- Konu Sahibi gelinciK8787
gelincik ben senin yerinde olsam muneye mesaj atıp konuyu kapattırırdım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye kendimi toparlamaya çalışayım; burada beni bilen, tanıyan, gören mi var..Velev ki bilen biri olsun yine söylerim bunları hiçte umrumda olmaz düşüncesi.. Eşime dahi burdaki düşüncelerimin birçoğunu söyledim.Ben birileri bana iyi desin diye yaşamıyorum, ne hissettiysem onu söyleyip, yaşıyorum.
zaten sorun o zaten yani kendini olduğun gibi yansıtıp sonra cümlelerine biraz çeki düzen vermeye çalışmak gibi.
elbette çocukları sevmek zorunda değilsin ama tahammül etmekle sevmek çok farklı bir şey. senin tahammülün yok bence çocuğa karşı. yani davranışlarını hoş görecek sabır yok diye düşünüyorum.
zaten sorun o zaten yani kendini olduğun gibi yansıtıp sonra cümlelerine biraz çeki düzen vermeye çalışmak gibi.
elbette çocukları sevmek zorunda değilsin ama tahammül etmekle sevmek çok farklı bir şey. senin tahammülün yok bence çocuğa karşı. yani davranışlarını hoş görecek sabır yok diye düşünüyorum.
buraya konu bile yapmış çocugu.eğer çocukla ilgili endişelerin varsa görümcene bir şekilde anlatmaya çalış.
bence konu gayet güzel çoğu aile böyle tuhaf çocuk büyütüyor daha doğrusu çocuğun kölesi olmuş farkında değil almanyada şimdi çocuklara mutluluk dersi veriyorlarmış şöyle ki onun hayatta her istediği olmayacğını ama bu şekildede mutlu olmasını öğretiyorlarmış
sanırım intihar vakaları azlsın diye bence herşey ailede bitiyor herşey, her ağladığında istediği yapılmaz ki ağlarsa ağlasın ! o her istediği yapılan çocuk ilerde kişiliksiz olma tehlikesi çok büyükmüş , konu sahibi bunlara ileride şahit olacak ,eminim , bu kadını döven erkekler bu tarz yetiştirme ailelerden çıkayor büyük olasılıkla , çocuk alışmışya her istediği olacak geleceğin piskopatı alın size!!!!!
hakaret eden yok ki gelinciğe yani neden konu kapanmalı?
her konunun devam etmesi için konu sahibinin mağdur olmasına gerek yok bence. kaldı ki bu şekilde konuşarak yanlışını gören insanlar da olabilir. yani eleştiri bazen hedefi vurmasa da başka yere isabet edebilir.
zaten bence şımartanlar çekiyor. sen çekip ne yapıyorsun ki? gittiğin zamanlarda ya da sana geldiği zamanlarda bir kaç saat sabredemiyorsan o da senin sorunun gidip gelmeyerek çocuğu hayatından çıkarabilirsin.Evt, tahammülüm yok çünkü ben şımartmadım onu, şımartanlar çeksin
yazdıklarını katılıyorum fakat konu sahibinin yıpranmaması için konunun kapanması gerektiğini düşündüm neticede o da hamile
bu da benim düşüncem konu sahibinin yıprandığını ve üzüldüğünü hissettim
evet yani yardımcı ol eğer bir durum varsa. kaldı eğitim görecelidir. tom C. kızının 5 yaşında makyaj yapmasına izin veriyor kendi kriterlerinde çocuğun kişiliğne saygı duymak adına. yani o da onun eğitim tarzıdır. şımartma seviyesi diye bir şey varsa konu sahibinin sinirleri çocuğu kaldırmadığından her yaptığı da batabilir.
hamile bir kadının bu türden düşünceleri bu noktalara getirmesi ne garip.
bir de şöyle bir şey var ki 3 yaşında böyle şeyler yapabilen çocugun zekası yüksek olabilir.kardeşimin görümcesinin öyle bir oğlu vardı.kardeşim ilk günden takmıştı.hatta çocuga lakab bile takmıştı.sonuçta çocuk üstün zekalı çıktı ve kardeşim ise ondan 100 misli daha problemli bir kızı oldu.hep aklıma gelir ibretlik resmen.
