Görümcemin görümcesİ + SEVGİLİM

adaege17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
249
0
26
İstanbul
Slm kızlar..
BAYAN X: Sevgilimin ablasının görümcesi benimle yaşıt 20 yaşında.
Bu olay ben sevgilim ve bayan X arasında geçmektedir. Daha anlaşılır olsun diye böyle yazmayı tercih ettim..
Olay 1: Sevgilimin ablası 6 ay önce daha nişanlıydı ve biz istanbuldan başka bir semte sevgilimle seyehat edicektik ve birde köpeğimiz vardı. Ben otogara onlardan ayrı önden gittim onlarda arkadan geldiler. Yanlarında da bayan X var. Tam biz gidiyoruz otobüse binicez bayan X sevgilime ''Ege gitme yaaa'' dedi. Ben şok! Çok moralim bozuldu yol boyunca kafamda kurdum sevgilimlede paylaştım beni biraz da olsa rahatlattı..
Olay 2: Sevgilimin ablası 3 ay önce evlendi ve gece gezmlerine çıkmaya başladılar sevgilim, bayan X ve diğer kardeş. Gece 11de çıkmalar görümcekin evine 3de gidip yemek yemeler sabaha kadar film izlemeler hep birlikte eve 6da gitmeler.. OTurdum düşündüm ''kızım ada bak kuuntu yapıyorsun onlar kardeş gibidir saçmalama sorun çıkartma sonra sen kötü olursun'' dedim kendi kendime..
VEEE
Olay 3: Ramazanda görümcek bizi kendi ailesi eniştenin ailesi ile birlikte yemeğe aldı. Biz gençler olarak mutfakta yemek yedik. Sofrada sevgilime ayrı bir ilgi alaka ''benim ekmeğimden de alabilirsin ege sana biraz da koyiyim sen seversinn'' Ben sanırım orda bir bitkisel hayata girdim çıktım kızlar!
Yemekten kalktık bir kız daha var 15 yaşında sofrayı topluyoruz kıza demez mi senin üstün başın neden böyle açık ayıp değil mi diye! bende de aynı tarz kıyafetler ve beni sevgilimin annesi babası çok beğenmişti yemeğe gelmeden önce babaanne övmüştü bile. BEnim şarteller attı o sırada görümcek geldi bişey diyemedim. Tam Wcden çıkıyorum bayan Xin elinde bir pasta tabağı sevgilme uzatmış cilveli cilveli ''al bak çok güzel ye bi daha istiyceksin kendi ellerimle yaptım'' böyle kendi ellerimle boğmaya gidiyordum onu az daha sevgilim hemen yanıma geldi. Ona sessizce '' Muhattap bile olma ikinizide öldürürüm burda'' dedim çıt çıkarmadı.
Ertesi gün onlara gittim annesine kendisi sevgilim ''ada hiç hoşlanmıyor ondan anne '' dedi. Annesi de asılıyor mu yoksa deyince bende ege anlatsın size isterseniz benim sinirlerim kaldırmıycak dedim. Kadın sarılıp öptü beni sen merak etme ben hakkından gelirim dedi..
Kızlar durum bu sizce ne yapmalıyımda bu kızı bizden uzaklaştırmalıyım deliricem ben

E anne demiş işte ben hakkından gelirim diye.

Bırakın o bayan x de kendi kendine kürek çekip dursun.

Sevgiliniz sizin yanınızdaysa ve ona güveniyosanız sadece gülümseyerek izleyin yaptıklarını.

görümce konularını çok gördümde, görümcemin görümcesi... tekerleme gibi olmuş valla
neden görümcene sürekli görümcek diyosun bence çok itici bi kelime
konuya geliirsek evet görümcenin görümcesi sevgiline yazıyor, hatta bayağı bi yazıyor
sevgiline güveniyorsan bişey yapman gerekmez, ama yok ben kendimi tutamıyorum diyosan, kızın ağzının payını verirsin bi daha böyle bişey olursa
tüm bunlar olurken niye dut yemiş bülbül gibi oturdun ki, iki tersleseydin bi daha cesaret edemezdi

gıcık olduuuuuummm!!! restı cekeceksın ve bır daha aynı ortamda dahı bulunmıyacaklar..bu tabı evlı olsanız daha kolay olurdu ama senı sevıyorsa o kızı kendı hayatından uzak tutar..ben senın olayları farklı yorumladıgını dusunmuyorum..yazdıklarını yasadım resmen..tepkını koy,sevgılını kaybetmek pahasına da olsa,bu samımıyete göz yumma!

vallahi iyi dayanmışsın..
hele senin yanında bu tarz hareketler yapması çok ayıp!
baktın kız iyice aştı kendini çek kenara konuş..
niyetin ne bilmiyorum ama davranışlarından rahatsızım vs. de..
bence annesinin pek yapabileceği bişi yok gibi geldi bana..
sevgilini de uzak tut ablasına filan pek sık gidip gelmesin bi süre.

