- Konu Sahibi simgeeeeee
-
görümcemle ettiğim tartışmayı görümcem çıkardı ben hep alttan alıcı konuştum. o ben görmezden geliyor ki yabancı gibi sanki. bunu sevgilime söylememin sebebide sürekli aynı şeyin olması ve onun hareketleri karşısında öoralimin bozulması. yaşayan bilir,'istenmeyen gelin'in ne demek olduğunu hadi görümcemin kendi ayıbı ama sevgilimin söylediği beni yıktı haksızlığa uğradım resmen
eğer gerçekten haksızlığa uğradığını düşünüyosan daha sevgiliyken bu ailevi huzurluğu yaşıyoısan daha sevgiliyken sana iftira attıysa resmen sevgilin neyin ne olduğunu bildiği halde madem , öyle diyosun, bu adamla hiç evlenme o zaman tatlım basta sana hak verip kardesinin ayıbını görüp özür dilettiren o ama sonra seni suçlayan da o dengesiz o zaman bu adam ona göre ne yapacağını sen kestirirsin zaten evlenmeden bunları yaşadın ya kız kardesiyle değilde annesiyle sorunun olsaydı?senin için o zaman eyvah! demekki
aynen senin dediğin gibi canım dengesiz bide diyo ki bu konudan ayrılınır mı ? bu kız beni zaten oldum olası sevmiyordu bunu bana hissettiriyordu zaten,bundan önce çok oldu böyle ayıpları,ama sevgilim hiç bana bu dengesizliği,bu iftirayı atmamıştı hayal kırıklığına uğradım resmen. bu daha şimdiden böyle peki ya ilerde ne olucak ? sizcede ayrılmak en iyisi değil mi
merhaba hanımlar hemen konuya gireyim;
3 yıllık beraberliğim var ama erkek arkadaşımın kardeşi ile aramız hiç iyi değil ve sorun bendende kaynaklanmıyor.hiç birşekilde ona kötü davranmadım.bi kere benimle tartıştı o başlattı konuyu bende hep altan alıcı konuştum ve erkek arkadaşım kardeşine özür diletirdi konu kapandı. ama kız beni gördüğü yerde ne gülümsüyor,nede selam veriyor öyle yabancı gibi gelip geçiyor yanımdan,yanımdaki arkadaşıma selam verip benim yüzüme bile bakmadığıda oldu.bende her böyle yaptığında erkek arkadşıma haber veriyordum.bir günün birinde gene böyle oldu söyledim ama erkek arkadaşım şöyle yazdı 'sende düşman gibi davranıcağına iyi davransaydın' dedi o an başımdan aşağı haşlak sular döküldü resmen. ayrılmak istedim bende sizce bu doğru bir karar mı ne yapmalıyım
merhaba hanımlar hemen konuya gireyim;
3 yıllık beraberliğim var ama erkek arkadaşımın kardeşi ile aramız hiç iyi değil ve sorun bendende kaynaklanmıyor.hiç birşekilde ona kötü davranmadım.bi kere benimle tartıştı o başlattı konuyu bende hep altan alıcı konuştum ve erkek arkadaşım kardeşine özür diletirdi konu kapandı. ama kız beni gördüğü yerde ne gülümsüyor,nede selam veriyor öyle yabancı gibi gelip geçiyor yanımdan,yanımdaki arkadaşıma selam verip benim yüzüme bile bakmadığıda oldu.bende her böyle yaptığında erkek arkadşıma haber veriyordum.bir günün birinde gene böyle oldu söyledim ama erkek arkadaşım şöyle yazdı 'sende düşman gibi davranıcağına iyi davransaydın' dedi o an başımdan aşağı haşlak sular döküldü resmen. ayrılmak istedim bende sizce bu doğru bir karar mı ne yapmalıyım
1. konu neden erkek arkadasının kız kardeşine görümce diyorsun erkek arkadaşın senin eşin değil ki.Çok yanlış şimdiden bu sıfatların verilmesi.Erkek arkadaşının önceki kız arkadasları annesine anne deseydi hoşuna gidermiydi.
2.konu kız kardeşi neden sizinle sürekli bir bahane bul başka planlar yap çağırttırma kardeşini biraz baş başa kalın.arkadaşlarınızla vakit geçirin
3.konu evet körü körüne kardeşini koruyorsa seni onun için kırmaktan korkmuyorsa ilerde annesi,babası kardeşi için seni çok üzer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?