• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin görümcesi

aloft

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2007
537
476
303
kızlar merhaba 8 aylık evliyiz toplam 3 yıldır beraberiz eşimle, eşim eğitimli saygılı naif bir adam çok şükür, bende eşine güvenen çok kıskanç olmayan bir kadınım. Konumuz ise görümcemin görümcesi
Biz yurt dışından 1,5 ay önce döndük, görümcemin Kv de bir kaç kere bize geldi bir iki kere de bizi yemeğe aldılar, görümcemin görümcesi (gg) her bir araya gelişimizde bana göre eşime farklı davranıyor, normalde hanım hanımcık bir kız ama yemeklerde eşimin karşısına gelecek şekilde oturmaya dikkat ettiğini( ben eşimin yanına oturuyorum), eşimle ortak muhabbet kurmaya çabaladığını, eşimin aile ortamında orta düzeyde yaptığı esprilere bayılırcasına gülmesi gibi hareketlerini gözlemleyip bir de eşime hülyalı baktığını farkediyorum.
Eşimin kızın bu davranışlarını farkedip farketmediğini bilmiyorum.
İki hafta önce hep beraber piknik tarzı bi yere gidildi orda kızın bu hareketlerinden iyice gerildim.
Kız eşimden 6-7 yaş küçük eşimle yaşıt abisi var acaba yanlış mı değerlendiriyorum diye bir kaç kere kendimi yokladım ama sanırım eşime ilgisi var.
görümcemi de sevdiğim için onu kıracak bir şeye girmek istemiyorum açıkçası bir iki hafta sonra malum bayram bayramda yine bir araya gelinecek,
Görümcem kırılmadan nasıl bir yol izleyebilirim ?

Allahtan çok kıskanç degilsiniz. Birde kıskanç olsanız mazallah...
Bu olanlardan esinize ilgisi oldugunu dusunmedim sahsen.Gorumcenize filan sakin açmayın bu konuyu. Olan size olur. Lafınızı alır oturursunuz. Rezil oldugunuzla kalirsiniz valla. Siz asla muhattap olmayın.
Ayrica gorumcenin görümcesi niye her yere sizle geliyor ? İşi gücü yok mu yahu ? Ben olsam sinir olurdum. Mümkün olduğunca gitmemeye calisirdim. Iyk..

Eğer böyle bir şey derseniz siz suçlu olursunuz. Çünkü ortada somut bir şey yok. Durduk yere ortamı germeyin, görüşmeyin olsun bitsin. Sizin akrabanızda değilmiş ,hangi sıklıkla görebilirsiniz ki?

Asılırsa asılsın. Koca senin, yav he he de gül geç. Kocan da gidip yılışırsa kadına, boşarsın adamı. Benim kafa böyle çalışıyor.
Kocanla kadını uzak tutmaya mı çalışacaksın? Ya da kadını neden uyarasın ki? Kendi davranışlarının sorumluluğu kadına ait, nasıl davranacağını sen söyleyemezsin ki ona. 2. Sınıf aldatma filmlerindeki karakterler gibi kadını çekip gözdağı mı vereceksin?

İliş bir kenarıya izle. Beyin bedava.

Inception gibi başlık valla :D

Bence dert edilecek bir şey yok. Rahatsız oluyorsanız aynı ortama girmeyin, bayram gibi mecburiyetlerde de iki günde bir şey olacağı yok ki. Eşinizin tavrında sıkıntı yoksa siz de sıkıntı yapmayın bence. Eşiniz düzgün olduktan sonra karşıdaki ilan-ı aşk etse de bir şey olmaz.

Görümcemin görümcesiyle ne işim olur ya ben yalnızca doğum günü vs de görürüm.
Bence siz de fazla görüşmeyin huzursuz oluyorsanız.

Görüsmeyin!
Evet ortada sadece hisleriniz var ama bu yaklasim size sergilense sizde uzak durun derdim....Bir hayranligin aska donusmesi zor degildir,gg icin de kendiniz icinde en sagliklisi bu....Esinizi elinden alir korkusu ile alakası yok bu yazdiklarimin....Sadece hemcinslerimi düşunuyorum....

kızlar merhaba 8 aylık evliyiz toplam 3 yıldır beraberiz eşimle, eşim eğitimli saygılı naif bir adam çok şükür, bende eşine güvenen çok kıskanç olmayan bir kadınım. Konumuz ise görümcemin görümcesi
Biz yurt dışından 1,5 ay önce döndük, görümcemin Kv de bir kaç kere bize geldi bir iki kere de bizi yemeğe aldılar, görümcemin görümcesi (gg) her bir araya gelişimizde bana göre eşime farklı davranıyor, normalde hanım hanımcık bir kız ama yemeklerde eşimin karşısına gelecek şekilde oturmaya dikkat ettiğini( ben eşimin yanına oturuyorum), eşimle ortak muhabbet kurmaya çabaladığını, eşimin aile ortamında orta düzeyde yaptığı esprilere bayılırcasına gülmesi gibi hareketlerini gözlemleyip bir de eşime hülyalı baktığını farkediyorum.
Eşimin kızın bu davranışlarını farkedip farketmediğini bilmiyorum.
İki hafta önce hep beraber piknik tarzı bi yere gidildi orda kızın bu hareketlerinden iyice gerildim.
Kız eşimden 6-7 yaş küçük eşimle yaşıt abisi var acaba yanlış mı değerlendiriyorum diye bir kaç kere kendimi yokladım ama sanırım eşime ilgisi var.
görümcemi de sevdiğim için onu kıracak bir şeye girmek istemiyorum açıkçası bir iki hafta sonra malum bayram bayramda yine bir araya gelinecek,
Görümcem kırılmadan nasıl bir yol izleyebilirim ?
Sakın bu konudan kimseye bahsetmeyin
ispatlayamaz rezil olursunuz.
eşinize hele asla sözünü bile atmeyın aklına düşürürsünüz.

görümcen , görümcenin görümcesi,o görümceninde görümcesi varsa ortamda ,orda gelinin ne işi var :KK53:devrelerim yandı Allahıma sekiz bilinmeyenli denklem misali:KK59:
Beynim yeşillendi senin sularına döndü kanka :D Green juice lerini içerken beni hatırla :KK68::ıslık::KK70:

Back
X