Görümcemin düğünü

dideemm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
91
0
86
38
Kayseri
kzlar şu an şoktayım, benden yaşca küçük görümcem evleniyor, ve ben abisiyle nişanlıyım, düşünebiliyomusunuz. maddi sorunlar yüzünden benden süre istemişlerdi, bende anlayış gösterip hayallerimi ertelemelerine izin vermiştim hala böyle olması gücüme gidiyor.
sonuçta ben yengeyim, orda bulunmam gerekiyo. sizce ne giymeliyim, bana fikir verebilir misiniz, yani ben 25 yaşındayım, nişanlım da aile de bu evliliğe karşı fakat kız istiyo diye razı oldular, ne giymem uygun olur sizce.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi ama düğünü erkek tarafı yapar demek ki görümcenizin nişanlısının maddi durumu yeterli ki düğüne kalkışmışlar sizinle bir alakası yok ki...
Ne giyeceğinize gelince,boyunuz,tipiniz nedir,ne yakışır bilmeden yorum yapmak zor..

evet maddiyat yüzünden öyle zaten.
boyum 1,78 saçlarım kahve, beyaz tenliyim. aslında yakışanı giymekten ziyade ne giymek uygun olur kastettiğim o. gece elbisesi mi yoksa klasik bi takımmı

Son düzenleme:
Görümcenin evlenmesinin sizin durumunuzla alakası yok ki.

Normalde bir arkadaşın veya kuzenin evlenirken nasıl giyiniyorsan,öyle giyinebilirsin.
Yenge kıyafeti diye özel bir tarz yok

nişanlısınız madem o ailenin bi ferdisiniz demektir artık.çok sıradan giyinmeyin bence.sade ama şık olun.

evet maddiyat yüzünden öyle zaten.
boyum 1,78 saçlarım kahve, beyaz tenliyim. aslında yakışanı giymekten ziyade ne giymek uygun olur kastettiğim o. gece elbisesi mi yoksa klasik bi takımmı

düğün olacaksa gece elbisesi giymeniz daha uygun olur, sonuçta nişanlı dahi olsanız , abisinin eşi konumundasınız, bence klasik takım giymek düğüne 3. dereceden çağrılmış misafirler gibi hoş olmaz.

bence o gece gelinden çok sizin üzerinizde olacaktır gözler ...eşinizin tarafından hiç görmediğiniz akrabaları filan sizi merakla süzeceklerdir :) şık olmanız önemli

şoka girecek bişey yok bunda nasip kiminse o evlenir sırası olmaz bencesende düğüne uygun abiye bir kıyafet giyeceksin yengesin sonuçta şık olmalısın .......

hayır kızlar, bazı şeyler var, verilen sözler yüzünden şoktayım, biz nişanlımla 2 yıldır nişanlıyız, nişanlımın ailesi düğünü hep ertelemişti, araya böyle bir düğün sokulmasına şaşkınım sadece

Bunda şaşıracak birşey yok. Her ailede maalesef ki geline verilen sözler tutulmaz bin dereden su getirilir ama konu kızları olunca ooo.

durun bakalım daha neler görüp duyacaksınız. Bir de damadın durumu iyi ise başlarla şöyle rahat ettşrşyo kızımı böyle gezdiriyo diye.

damadın durumu iyi olduğu içi kabul edildi zaten, ailenin düğün yapacak gücü yok, ben tüm anlayışımla sabrımla beklerken böyle bir durum beni üzdü açıkçası, ben görümcemin yerinde -olsam saygımdan beklerdim... ama aile tasvip etmediği için hemen olsun bitsin dediler sanırım, hayırlısı olsun demek düşüyo bana sadece

Off arkadaşım işin çok zor.Yanlış anlama korkutmak yada üzmek için söylemiyorum. umarım benim yaşadıklarımı da yaşamssın canı gönülden bunu diliyorum.

Tamam işte üzülmeyin.. Sizin tarafın gönlü yokmuş bununla mutlu olun.
Düğünü erkek tarafı yapacakmış,neden 2 sene beklesinler ki sizin gibi?
Düğün işi kısmet işi saygı işi değil..
Nikah günü ile ölüm günü değişmezmiş derler,demek ki sizden önce evlenmesi yazılmış alnına..
Abim 2 yıl beklese evlenmese bende bir 2 yıl daha niye bekleyeyim ki?
nişanlılık süresi için 2 yıl çook uzun bir süre kimse mecbur değil bu sürenin tamamlanmasını beklemeyi.
O zaman abisi 4 sene sonra evlense o zaman mı evlenecek.Saygısızlıkla ne alakası var konu sadece maddi olanaklardan ibaret..
Parayı denkleştiren düğünü yapıyor.

evet haklısınız, ama bizim durum öyle bişey ki, çok hassas bi durum. benim ailem açısından olsun bir sürü şey var, neyse anlatamıyorum ben hissettiklerimi, yine de yorum yapan herkese teşekkürler
herkes yerinde mutlu olsun, ben zaten gereken saygımı olgunluğumu her zaman gösterdim, benim için gene aynısı olucak. sadece şaşkınlığımdan ötürü ne giymeliyim telaşına kapıldım. yani nişanlısıyım ben daha eşi değilim ki, bilmiyorum kafam çok karışık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…