- 13 Eylül 2015
- 6.990
- 32.275
- 548
- Konu Sahibi oylesinebirivar
-
Pardon size mi sorcak kardeşine ne kadar düşkün olacağını? Siz sevmiyorsunuz diye mesafe koyacak hali yok kusura bakmayın siz bu adamın hayatına kaç yaşında girdiniz siz girdiniz diye kardeşiyle arasını mı resmi ilişkiye dönüştürecek. Siz eşisiniz hanımefendi o kardeşi bazen herkes yerini bilse ne güzel olur dimi? Eş farklı anne farklı kardeş farklı. Kocanızın aile ilişkilerine karışma haddinde bulunmasanız daha mantıklı olur. Zira yorumlarınızda görümcenizin erkek kadın ilişkisi olarak yansıtmanız sizi sağlıklı düşünce yapısında göstermiyor. Kafalara bak kardeşim evli diye kardeşlikten çıkıp istediğim gibi davranamıcam niye eşi artık tasmayı takmış kafalara gel cehaletlikten başka bir şey değiliğrenç bir düşüncem yok, görümcemin eşime fazla düşkün oluşunu sevmiyorum. Eşimi arıyor ben içimden gitsin diyorum başkasını arasın sohbet etsin, itici buluyorum bu halini hepsi bu.
Yoksa ortada iğrençlik bir durum da düşünce de yok.
Ben kardeşimi şapır şupur öpüyorum ben 32 yaşındayım o 26
Biz sapık mıyız şimdi, gıdıklıyorumda sarılıyorumda
Gerçekten zihniyetler çok kötü
Ama konu sahibinin zihniyeti böyle değil, o görümceyi çekemiyor
Pardon benim hayatımı nerden biliyorsunuz ki?ban bitmiş
bir erkek olmadığı için kardeşe saran abla sendromu devam ediyor
Banı mı takip edecek kadar düşüncelerimi önemsediğiniz için teşekkürlerban bitmiş
bir erkek olmadığı için kardeşe saran abla sendromu devam ediyor
Pardon benim hayatımı nerden biliyorsunuz ki?
Ay pardon bana dediniz sandımBen senin hayatına demedim ki
konu sahibine dedim o gün ikimize verdi veriştirdi ya
goruncem 36 yaşında flörtü yok evli değil diye
bizde tepki verdik sonra sen banlandin
yoksa ben senin hayatını nerden bileyim.yahu banane
Bu konu yüzünden bende ban yemiştim deBen senin hayatına demedim ki
konu sahibine dedim o gün ikimize verdi veriştirdi ya
goruncem 36 yaşında flörtü yok evli değil diye
bizde tepki verdik sonra sen banlandin
yoksa ben senin hayatını nerden bileyim.yahu banane
galiba sen hatırlayamadım özgeBanı mı takip edecek kadar düşüncelerimi önemsediğiniz için teşekkürler
Ben sana niye diyyeim ne alakaAy pardon bana dediniz sandım
Tamam tamam hatırladım şimdi özür diliyorumgaliba sen hatırlayamadım özge
o gün konu içinde karşılıkli alıntılar oldu ve sen banlandin ordan biliyorum yoksa niye takip edeyim ikimiz şuan olduğu gibi görümceye tepki vermiştik sürekli yasini yazip durma diye
Objektif yorum yapmak gerekirse şakalasmaları normal ama eşiniz ve siz calısıyosunuz akşamları birbirinize ayırcagınız zamanı çalıyorsa burda sıkıntı var çünkü evli barklı adamın ilk tercihi eve gelince eşi ve cocugudurherkese merhaba.
kimseyle konuşamadığım bir konudan bahsetmek içtim açtım bu profili.
ben evli ve bir çocuğu olan bir kadınım.
eşimin bir tane ablası bir erkek kardeşi var. erkek kardeşiyle çok yakın değillerdir.
görümcem 36 yaşında eşimden 1 yaş büyük, bekar hiç evlenmedi.
