görümcemin eşime düşkünlüğü

Pardon size mi sorcak kardeşine ne kadar düşkün olacağını? Siz sevmiyorsunuz diye mesafe koyacak hali yok kusura bakmayın siz bu adamın hayatına kaç yaşında girdiniz siz girdiniz diye kardeşiyle arasını mı resmi ilişkiye dönüştürecek. Siz eşisiniz hanımefendi o kardeşi bazen herkes yerini bilse ne güzel olur dimi? Eş farklı anne farklı kardeş farklı. Kocanızın aile ilişkilerine karışma haddinde bulunmasanız daha mantıklı olur. Zira yorumlarınızda görümcenizin erkek kadın ilişkisi olarak yansıtmanız sizi sağlıklı düşünce yapısında göstermiyor. Kafalara bak kardeşim evli diye kardeşlikten çıkıp istediğim gibi davranamıcam niye eşi artık tasmayı takmış kafalara gel cehaletlikten başka bir şey değil

ban bitmiş

bir erkek olmadığı için kardeşe saran abla sendromu devam ediyor

Bence garipsenecek bir şey yok ortada . Yani benim de erkek kardeşim var , ben de çok severim onu , öperim sarılırım . Isırmam ama gelip geçerken bir şeyler yaparım . Bizim gelin de kıskanır bizi . O yüzden yılda bir kere çocukları köye bırakırız , biz beraber zaman geçiririz.
Ama şimdi biraz daha derine inersek , görümcenizi ya kıskanıyorsunuz ( bekarlığını ) ya da erkeksiz ( ) olduğu için küçümsüyorsunuz.
Çok sayfa var hiç birini okumadan yazdım . Ara sayfalarda başka bilgi varsa bilmiyorum. Lütfen linçlemeyin .

Dağdan gelmiş bağdakini kıskanıyorsun ya allah aşkına kardeşi değilmi istediğini yapar gerçekten sinir oluyorum benim abimin eşide aynı senin gibi abimle olan sevgimi kıskanır bu şekilde kime ne ya kardeşinide nasıl seveceğini sanamı sorsun kadın. Bu kadar fesat olmasan keşke yok işi yokmuşta yok hayatında biri yokmuşta sanane? Bunlar olsada kardeşine bu şekilde kavranır. Bu yaşa kadar böyle olmuş sen gelmişsin el kızı kardeşlerin birbirine nasıl davranması gerektiğini sorguluyorsun pes.

Pardon benim hayatımı nerden biliyorsunuz ki?

Ben senin hayatına demedim ki

konu sahibine dedim o gün ikimize verdi veriştirdi ya
goruncem 36 yaşında flörtü yok evli değil diye
bizde tepki verdik sonra sen banlandin

yoksa ben senin hayatını nerden bileyim.yahu banane

Ay pardon bana dediniz sandım

Bu konu yüzünden bende ban yemiştim de

Banı mı takip edecek kadar düşüncelerimi önemsediğiniz için teşekkürler
galiba sen hatırlayamadım özge

o gün konu içinde karşılıkli alıntılar oldu ve sen banlandin ordan biliyorum yoksa niye takip edeyim ikimiz şuan olduğu gibi görümceye tepki vermiştik sürekli yasini yazip durma diye

Tamam tamam hatırladım şimdi özür diliyorum
Bugün migren ağrım tuttu siz söyleyinve hatırladım

Objektif yorum yapmak gerekirse şakalasmaları normal ama eşiniz ve siz calısıyosunuz akşamları birbirinize ayırcagınız zamanı çalıyorsa burda sıkıntı var çünkü evli barklı adamın ilk tercihi eve gelince eşi ve cocugudur

35 sene böyle yaşamışlar, siz sonradan aileye girip onları eleştirebileceğinizi sanıyorsunuz. Bir de mesaj aralarında ensest iması var gibi sanki, ne çirkin. Eşimi ablasından kıskanıyorum deyin olsun bitsin.
Ben de kardeşimi onun gibi sevmem ama başkasının nasıl sevdiğine de karışmam. Birlikte büyümüşler, belli ki çok farklı bir bağ var aralarında. Oldukları gibi kabullenin bence, bunda bir kötülük yok.

Bence yanlış düşünüyorsunuz. O onun kardeşi, ilişkilerine karışmamalısınız. Yani okurken acaba kıskanıyor musunuz? diye bile düşündüm. İlişkileri size çok vıcık vıcık geliyor olabilir ama demek onların kardeşlik ilişkileri öyle, eşiniz durumdan rahatsız değilse, karışmamalısınız, rahatsızsa da karışmamalısınız kendi çözmeli. Görümceniz sizi kıskanıyor mu? kavga ettiğinizde seviniyor mu bilemem ama öyleyse de bu onun sorunu.

(elim belimde) geliin geliiinn bana baksana sen, kardeşlerin arasına girmeye utanmıyormusun sen... hııı ne ima etmeye çalışıyorsun edepsiz.. kendine gel ... demek isterdim ama bence görümcenden ziyade eşin de tuhaflık var. bi defa sen erkeksin ve eşinle yapabileceğin şakaları ablanla yapman yanlış. bence görümcenin bu davranışlarına izin vererek senin kıskançlık damarına bilinçli basıyor (eğer bu rahatsızlığını söylediysen) diyebilirim. aksi hale söyle bilsin ki şayet ben seni kıskandırmak istemiyorum diye de ufaktan bi jeton at...
ya da o tarz davranışlardan hoşlanıyor ve şımartılmak istiyor... sende yap neler olacak, sana tepkisi ne olacak bi bak
ayrıca istemiye istemiye görümcene de bi enişte bul derim :) . sadece bi_fikir

Bence abartıyorsunuz.
Onlar kardeş. Aralarındaki şakalaşma ve samimiyet onları ilgilendirir.
Sizinki sağlıklı bir düşünce değil.

Gizli gizli mi mıncıklasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…