Sevgilimin facesinden rkadaşlık isteği yollarsam bu sefer kendi kendine triplere girer beni önemsiyor falan der bence kızlar.
sen yolla davet, face de kızla arkadaş olup bol bol sadece onun göreceği şekilde bol sarılmalı fotolarınızı ekle
nispet yapana değil yaptırana bakcaksın
İşte yaaaaaaaneeee farklı sehırlerde mı yasıyorsunuz sevgılınle..ve sen olmadıgında o belkıde sana soylemeden o kızla aynı ortamlarda buluncak:S ben görüşmese bıle ınanmam sanırım buna..kesın aklım onda kalmasın huzursuzluk cıkarmıyım dıye benı ıdare etmeye calısıyor dıye dusunurdum..ben herkesten fena paranoyak cıktım sanırım..ama boyle bı tehlıkeyle sevgılımı basbasa bırakamam ben yaa..asla guvenmem,senın yanında boyle davranan bı kız senın yoklugunda nasıl davranır ona? senınkınınde canına mınnet,kım sevmezkı ılgı alakayı dımı:S
Sevgilimin facesinden rkadaşlık isteği yollarsam bu sefer kendi kendine triplere girer beni önemsiyor falan der bence kızlar.
Benimde facem yok kullanmıyorum ne yapıcam:26:
Bunları yaparken ben uyuyorum işte yatağımda canım ve ertesi gün sorunca öğreniyorum. Gayet normal bişeymiş gibi söylüyor bide insan acaba ben mi kuruntu yapıyorum diyor kendi kendine.herşey sevgilinde bitiyor cnm
geceleri gezmişler,evde beraber film filan izlemişler valla sen iyi tahammül etmişsin ben olsam ipler kopmuştu:)
sevgilin araya mesafe koyarsa onun olduğu ortama gitmezse sorun olmaz.
durumdan annesi de haberdarmış
ablasıylada konuşur durumu anlatır,olur biter.
Benimde facem yok kullanmıyorum ne yapıcam:26:
Şuan profil resmimizden falan görüyordur zaten ikimizin resimlerini ama dedğin gibi canm pekde umursamıyordur. Benim yanımda ya benim yanımda nasılda samimi davrandı anlatamam evde iki abisi birde babası var insan çekinir bi korkar ama kız azıtmış iyicezaten ben sanmıyorumkı faceden senın sevgılınle sarılmalı fotolarını cokta umursasın..kız senı sallamıyorkı,o fotolarınızı görse hepten hırs yapar cocugu elde etmek ıcın..kafay takmıssa:S zaten arkasında tam destek de var,aynen yola devam eder!!
Tabikide kıskancım ama burda hiç kıskanç olmayan biri bile delirir..
Biz farklı şehirlerde otruyorz canm ya o yüzden sürekli orda olamıyorum süreklide ablasına falan gidemem. Arada mesafede var ben tam çıldırıyorum böyle zamanlarda..
Sevgilim benimle birlik olmaya bir yanaşsa inanın ben ona şu şekilde söylesem bana paranoyak damgasını şak diye koyar sonra ben haksız..
Zor yani durumumm:18:
gorumcek ne anlamadım ne amacla gorumcek dıye yazdınız orumcek der gıbı
bazı görümcelr öyle çünkü konu sahibini çokk iyi anlıyorumgörümcek görmeyim ömrümcekk
bende anlamıyorum evlenmeden kendini bukadar kaptıranları yok gorumcem yok kaynanamkonuları karıstırmadıysam daha evlı degıl ne gorumcelıgını gormus olabılıkı
Annesi süper kadınmış ama sözünü tutarsa!!!!!
Kızım bitmiştir! O kızı anmayacak! Onun olduğu ortamda bulunmayacak! Mecbur kalırsanız özellikle onun yanında sana özel ilgi gösterecek! Bu ne terbiyesizlik! Kıza bak!!!Kız ona bir şey ikram ederse kabul etmeyecek en kötü alıp sehpaya bırakacak,yemeyecek!! Ben olsam bunları açıkça söylerim!! Dışarıdaki insanları bağlayamazsın önemli olan sevgilinin tutumu..Ciddi ciddi tavır koyacak!.Kesinlikle onunla aynı ortamda sen yokken bulunmayacak!! Kesin ve net..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?