Görümcemin eşime attığı msj...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bıktıysanız iptal ettirin üyeliğinizi banane.
Bide mesajı düzeltmiş ya eklemeler fln daha hoş olmuş ama bazı şeyleri gizleyememiş.
Mesela Saldırganın siz olduğunz gerçeğini.
Uyduruk dediğiniz şeyler kk da birçok kadının sorunu.bu kdr basit görüyorsanız mevzuları dahil olmazsınız olur biter.ne bu hırs yani anlamadım ki?
Sanane yahu. 9 yıllık üyeliğimi tuhaf tuhaf tipler için mi iptal edicem? Mesaj düzenlerken de sana soracak değilim, istersem 40 kere ekleme yaparım. Haha, hadi ya, kolay gele sana, kendi işine bak.

hıcbırsey yapmayın yemek tatlı falan
geldıklerınde bı makarna yaparsınız tost yaparsıız cay veya ayranla oturur yersınız bırlıkte bugun lahvaltılık gunumuz bu gun hafıf gecırıyoruz dersınız
e ben su yemegı tatlıyı ıstemıstım derlerse benım haberım yok benı arayıp bırsey soylemedın nerden bılım dersınız

ımkanınız varsa ogun bı akraba veya arkadasınızın dugunu oldugunu soyleyıp evden uzaklasın gelemesınler dıcem ama bunlar anahtarı bıle ısterler

Millet artık kardeşine geliyoruz diye mesaj da atamayacak. Sizin onlarla aranız ne olursa olsun, bunlar kardeş. Bu büyük gerçeğin bilmem farkında mısınız... siz ömür boyu görmeseniz aklınıza gelmezler, ama eşinizin en yakınları, ve araları da bozuk değilmiş ki mesajla da olsa iletişimdeler. Biraz saygı duyun eşinize yahu. Ne bu çekememezlik. Eşinizin ailesine bu kadar hazınsızsanız evlenmeseydiniz. Siz ömür boyu "ooo kavgalilar nasılsa, ne duyarız ne görürüz bu anasını ve kardeşlerini mi" sanmıştınız...

bazen oyle olmuyor o

benım esım 3 erkek kardesler mesela esım hıc gorusmez cunku maddı manevı zararları dokundu esıme
ben ara derım gelsınler dıye davet ederım ama onlarda gelmez esımde gorusmek ıstemez hatta gorus dedım dıye bana sen karısma bı bıldıgım var der

mesela ben esımın bı akrabasını sevmıyorum kotulugu dokunmus bana, gelmesını ıstemeyebılırım cok normal kardesde olsa akrabada küslükler olabılıyor daha kotu olunmasındansa uzak kalmak en ıyısı olabılıyor

sızın hıc mı olmadı boyle yasadıgınız bı durum ?
kı bızım evımızdede esımınde benımde cevremızde evın hanımını arralar musaıtmısınız gelmek ıstıyoruz dıye... karına soyle bıze tatlı yapsın demezler bu bıldıgın dupeduz hoyratlık magandalık yanı :)

Sanane yahu. 9 yıllık üyeliğimi tuhaf tuhaf tipler için mi iptal edicem? Mesaj düzenlerken de sana soracak değilim, istersem 40 kere ekleme yaparım. Haha, hadi ya, kolay gele sana, kendi işine bak.
Banane diyorum sanane diye Cvp veriyorsun:KK48:tuhaf olanın kim olduğu ortada.
Gördüğün gibi 9 senelik üye bak sana başka Cvp yazanlar da var bnm konumda yaşamışlar görmüşler ama sesin çıkmıyor.çünkü sen bilemezsin çünkü bilecek bir ortama sahip değilsin belli ki.adam gibi fikir beyan edemiyorsan saldırmayacaksın burası kenar mahalle değil.
Aynı fikirde değilmiyiz yok o öle olmaz dersin olur biter .içindeki hırslarını yansittiğin için 9 sene sana iyi gelmiş burası belli.dışarda bu saçmaladığının 10/1 i saçmalıyorsan ne diyim kolay gelsin.
Anlamadığın konular hakkında fikir beyan etme.ben kendi işime bakarken atlayan sensin.
Daha da fazla atlama ben burada zaten kendi işimdeyim.
Söylediklerinle tezat oluşturuyorsun.

