Herkes birbirini yerip duruyor , konuda yorumlarda yerlerde resmen.
Herkes kuyruk acısını çocuklardan çıkarıyor kusura bakmayın.
Elti çocuğu , görümce çocuğu birer canavar oluyor .
Çocuğun ağlama sesine dayanamayan ben hiç bir çocuğu mercimek olarak adlandırmadım mesela. Ama mesela biliyorum ki çocuğum kesin ağlak olacak

3 yaşında ki kendini bulmaya çalışan bir bebektir evet. Algılar tabi ama büyüyor çünkü ama bir yetişkin değildir o.
Her çocuğun gelişim süreci aynı olacak diye birşey yok.
Bizim öğretmenimiz vardı ilk okulda çocukları tekmeleyerek döverdi.
Her öğretmen sevgi dolu , çocuk seven olsaydı oooo .
Hamile kalmakda kıstas değil . Çocuk sevende sevmeyende çocuğuna ölüyor.
Kusura bakmayın da öyle bir konu yazmışsınız ki tekrar tekrar okuduğumda çocuğa nefret duyduğunuzu anlayabiliyorum.
Yapıcı yorum bekliyorsunuz da nerden tutulsa elde kalıyor.
Oldu ki çocuğunuz böyle oldu ne yapacaksınız , sevmeyecek misiniz ?
Yaramaz çocuğun yetişme tarzından dolayı olduğunu düşünmüyorum .
Teyzemin iki oğlu var 3 6 yaşlarında .Büyüğünün küçüklüğü canavardı resmen

Durmaz dinlemez her fırsatta üstümüze atlar boğuşur . Şimdi küçüğü nasıl mülayim yapma dersin durur , sessiz sakin.
Ben hiç böyle hissetmedim mesela o yaramaz sıpaya teyze der bana biterim ben . Şimdi abimin bir çocuğu olsada evimi kırıp dökse ben hala olarak eşimin o çocuğu benim kadar sevmesini isterim. Ailem çünkü onlar benim.
Sizin çocuğunuz nasıl olcak bilemezsiniz ki .
Ben büyüklere karşı kızgınlığı anlarım ama 3 - 5 yaşında ki çocuklara bu tarz cümlelerle yaklaşılmasını kimseye yakıştırmam.
Bugün aklı eren bir kardeş bile kardeşini kıskanırken onun kıskanmasını normal bulurum .
Benim amcamın kızı abimi pudrayla boğuyormuş nerdeyse

Kardeşini leğenin altıına koymuş

Aklı neye ersinde yapsın ki öldürmeye bilmez bişey bilmez 3 -5 yaşındaki bebek. Hastaneye gittim geldim teyzemin oğluna diyorum ki ben ölcekmişim. Teyzem doktor ne dedi dedi. Murat atladı anne teyzem ölcekmiş gülerek söylüyor birde

Gül gül yerlere yattık . Nerden bilsin o şimdi kötü bişey olduğunu.
Evet sevmek zorunda değiliz kimseyi ama bu kadar kötü düşünmek zorunda da değiliz. Özellikle tanı tanıma yaramaz olsun olmasın bebekler hep güzel düşüncelerle yaklaşılmayı hakeder.