• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin görümcesi

kızlar merhaba 8 aylık evliyiz toplam 3 yıldır beraberiz eşimle, eşim eğitimli saygılı naif bir adam çok şükür, bende eşine güvenen çok kıskanç olmayan bir kadınım. Konumuz ise görümcemin görümcesi
Biz yurt dışından 1,5 ay önce döndük, görümcemin Kv de bir kaç kere bize geldi bir iki kere de bizi yemeğe aldılar, görümcemin görümcesi (gg) her bir araya gelişimizde bana göre eşime farklı davranıyor, normalde hanım hanımcık bir kız ama yemeklerde eşimin karşısına gelecek şekilde oturmaya dikkat ettiğini( ben eşimin yanına oturuyorum), eşimle ortak muhabbet kurmaya çabaladığını, eşimin aile ortamında orta düzeyde yaptığı esprilere bayılırcasına gülmesi gibi hareketlerini gözlemleyip bir de eşime hülyalı baktığını farkediyorum.
Eşimin kızın bu davranışlarını farkedip farketmediğini bilmiyorum.
İki hafta önce hep beraber piknik tarzı bi yere gidildi orda kızın bu hareketlerinden iyice gerildim.
Kız eşimden 6-7 yaş küçük eşimle yaşıt abisi var acaba yanlış mı değerlendiriyorum diye bir kaç kere kendimi yokladım ama sanırım eşime ilgisi var.
görümcemi de sevdiğim için onu kıracak bir şeye girmek istemiyorum açıkçası bir iki hafta sonra malum bayram bayramda yine bir araya gelinecek,
Görümcem kırılmadan nasıl bir yol izleyebilirim ?
bu konularda kadınların hisleri kuvvetli olur ve doğruda çıkar...görümcene söyle aynen bu anlattığının aynısını ...takip ediyorum hal ve hareketlerini eşimle birlikteyken de...
 
Sizin gg den once halletmeniz gereken bir sorununuz daha var. O da kv nin her programina dahil olmamaniz gerektigi. Insanlar program yapabilir ama icine sizin de dahil oldugunuz bir programi size sormadan yapmamalari gerektigini ogretmeniz lazim. Neden yapilan her programa uyuyorsunuz? Kibarca o gorusmeye gelemeyeceginizii soyleyin olsun bitsin. Haa bu dilden anlamiyorlarsa bir bahane uydurun. Rahatsiz oldugunuz bir ortama girmek zorunda degilsiniz. Kendinizi bu konuma dusurmeyin. Gitmek istemediginiz yere gitmeyin yapmak istemediginiz seyi yapmayin. Ayrica kadinlar hisseder klişesine ben de katiliyorum. Ortada somut birsey yok rahat ol diyenler de burda ahkam kesiyor. Kimsenin gercek hayatinda bu kadar relax oldugu falan yok. Siz bu konudan esinize bahsetmeyin ama o kizla da gorusme ihtimaliniz oldugu ortamlara girmeyin. Zaten oldukca gereksiz. Dıdısının dıdısı... Sacmalik resmen.

Kv çok güzel manipüle eder, daha yeni evlisiniz sizleri ağırlamak istiyorlar, bu programı özellikle ikiniz için yapıyoruz vs diye söyler kırmamak için katılıyoruz yoksa eşimde çok memnun değil ama bundan sonra çok katılmayı düşünmüyorum.
Evet kadınlar hisseder bende buna inanıyorum. Ama ortada somut bir şey yoksa konu yapmayın haksız duruma düşersiniz. Basit bir konu değil bu.
Gg nin bulunduğu toplantılara daha az gitmeye çalışın ve eşinize güveniyorsanız daha sakin kalın.
Sakin kalıyorum ama anlık öfke gelirse diye tedirginim
E tam o anda çıtlatsaydınız kv nize, bize karşı çok samimi kız ama ben bu kadar samimiyeti fazla buluyorum gibisinden. Belki devamı gelirdi, ya da rn azından kv niz sizi bu kadar sık biraraya getirmenin iyi fikir olmadığını düşünmeye başlardı.
Kv böyle birşey söylesem kendine yıllarca dert eder.
Ama öyle baksın mı kocasına . Bilmiyorum ben çok kıskanç bit kadınım galiba o_O:KK53:
O şekilde söyleyebilir miyim emin değilim ortam çok gerilir
 
bu söyledikleriniz çok ağır bir itham. "Zan" ile hareket edilecek üstüne gidilecek bir durum değil.
Birinin namusunu karalamak basit olmamalı. Kanıtların varsa sonuna kadar git. ama öyle hissediyorum öyle bakıyor falan diye sakın ama sakın gitme kimsenin üzerine
 
Dile getirirseniz tüm ailenin (eşiniz dahil) size yüklenme ihtimali çok yüksek. Bahaneler üretin daha az gidin ama bu düşüncelerinizi söylemeyin. Başınız çok ağırır.
 
eşinize açık açık böyle bir düşünceniz olduğunu söylemeyin asla.
ve uzak durun. başka yapılacak bir şey olduğunu sanmıyorum..
elinizde net bir kanıt olmadan cırlamak sizi küçük düşürecek bir davranış olur çünkü.
 
