artı evet kimsenin alnında yazan düğün tarihi değiştirilemez haklısın fakat abimlerde 2 yıldır sabırla beklediler hala da bekliyorlar, benim evlenmem ne derece doğru olur demesi gerekmez miydi, benim abim olsa ben böyle bir durumu kabul etmezdim, onlar sabırla bekliyolar, ailemi ve onları sıkıtınya sokacağım deyip bende sabrederdim, sanırım benim kadar kimse sabırlı değil, karşı taraf zengin de olsa bu ince saygıyı düşünmesi gerekirdi diye düşünüyorum, ama ok yaydan çıktı artık, düğün tarihinin konuşulduğu şu günlerde benim yaptığım boş bir sitem..
artı evet kimsenin alnında yazan düğün tarihi değiştirilemez haklısın fakat abimlerde 2 yıldır sabırla beklediler hala da bekliyorlar, benim evlenmem ne derece doğru olur demesi gerekmez miydi, benim abim olsa ben böyle bir durumu kabul etmezdim, onlar sabırla bekliyolar, ailemi ve onları sıkıtınya sokacağım deyip bende sabrederdim, sanırım benim kadar kimse sabırlı değil, karşı taraf zengin de olsa bu ince saygıyı düşünmesi gerekirdi diye düşünüyorum, ama ok yaydan çıktı artık, düğün tarihinin konuşulduğu şu günlerde benim yaptığım boş bir sitem..
ayrıca ne demek düğünü erkek tarafı yapar kız tarafı da en az erkek tarafı kadar masraf yapıyor. herkes aynı özeni göstermes tabi ki erkek tarafına yıkan da bunu kastetmiyorum incik cincik o kadar masraf oluyor ki düğün yapmış kadar oluyor insan kusura bakmayın da bir salon tutmak yok altın almakla olmuyor yani masraf bugün kız tarafı da mahçup olmayalım diye alabileceği kadar altın vs hediye alıyor yani demek istediğim düğün karşılıklı yapılır.. yine erkek tarafına ve kız tarafına yıklan masrafları tenzih ederek söylüyorum öyle yapanlar da var. yani arkadaşın düğünü yeni düğün yaptık diye tekrar ertelenebilir. sanırım şaşkınlık burada.
2012 yazı denmişti, ama şu an nasıl olur bilemiyorum
İy güzel de arkadaşım düğününün iki sene ertelenmesi görümcesinin kabahati mi?
Kız evlenmek için abisinin evlenmesini beklemek zorunda değil ki? Erkek adam isterse 35 yaşında evlenir 5 yılda nişanlı kalır..
İnsanlar hayatlarının en önemli kararını abilerine göre veremezler ki..
Ayrıca bekar görümce açısından olumlu bakış açın güzel cidden ..konu sahibinin olmulu bakabileceği bir nokta.. o evlendiğinde görümce kocasına sarmış olur kafası rahat olur
hayatım ben onu demiyorum çok var etrafımda abisinden önce evlenen evlensinde allah mesut etsin bize ne..
ama konu sahibini şaşkınlığı bence kendi düğünü ertelenirken yeni bir düğüne kalkışmaları yani yeni düğün yaptık deyip yine erteleyecekler sanırım..
kız tabi ki abisini beklemek zorunda değil ama ya konu sahibi nişanlısın kardeşi yeni evlendi yok bilmem ne diye yine beklemek zorunda kalırsa..
ben sadece düğünü iki taraf yapar diyorum sırası olmaz bu işin büyüğü küçüğü de olmaz diyorum ama aynı ev,n içinde abi bilmem kaç yıllık nşanlı kardeş düğün hazırlığı içinde
2012 yazı denmişti, ama şu an nasıl olur bilemiyorum
çok ilginçsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?