- Konu Sahibi simgeeeeee
-
cnm şimdi senin hayatına müdahale etmem istemem ama kısa zaman içinde hatta dün yaşadığım bi olayı anlatayım örnek olsun ben sevgilimin telefonunda doğal olarak birlikte resimlerimiz var boydan falan normal ablası görmüş hiç alakası yok düz duruyorum oysa yamuk bacaklı demiş bana şok oldum sinir oldum sen ne cevap dedim direk oda ne alaksı var nerden çıktı çatıcak yer mi aradın sevgilimde diye tepki verdim dedi. ve ben daima bu kıza karşı mesafeli olcam ister istemez ama eğer beni savunmasaydı sessiz kalsaydı falan ben ayrılırdım çünkü ilerde bişi olcak sessiz kalcak yine ailevi huzursuzluk olcak ben hiiiç gelemem hatta bu cevabı verdikten sonra bile sinirimi alamadım ayrılmaya kalktım o kadını görsem bu konuyu suratına da açarım onun ama taaa doğuda , bu ülkede sadece erkekle evlenmiyosun ailesiyle de evleniyosun resmenn istesende istemesende bak yine sinirlendim yaa
Benim de 2 buçuk seneyi doldurmuş bir ilişkim var sevgilimin ablası,annesi,babası,teyzesi filan komple nefret ediyorlar benden ama umrumda değil.Bu tür şeyleri takmıyorum bence sen de takmamalısın.
O kadar önemli mi sevgilinin kız kardeşinin seni sevmesi?Emin ol sen taktıkça sevgilinin gözünde haksız duruma düşersin zaten.Ben hiç takmıyorum hatta yeri geliyor ailesini savunuyorum bu sefer sevgilimin gözünde yücelen ben oluyorum.Ailesini haksız buluyor.
Sen de bence böyle yapmalısın.Ama onun dışında o kız sana selam vermiş vermemiş,önemli şeyler değil bunlar.
Ve diğer arkadaşların dediği gibi görümcen değil o senin.Gelin ata binmiş ya nasip demiş.Şuanda önemli olan sevgilinle olan durumun.Onun ailesi yüzünden huzursuzluk yaşamanın sırası değil.
ben olsam senin yerinde uzun uzun düşünürdüm canım.
Ailenin tek ferdinden değil neredeyse komple sülalece nefret ediyorlarmış senden.
Flört ederken muhattap olma zorunluluğun yok ama iş ciddiye binince inan nefretlerini itinayla kusacaklardır.
Emin ol iki kişi evlenilmiyor.
eğer bir yanlış anlaşılma varsa arada düzelt yada nefretlerinin nedenini bul ve meseleyi çözmeye çalış.
Yoksa huzur vermezler size.
Aynen kittyy,
2 kişi ile evlenilmiyor,
Eşin ailesinden boşanma diye resmi bir kanunda yok,Konu sahibi bu yüzden çook iyi düşünmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?