- 22 Mart 2021
- 15
- 70
- 3
- 33
- Konu Sahibi oylesinebirivar
Bana hiç normal gibi gelmedi. Tamam kardeşidir, canıdır ama bunu sizin yanınızda yapması çok ayıp. Siz eşinizle öyle vıcık vıcık olsanız onların yanlarında ne tepki verirlerdi acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesin linçlenirim ama bana da normal gelmiyor kim ne derse desin. Herkes kardeşini sever sevsin de hatta ama 35 yaşında adamın ensesini ısırmak normal değil bana göre. Konu sahibi seni anlıyorum ben sanki bazı şeyleri gözüne sokmaya çalışıyorlarmış gibi hissediyorsun yani sevgi göstermek düşkün olmak için illaki bebek gibi mıncıklamasına gerek yok. Evet gelinler eşlerinin aile ilişkisine karışmasın ama aileler de oğullarının artık başka bi hayatı olduğunu öğrensin
Yorumunuz için teşekkür ederim haklısınız, ben de bu durum devam ederse eşime tatlı dille söyleyecegim.sizi kabullenememesi kiskanmaktan degildir belki de, aile icerisine yeni bir insan girince o insana alisabilmek uzun sürüyor.
genel anlamda sevme tarzi bence bu kadinin yigenini bile bu sekilde sevdigine göre.
size karsi yapilan bir sey degildir ama yapacak pek birsey de yok gibi.
kardesini o sekilde sevemezsinde denmez ki bir insana.
bizim gelinimiz mesela abimi aşıri kiskanir ( bizden degil genel anlamda) benim whatsap resmim hep abimle annemle olan bir resimdi abim bir gun ya deniz o resimi kaldirsana dedi bana, abimin sahsi istegi degildi eminim ama sonucta obur taraftakide eşi ve eşinin resminin tanimadigi insanlar tarafindan gorulmesinden hoslanmadi sanirim ki kaldirmami istiyordu abime soyletti.
sizde esinize soylerseniz uygun bir dille ablasina kendisini isirmamasi gerektigini soyleyebilir.
Ben de kardeşimi canım kadar severim ama o da eşek kadar adamherkese merhaba.
kimseyle konuşamadığım bir konudan bahsetmek içtim açtım bu profili.
ben evli ve bir çocuğu olan bir kadınım.
eşimin bir tane ablası bir erkek kardeşi var. erkek kardeşiyle çok yakın değillerdir.
görümcem 36 yaşında eşimden 1 yaş büyük, bekar hiç evlenmedi.
eşime çok fazla bir şekilde düşkün.
sürekli bir insan koskocaman kardeşini sarılıp öper mi? tamam yani kardeşi, sever öper ama sürekli sarılma öpme.
en basitinden dün akşam kayınvalidemlerde yemekteydik, uyuyormuş görümcem uyandı geldi, eşimin ensesini ısırıyor öpüyor.
yanaklarını sıkıyor öpüyor. ben rahatsızlık duymaya başladım artık bu hareketlerden. eşimde çocuk değil yani kocaman adam.
görümcemin kendi hayatında ne bir sevgilisi ne bir flörtü yok.
bir işi olsa, ne biliyim alışverişe gidecek olsa dahi eşimi arar, her şeyi eşime sorar.
günde 5 kere zaten mutlaka arar. yetmiyor akşamları bi de görüntülü arıyor.
eşim mimar bense bankacıyım, görümcem mali müşavir.
kendisine bir ofis kuruyor yeniliyor, her şeyi en ufak detayı bile eşime soruyor, her konuda eşimin fikrini alıyor.
bu da bayıyor beni.
bana bıkkınlık geldi bu düşkünlüğünden.
baba da olmayınca eşimi resmen hayatındaki erkek figürü yerine koyup o boşluğu dolduruyor sanki.
bizi de kıskandığını düşünüyorum bazen, bilmiyorum. tartışınca seviniyor sanki içten içe.
sizce haksız mıyım? abartıyor muyum? normal mi görümcemin bu hareketleri, bu aşırı düşkünlük durumu?
ayrıca ben hatalı düşünüyorsam da öneriye açığım.
insanlık halidir, bazen insan hatasını göremez.
kırıcı ve kötü yorumlara gerek yok, herkese teşekkürler.