Kv çok güzel manipüle eder, daha yeni evlisiniz sizleri ağırlamak istiyorlar, bu programı özellikle ikiniz için yapıyoruz vs diye söyler kırmamak için katılıyoruz yoksa eşimde çok memnun değil ama bundan sonra çok katılmayı düşünmüyorum
Kv niz meslegini kullaniyor üzerinizde. Buna izin vermeyin. Gorumceniz yeni nisanliymis. Dolayisiyla butun gorusmeler gorumce ve ailesi icindir. Sizinle ne alakasi olacak. Kadin okumus psikolog olmus ama her ortama gelinini surukleyen kv rolunden kurtulamamis. Demekki ne olursan ol oglunu evlendirince kv olmaktan kurtulamiyorsun. Beni istemedigim ortama kimse sokamaz. Isterse cok ayip etmis olayim. Inanin umrumda degil. Cunku hicbirsey, hickimse benim psikolojimden degerli degil. Zaten sizin bu konuda tek yapacaginiz da o gorusmelere gitmemek. Obur turlu hicbirsey yapilmaz. Ama kiza bakislarinizla davranislarindan rahatsizlik duydugunuzuu belirtebilirsiniz. Akli basinda biriyse anlar.
 
Ne gerek var ki?
Eşinizi elinizden mi alacak?

Bence bu zamanda her şey olur elinden de alır aklınıda çeler. Temkinli olsun kadınlar hisseder.

Bence bu durumdan kimseye bahsetme bir kaç kere daha izle gerçekten böyle bir şey hissediyorsan o zaman görümcene sor nasıl bi kız bu diye ama pişman olacağın haraketler de bulunma emin ol önce
 
Ya allah askina deger mi 1 tane sümüklü bir kiz icin milletin agzina kendinizi dolamaya? Baksin ne olacak? Kocaniz karsilik vermedikten sonra isterse ustune atlasin yani hicbir sey elde edemez.
Siz simdi gidip herhangi birine bu konuyla ilgili bir sey soylerseniz kiskanc, ezik ve ozguvensiz biri olarak kalacaksınız. Bir de 7 yas küçükmüş. O yasta bir kiza bunu yakistirdiginiz icin de ayiplanacaksiniz.
Cok rahatsiz oluyorsanız katılmayın onlara. Baska planlarınız olsun hep.
 
Bence bu zamanda her şey olur elinden de alır aklınıda çeler. Temkinli olsun kadınlar hisseder.

Bence bu durumdan kimseye bahsetme bir kaç kere daha izle gerçekten böyle bir şey hissediyorsan o zaman görümcene sor nasıl bi kız bu diye ama pişman olacağın haraketler de bulunma emin ol önce
Kızın biri iki bakış attı, esprilerine güldü diye aklı çelinecek adam hiç beklemesin gitsin zaten.
Ben eşe bakarım onda bişey yoksa, gerisi önemli değil, isterse kız aşkından ölüyor olsun.
 
Bilmiyorum kadin hisseder deniyor ama karsi taraftada genc bi kiz var. Bi bakistan karsisina oturmaktan espirisine gulmesinden hemen esinden hoslandini cikartamazsin. Bunlari toplulukta yapiyor demek ki sakliycak bi duygusu yok.
 
Kadın hisseder, eğer ilgisi olduğunu gözlemlediyseniz olabilir. Ama sakın kimseye bu konuyu açma çünkü elinde delil yok. Kocanı gözlemle sadece sen, ama çaktırmadan
 
Vuu benim konum. Ben de cok hissederim Boyle seyleri ya da cogu zaman da evham yapiyorumdur bilmiyorum.
Yapacaginiz sey kimseye belli etmeden izlemek baktiniz hala o sekildeyse, kizla araniza duvar orun. O orda yokmus gibi davranin.:KK47: Sizle konusayamacagi icin esinizle konusup espri yaptiginda direkt goze batacaktir. Zaten az cok kendini bilen biriyse ufaktan kendini geri ceker.:halay:
Tabi burada esinizin tavri da onemli
(Benim uzak durdugum biriyle esim de muhatap olamaz bu isin bir de eve donusu var) :KK55:
 
Kızın saklı gizli durumla bir işi de yok doğrusu tenhalar da yapmıyor velhasıl ama yine de siz mümkün mertebe uzak durun laçka aile ilişkilerinden fazlasına gerek yok başka planım var bitti...
 
Kızın biri iki bakış attı, esprilerine güldü diye aklı çelinecek adam hiç beklemesin gitsin zaten.
Ben eşe bakarım onda bişey yoksa, gerisi önemli değil, isterse kız aşkından ölüyor olsun.
Tabiki elinden alacak degildir ama karsisinda kur yapan bir kiz gormeyi kimse istemez. :deli:
 
Tabiki elinden alacak degildir ama karsisinda kur yapan bir kiz gormeyi kimse istemez. :deli:
Ben görüşmezdim açıkçası, görümcenin ailesiyle biraraya gelmek gibi bir zorunluluk yok.
O yüzden de tehdit olarak görmem yani kırkta bir göreceğim birini.
 
Ben görüşmezdim açıkçası, görümcenin ailesiyle biraraya gelmek gibi bir zorunluluk yok.
O yüzden de tehdit olarak görmem yani kırkta bir göreceğim birini.
Gorusmemek ilk secenek ama gorumce bekar oldugu icin ortamlara geliyormus sanirim.
Didisinin didisi zaten oturup ne konusuyorlarsa
 
Back
X