bazen oyle olmuyor o

benım esım 3 erkek kardesler mesela esım hıc gorusmez cunku maddı manevı zararları dokundu esıme
ben ara derım gelsınler dıye davet ederım ama onlarda gelmez esımde gorusmek ıstemez hatta gorus dedım dıye bana sen karısma bı bıldıgım var der

mesela ben esımın bı akrabasını sevmıyorum kotulugu dokunmus bana, gelmesını ıstemeyebılırım cok normal kardesde olsa akrabada küslükler olabılıyor daha kotu olunmasındansa uzak kalmak en ıyısı olabılıyor

sızın hıc mı olmadı boyle yasadıgınız bı durum ?
kı bızım evımızdede esımınde benımde cevremızde evın hanımını arralar musaıtmısınız gelmek ıstıyoruz dıye... karına soyle bıze tatlı yapsın demezler bu bıldıgın dupeduz hoyratlık magandalık yanı :)
Eşimin erkek kardeşleriyle görüşüyoruz.ayrıca beni uyaran eşimin ta kendisi.sevde hanım maalesef bilmediği konular Hakkı'nda belli ki laf kalabalığı yapmayı seviyor.oturup klavye başında kime ne sallasam diye düşündüğü çok açık.
Verdiğiniz fikirler için teşekkür ederim.

Eşimin erkek kardeşleriyle görüşüyoruz.ayrıca beni uyaran eşimin ta kendisi.sevde hanım maalesef bilmediği konular Hakkı'nda belli ki laf kalabalığı yapmayı seviyor.oturup klavye başında kime ne sallasam diye düşündüğü çok açık.
Verdiğiniz fikirler için teşekkür ederim.
dusunuyorum ben...
gelınımız benden 4 yas kucuk abımle evlı 3 senedır
hıc abımle konusmam hep esını ararım napıyosun musaıt oldugun gun goruselım derım
sonucta benım muhattabım o kız evın hanımı o abım ne bılır ne anlar hangı gun musaıtler dıye

aynı sekılde gelınımızde benle muhattaptır hep, yanı abımın evıne bıle gıderken tabıkı ızın almak musaıt zaman sormak zorundayım zorundayız cunku evlı, herkesın evı ayrı yuvası ayrı anne babayla bır yasadıgımız gun ku gıbı degıl...

zira cat kapı gelınmesıde hıc hos degıl dusuncesızlık bence ınsanın bınbırturlu halı olur ev halı sonucta ...

hıc sevmem boyle araya esımı sokup ıs cevırmeye calısanları , o yemegı kım yapcak o yatagı kım kurup kaldıracak sen ... senın yemegını senın sofranda yapıp totosunu sana donup esınle sohbet etcek sende buna kızmıcaksın :KK70: oyle bı dunya yok yanı

Ana babalarin neden huzur evine atildigini oyle iyi anlıyorum ki artik. Sen kalk oglunu evlendir sonra oglun arada kaldigi icin anasini babasini huzur evine atsin.
Vallahi Allah kabul etmez. Biraz idare edin ne olacak sanki. Pes vallahi...

Ana babalarin neden huzur evine atildigini oyle iyi anlıyorum ki artik. Sen kalk oglunu evlendir sonra oglun arada kaldigi icin anasini babasini huzur evine atsin.
:KK57:

benım abım anamı babamı huzur evıne atsada gelınımız atmaz
ve gelınımızın evıne gıderken bızzat kendısını arar musaıt gun sorar elımız kolumuz dolu gıderhep yardımcı olur hıc ezmez hep el ustunde tutarız hataları olursada gormezden gelırız bızımde hatalarımız olabılır bıgun bılmeden dıye

bı ınsan durduk yere bırınden nefret etmez veya gelmesını ıstemıyorum demez

zira ortada arada kalan bı eş de yok konuda

yanı bu konudan huzur evıne nasıl gelındı bılgece :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X