Aynı anne babadan olmadığı sürece kimse KARDEŞ değildir kusura bakma ama..
Tahmin edebiliyorum şimdi bir laf etsen kıskanç kötü niyetli düşünürler diye düşünmüş olabilirsin..
Ama aslaa o kıza fırsat verme..Mesela o tabağı elinden al ben veririm de, erkek arkadaşınla mutlu pozlar ver..

E anne demiş işte ben hakkından gelirim diye.

Bırakın o bayan x de kendi kendine kürek çekip dursun.

Sevgiliniz sizin yanınızdaysa ve ona güveniyosanız sadece gülümseyerek izleyin yaptıklarını.
İyide annesi ne yapabilir ki sonuçta daha yeni evililer benim için kalkıp karşı tarafın ailesine bir şey diyemez beni rahatlatmak için denilmiş laf o.
Oturup izlersem de sonra izleyici koltuğumda kalakalırım yanlız. Sorunda var..

kayınwalıde hanım onayı wermıs walla maasallah dıyelım
sewgılınle konus onun oldugu ortamlarda fazla bulunmasın bu kadar basıt

Bence sen üzerine düşeni yapmışsın, gerisi erkek arkadaşına düşüyor. Beraber gezmeleri filan kesicek, aynı ortama girmemeye çalışıcak,gerekirse konuşmayacak, görmezden gelecek, kız halen devam ederse rahatsızlığını dile getirecek.
Anlamıyorum bu hemcinslerimizdeki mantığı, sevgilisi olan erkeğe cilve yapmak, asılmak ne kadar gurursuzca bir davranış,kendi başına gelse ne yapardı acaba..

sevgilin kızın bu hareketlerine ne tepki veriyor kendini geri çekmiyor mu ?
nasıl yüz bulmuş bu kız :44::44::44::44:

Aynen tekerleme gibi oldu. Görümceme görümcek diyorum çünkü diğer kızla karıştırılmasın diye.. Yoksa seviyorum ablam yerine koyuyorum onu.
Onların evinde terslemek istemedim çünkü ben tutamazdım kendimi bir laf söyleseydi bana karşı o zamanda büyük rezillik çıkardı o kadar insanın yanında..

ayy sen nasıl baştan beri bunlara göz yumabiliyorsun sevgiline izin vermesene gitmesin ablasına o bayan X'se de ben senin yerinde olsam öyle bi döverim ki böyle yalvarcak bırak diye sonra bi daha ne o yanaşabılrdı nede siz giderdiniz kızın ailesinede söylerdim özellkle babasına yerin dibine sokardım onu . sen başında sevgiline rest çekcektin.

Annesi süper kadınmış ama sözünü tutarsa!!!!!

Kızım bitmiştir! O kızı anmayacak! Onun olduğu ortamda bulunmayacak! Mecbur kalırsanız özellikle onun yanında sana özel ilgi gösterecek! Bu ne terbiyesizlik! Kıza bak!!! Kız ona bir şey ikram ederse kabul etmeyecek en kötü alıp sehpaya bırakacak,yemeyecek!! Ben olsam bunları açıkça söylerim!! Dışarıdaki insanları bağlayamazsın önemli olan sevgilinin tutumu..Ciddi ciddi tavır koyacak!.Kesinlikle onunla aynı ortamda sen yokken bulunmayacak!! Kesin ve net..

katılıyorum..bana mesela kımse cesaret edıp boyle davranamaz..cunku herkesle mesafem vardır..bu samımıyet nerden gelıyor yanii??? ne cesaret?? kız herseyı asmıs,cocugun sevgılısının yanında dahı yapabılıyor!! fazla yuz bulmus sanırım!

o zaman aile meclisinde değilken, başka bi ortamda ağzının payını bi güzel ver, valla ben olsam salon kadını çizgimden bayağı kayardım herhalde
boş ver büyükleri ne karıştırcan, sen ve sevgilin gayet güzel çözersiniz bu durumu

Evet annesinin yapabileceği hiç bir şey yok hatta.
Dedim görüşmiyceksin o kızla bir daha diye ama nasıl görüşmiyim hep aynı ortamdayız evlerde çok yakın sürekli gelip gidiyorlar bize dedi. Ablasıda sürekli bizimkini çağırıyor bizmkide gelemem diyemiyor olan yine bana oluyor

Ben farketmemiştim hareketlerini falan dedi. Benim yanımdayken normal davranıyor sevgilim herhangi bir yanlış harekette bylunmuyor kesinlikle.
Ben de sordum senden mi yüz buldu nasıl sana böyle davranabiliyor diye ama oda bilmiyormuş gerçekten farketmemiş bu hareketlerini ve dikkat edicem bundan sonra dedi

o zaman soguk davransın sevgilin bir zahmet. İkramları almasın, ısrar ederse terslesin hatta. Bu ne cıvıklık ya. Sevgilini al karşına ciddi ciddi konus yani.

bu kız kaç yaşında ve siz kaç yaşındasınız, sen ve sevgilin
acaba yaşındanmı bu orantısız hareketleri diye düşündüm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…