eşime çok fazla bir şekilde düşkün.
sürekli bir insan koskocaman kardeşini sarılıp öper mi? tamam yani kardeşi, sever öper ama sürekli sarılma öpme.
en basitinden dün akşam kayınvalidemlerde yemekteydik, uyuyormuş görümcem uyandı geldi, eşimin ensesini ısırıyor öpüyor.
yanaklarını sıkıyor öpüyor. ben rahatsızlık duymaya başladım artık bu hareketlerden. eşimde çocuk değil yani kocaman adam.
görümcemin kendi hayatında ne bir sevgilisi ne bir flörtü yok.
bir işi olsa, ne biliyim alışverişe gidecek olsa dahi eşimi arar, her şeyi eşime sorar.
günde 5 kere zaten mutlaka arar. yetmiyor akşamları bi de görüntülü arıyor.
eşim mimar bense bankacıyım, görümcem mali müşavir.
kendisine bir ofis kuruyor yeniliyor, her şeyi en ufak detayı bile eşime soruyor, her konuda eşimin fikrini alıyor.
bu da bayıyor beni.
bana bıkkınlık geldi bu düşkünlüğünden.
baba da olmayınca eşimi resmen hayatındaki erkek figürü yerine koyup o boşluğu dolduruyor sanki.
bizi de kıskandığını düşünüyorum bazen, bilmiyorum. tartışınca seviniyor sanki içten içe.
sizce haksız mıyım? abartıyor muyum? normal mi görümcemin bu hareketleri, bu aşırı düşkünlük durumu?
ayrıca ben hatalı düşünüyorsam da öneriye açığım.
insanlık halidir, bazen insan hatasını göremez.
kırıcı ve kötü yorumlara gerek yok, herkese teşekkürler.
35 sene böyle yaşamışlar, siz sonradan aileye girip onları eleştirebileceğinizi sanıyorsunuz. Bir de mesaj aralarında ensest iması var gibi sanki, ne çirkin. Eşimi ablasından kıskanıyorum deyin olsun bitsin.herkese merhaba.
eşimin bir tane ablası bir erkek kardeşi var. erkek kardeşiyle çok yakın değillerdir.
sürekli bir insan koskocaman kardeşini sarılıp öper mi? tamam yani kardeşi, sever öper ama sürekli sarılma öpme.
en basitinden dün akşam kayınvalidemlerde yemekteydik, uyuyormuş görümcem uyandı geldi, eşimin ensesini ısırıyor öpüyor.
yanaklarını sıkıyor öpüyor. ben rahatsızlık duymaya başladım artık bu hareketlerden. eşimde çocuk değil yani kocaman adam.
bir işi olsa, ne biliyim alışverişe gidecek olsa dahi eşimi arar, her şeyi eşime sorar.
kendisine bir ofis kuruyor yeniliyor, her şeyi en ufak detayı bile eşime soruyor, her konuda eşimin fikrini alıyor.
bu da bayıyor beni.
baba da olmayınca eşimi resmen hayatındaki erkek figürü yerine koyup o boşluğu dolduruyor sanki.
bizi de kıskandığını düşünüyorum bazen, bilmiyorum. tartışınca seviniyor sanki içten içe.
sizce haksız mıyım? abartıyor muyum? normal mi görümcemin bu hareketleri, bu aşırı düşkünlük durumu?
Bence abartıyorsunuz.herkese merhaba.
bu da bayıyor beni.
Gizli gizli mi mıncıklasın?eşim kıramaz ablasını, abla dediğim 1 yaş var sadece gerçi.
sadece ablasını değil kimseyi kırmaz yani hele böyle bi konuda laf etsem belki bana kızar.
o benim ablam ne söylediğinin farkında mısın der.
onun suçu da yok dediğim gibi, ablasının vıcıklığı.
iyi diyorsunuz ama evli çocukluğu koca adamı çocuğunun karısının yanında ısırıp mıncıklar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?