Düşkünlük değil bu , yapışkanlıkevet onu diyorum, hayatındaki tek erkek figürü eşim.
her duygusunu onla yaşıyor. bende hoşlanmıyorum bu durumdan işte.
kardeşlerin arası yakın olması güzel ama bu düşkünlüğü hoşuma gitmiyor.
eşimi görüyor akşam yemeğinde, eve gidince 1 saat sonra bi de görüntülü arıyor böyle bi düşkünlük.
herkese merhaba.
kimseyle konuşamadığım bir konudan bahsetmek içtim açtım bu profili.
ben evli ve bir çocuğu olan bir kadınım.
eşimin bir tane ablası bir erkek kardeşi var. erkek kardeşiyle çok yakın değillerdir.
görümcem 36 yaşında eşimden 1 yaş büyük, bekar hiç evlenmedi.
eşime çok fazla bir şekilde düşkün.
sürekli bir insan koskocaman kardeşini sarılıp öper mi? tamam yani kardeşi, sever öper ama sürekli sarılma öpme.
en basitinden dün akşam kayınvalidemlerde yemekteydik, uyuyormuş görümcem uyandı geldi, eşimin ensesini ısırıyor öpüyor.
yanaklarını sıkıyor öpüyor. ben rahatsızlık duymaya başladım artık bu hareketlerden. eşimde çocuk değil yani kocaman adam.
görümcemin kendi hayatında ne bir sevgilisi ne bir flörtü yok.
bir işi olsa, ne biliyim alışverişe gidecek olsa dahi eşimi arar, her şeyi eşime sorar.
günde 5 kere zaten mutlaka arar. yetmiyor akşamları bi de görüntülü arıyor.
eşim mimar bense bankacıyım, görümcem mali müşavir.
kendisine bir ofis kuruyor yeniliyor, her şeyi en ufak detayı bile eşime soruyor, her konuda eşimin fikrini alıyor.
bu da bayıyor beni.
bana bıkkınlık geldi bu düşkünlüğünden.
baba da olmayınca eşimi resmen hayatındaki erkek figürü yerine koyup o boşluğu dolduruyor sanki.
bizi de kıskandığını düşünüyorum bazen, bilmiyorum. tartışınca seviniyor sanki içten içe.
sizce haksız mıyım? abartıyor muyum? normal mi görümcemin bu hareketleri, bu aşırı düşkünlük durumu?
ayrıca ben hatalı düşünüyorsam da öneriye açığım.
insanlık halidir, bazen insan hatasını göremez.
kırıcı ve kötü yorumlara gerek yok, herkese teşekkürler.
Evet zaten asıl konunun amacı şey gibi, görümcem ne kadar da yanlız, arkadaşı bile yok yazmış bir yerde, sevgilisi de yok, hiçkimsesi yok zavallı o kocama musallat oldu demeye çalışıyorKadının eşi yok flörtü yok babası yok ofisi kurarken kimden destek alsın isterdiniz? Duvarlara mı sorsun seni ne renk boyayayım diye. Eşin öpülüp sevilmek istemiyorsa da kendisi söyler zaten.
valla görümceyi kv yi sevmeyip bahane bulamayanlar da kocamı öpüyor sarılıyor canım cicim diye sesleniyor vs bunlara takılıyor
Evet o kısma ayrı sinir oldum zatenEvet zaten asıl konunun amacı şey gibi, görümcem ne kadar da yanlız, arkadaşı bile yok yazmış bir yerde, sevgilisi de yok, hiçkimsesi yok zavallı o kocama musallat oldu demeye çalışıyor
Aralarındaki sevgiyi kıskanmış baya, başka ne olcakki ablası yahu
Ben kardeşimi şapır şupur öpüyorum ben 32 yaşındayım o 26Evet o kısma ayrı sinir oldum zaten
Yok bekar yok flörtü yok sanane be!
kadının bekçisi misin?
Bide yorumlarda bazı kadınlarda yazmış erkek kardeşim dizime yatsa eşim gözlerini devirir kıskanır diye. Ne alaka? Ensest ilişki yaşayacağınızdan mı korkuyor? Bu kadar da pis zihniyet olmaz