- Konu Sahibi nursehulya
Canım beş parmağın beşide bir değildir benimde etrafımda gelin görümce çok iyi anlaşanlar var fakat herkesin bir sınavı var misali buda benim sınavım diyorum.Kıskançlık var,yönetmek istiyo sanki bizim aklımız yetmiyo.Bunu çok şımartmışlar annem hep der bundaki hareketler beş yaşındaki çocukta yok diye kendi teyzesi bile yakasını silkeler bıkmış ondan.Yani böyle tatmin edilemeyen bir egosu var.Mesela benden izinsiz ayakkabımı giymiş tokası kırılmış söylemiyo bile böyle böyle diye.Şimdi diceksinki neden verdin .Benden izin almıyoki kafasına göre abisinden çok yüz buluyo.Bir an önce evlensede gitse diye bakıyom ama galiba karşı tarafta pek tahammül edemiyo ona![]()
Bence siz biraz tavrınızı değiştirmelisiniz. Belli ki görümcenizin çocukluk döneminden çıkamamış. Bende küçüklüğümden beri çok şımartılarak büyüdüm. Abim tarafından en fazla da ama bunu büyüyünce de devam ettirmedim tabii. Bu birazdan kişilik meselesi aslında bir de kimse ses çıkarmayınca kendinde o cesareti iyiden iyey buluyor gibi. Ben evlenirken hiç unutmam abim o kadar düşkündü ki bana hiç değişmedi beni istemeye geldiklerinde eve gelmedi eşim ve ailesi gittikten sonra geldi ve ben seni vermem veremem ben sana ömür boyu bakarım söz veriyorum bakarım ama sen bizi bırakıp gitme demişti. O derece yani. Ama hiçbir zaman abimin bu sevgisini bu düşkünlüğünü ki bende abime çok düşkünümdür hala da öyle eşine karşı kıskançlık fesatlık yaşarak kullanmadım.