Evet ben de onu diyorum.. yani bu dünyada kınadığını yaşamadan ölmezsin diye bir söz var. Allah muhafaza. Anne olmadan önce AVM lerde ağlayan, yere oturan çocukların annelerini bir kınardım ki nasıl eğitim veriyorlar diye… ta ki başa gelene kadar.. o zaman anlıyorsun kitaplarda olduğu gibi değil canlı bebek yetiştirmek.
Bir de bazen kontrolden çıkıyor sebatiye. Özellikle çalışan annelerin çocuklarına anneanne ya da babaanne bakıyorsa… dede de işin içindeyse daha da zor. Çünkü bizim izin vermediğimiz şeylere onlar evet dediği zaman ikilemde kalıyor çocuk. Basit bir örnek vereyim.
Ben kola içmesinin istemiyorum. Babam çıkışır: içsin bir şey olmaz bir kereden. Bundan güç alan çocuk gerçekten de içer kolayı.
Ama bu bir kere kavramları asla bitmez.
Evet ben de onu diyorum.. yani bu dünyada kınadığını yaşamadan ölmezsin diye bir söz var. Allah muhafaza. Anne olmadan önce AVM lerde ağlayan, yere oturan çocukların annelerini bir kınardım ki nasıl eğitim veriyorlar diye ta ki başa gelene kadar.. o zaman anlıyorsun kitaplarda olduğu gibi değil canlı bebek yetiştirmek.
Bir de bazen kontrolden çıkıyor sebatiye. Özellikle çalışan annelerin çocuklarına anneanne ya da babaanne bakıyorsa dede de işin içindeyse daha da zor. Çünkü bizim izin vermediğimiz şeylere onlar evet dediği zaman ikilemde kalıyor çocuk. Basit bir örnek vereyim.
Ben kola içmesinin istemiyorum. Babam çıkışır: içsin bir şey olmaz bir kereden. Bundan güç alan çocuk gerçekten de içer kolayı.
Evet ben de onu diyorum.. yani bu dünyada kınadığını yaşamadan ölmezsin diye bir söz var. Allah muhafaza. Anne olmadan önce AVM lerde ağlayan, yere oturan çocukların annelerini bir kınardım ki nasıl eğitim veriyorlar diye… ta ki başa gelene kadar.. o zaman anlıyorsun kitaplarda olduğu gibi değil canlı bebek yetiştirmek.
Bir de bazen kontrolden çıkıyor sebatiye. Özellikle çalışan annelerin çocuklarına anneanne ya da babaanne bakıyorsa… dede de işin içindeyse daha da zor. Çünkü bizim izin vermediğimiz şeylere onlar evet dediği zaman ikilemde kalıyor çocuk. Basit bir örnek vereyim.
gerzeklik çocuğun davranışını tanımlayan bir kavramdı birincisi, anlaşılmadı. neden çünkü kadınımız histerik ve alıngan. önce ayıpladı, sonra hakaret ve beddua etti, şimdi savunma psikoljisine büründü. bi sonraki adımda beni anlayacak umuyorum.
bi laf vardır '' hepimiz anne babalarımızın hatalarının çocuklarıyız'' diye genlerle ve yetiştirme tarzıyla olan kısmı anlamanıza yardımcı olabilir. hatta bi de ''anasına bak kızını al'' atasözümüz var. yani biz neysek çocuğumuz da o.
evet ben günlük hayatta ''gerzek'' kelimesini kullanırım, rahatsız da değilim. sadece eşlerinden, nişanlılarından küfür işiten ve bunu normal karşılayan kadınların bulunduğu bir platformda ''gerzek'' kelimesine bu kadar tepki gösterilmiş olması enteresan geldi.
benim doğmamış çocuklarıma beddua eden sözde şefkat abideleri; inanın olduğunu sandığınız şey değilsiniz. facebook'a devam.
hamile bir kadının bu türden düşünceleri bu noktalara getirmesi ne garip.bir de şöyle bir şey var ki 3 yaşında böyle şeyler yapabilen çocugun zekası yüksek olabilir.kardeşimin görümcesinin öyle bir oğlu vardı.kardeşim ilk günden takmıştı.hatta çocuga lakab bile takmıştı.sonuçta çocuk üstün zekalı çıktı ve kardeşim ise ondan 100 misli daha problemli bir kızı oldu.hep aklıma gelir ibretlik resmen.