• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin düğünüyle çakışan yıl ve düğün tarihi ayarlayamamak

Kasımda da yapmayın baharda yapın.Rahat rahat hazırlığınızı tamamlayın gitsin
Ömür boyu beraber olacaksınız zaten bugünlerin tadını çıkarın.Ilerde çok özleniyor çünkü
Dün nişanlıma söyledim bunu bahara yapalım dedim ama ailesiyle konuşmuş seneye kalmasını istemiyorum dedi. Bir de işte başkalarına göre yapmak zorunda değiliz dedi o da gelen gelir kafasında.

Şuanda eviniz, eşyanız gelinliğiniz hazır değil anladığım kadarıyla
Sade nikahla evlenseniz dahil bunların hazır olması gerekir.
Bu yüzden biz evlenecektik öne geçtiler gibi düşünmeyin.
Oturun nişanlınızla konuşun kesin tarih belirleyip ev aramaya başlayın.
Bazen küçük yerde ev düğün salonu hiç rahat bulunmaz.
En erken ekimde evlenirsek bunlar hallolur. Öne geçtiler demedim asla sadece kendi içimde seçim hakkım kalmamasına kızdım yani kimseye değil. Ben kardeşi iyi olsun isterim, iyi şeyleri de hak ediyor ve zor bir ilişkisi var uzaklık anlamında bir an önce hayatını kurmasını isterim.

Sonrasina yap zaten öncesinde yapmak icin geç kalmissiniz ..yagmur yagis olur diye korkuyorum diyorsan o zman mecbursun diger yazi beklemeye secenek yokki .
Bu arada kaynim agustosta evlendi gök delinmiş gibi yagmur yağdi birde açik alan dugun yeriydi rezil oldular kucucuk kapali alana girmak zorunda kalindı...ben 7 şubat da evlendim hava sadece soguktu ne yagmur vardi ne kar 😂 kısmet işte

Sonrasina yap zaten öncesinde yapmak icin geç kalmissiniz ..yagmur yagis olur diye korkuyorum diyorsan o zman mecbursun diger yazi beklemeye secenek yokki .
Bu arada kaynim agustosta evlendi gök delinmiş gibi yagmur yağdi birde açik alan dugun yeriydi rezil oldular kucucuk kapali alana girmak zorunda kalindı...ben 7 şubat da evlendim hava sadece soguktu ne yagmur vardi ne kar 😂 kısmet işte
Aynen öyle şans, kaderi kısmet meselesi. Ekim olacak gibi göründü şuan nasıl olursa kısmete :)

Dedigim gibi tarih belirlemezseniz evlenemezsiniz. Tam tarih olmasada atiyorum temmuzun son haftasi gibi bir aralik belirlemelisiniz. Ev tutma, esyalarin gelmesi, gelinligin teslimi vb. konular tarihe gore ayarlaniyor. Nisanliniz bu sene olsun istiyorsa konusup ortak karar almaniz lazim
Dün konuştuk ekim dedik şuan. Tarih ve yer olarak sorgulayacak.

Nişanlılık döneminde bu kadar acele etmeniz size zarar bende haziranda nişanlandım kasımda evlendim ama benim gönlümde nisan ayı vardı sağolsunlar herkes karıştığı için... Kimsenin dediğine aldırmayın canınız nasıl istiyorsa o tarihte evlenin ama görümceniz bu kadar takılıyorsa öncelik onun.

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim anlaşıldığımı gördüm.
Aslında eylül ayı senenin başından beri onlar için olan bir aydı. Ben eylülü nişanım olmadan önce de düşünmedim artık. Nikahı erken yapmayı istiyorum evet bu işten kurtulmak için çünkü 2 senedir zor zamanlar yaşadım. Ucuna kadar gelmişken kararsız kaldığımda da konu açtım ne yapayım az dişimi sıkıp bekleyeyim mi yoksa başka yere mi geçeyim.
Ben tarih netleştirmeye çalıştıkça nişanlı tarafından bir cevap duyamıyorum ben tarih diyorum o eşya diyor yani ortak tarihi karar veremedikçe de seneye kalmış olacak.
ama şimdi bu tarih konusunda kararsız kalmaya devam ederseniz ve mesele seneye kalırsa senin iş durumun da sıkıntı olacak. tamam belki 2 senelik falan bi çalışmanın aman aman yüksek bir kıdem tazminatı olmayabilir ama neden onların yanına kar kalsın ki? tarih ötelendikçe sen daha fazla dayanamayıp istifa etmiş olursan hem tazminattan hem de işsizlik maaşından olacaksın, sen mağdur olacaksın yani. nişanlının bu durumdan haberi yok mu?

ama şimdi bu tarih konusunda kararsız kalmaya devam ederseniz ve mesele seneye kalırsa senin iş durumun da sıkıntı olacak. tamam belki 2 senelik falan bi çalışmanın aman aman yüksek bir kıdem tazminatı olmayabilir ama neden onların yanına kar kalsın ki? tarih ötelendikçe sen daha fazla dayanamayıp istifa etmiş olursan hem tazminattan hem de işsizlik maaşından olacaksın, sen mağdur olacaksın yani. nişanlının bu durumdan haberi yok mu?
Var ona da söyledim tarihi alalım dedim o yüzden ben de kendi hayatımı nasıl yapıcam onu düşüneyim dedim. Aile yardımı olmayınca tarih düşünmek yerine eşya düşünüyoruz ben önce tarihi ayarlayalım dedim bakalım ekim dedik dün konuşunca. O da tarih ve yer olarak soracak onların orada.

Back
X