• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin görümcesi

Kimseye bahsetmeyi düşünmüyorum zaten ama hislerim doğru mu yanlış mı onu anlamaya çalışıyorum, eşimin abisi de oluyor aile ortamlarımızda ama kız herkese bu şekilde değil.
Neden bu kadar sık bir araya geldiğimize gelirsek görümcem henüz nişanlı gg de bekar zaten, benim kv böyle aile ortamlarını çok sevdiği için kızının nişanlısının Ailesi ile bizi de içine alarak bol bol program yapar, yoksa normalde kızı kırk yılda bir görmem lazım,
Eşimin tavrı herkese olduğu gibi, yani eşimden şüphe uyandıracak bir durum yok

Arkadaşlar, Kadınlar hisseder ya... ben konu sahibinin kıskançlık yaptığını düşünmüyorum açıkcası.

Dediğim gibi kıskanç bir kadın olsam kıskandım diye düşünürdüm ama çoğu kadından daha rahatımdır bu konularda.
görümcenin görümcesiyle niye bu kdar sık görüşüyosun
Bir üstteki mesajda belirttim kv kızının nişanlısının ailesiyle bizi de içine alan programlar yapıyor sık sık

gmrümcenin görümcesiyle siz niye pikniğe gidiyorsunuz yemek yiyorsunuz ya? Bu kadar akrabacı olmayın lütfen

Durduk yere böyle davranmasınız.. diye düşünüyorum.. muhakkak dikkatinizi çekecek bir hareket de bulunmuştur..
Bir çaresini bulun. bahane bulun..Bayramda ayrı takılın.

Beynim yeşillendi senin sularına döndü kanka :KK70: Green juice lerini içerken beni hatırla :KK68::ıslık::KK70:
bugün arnavut böreğiynen kahvaltı yaptım sanırsam fabrika ayarlarını bozdum aylardır green juiceler içe içe ilk yediğim börekle idrak yollarım iltihaplandı ondan bunlar :D

Peki bit tek sizin dikkatinizi mi çekti, normal tavırları böyle değil ve eşinize farklı davranıyorsa sadece siz değil ortamdaki diğer kişiler de fark etmez mi?

gmrümcenin görümcesiyle siz niye pikniğe gidiyorsunuz yemek yiyorsunuz ya? Bu kadar akrabacı olmayın lütfen

Gel sen ne çektiğimi bir de bana sor, kv sağolsun tatlı diliyle alttan alttan yapar programları
Durduk yere böyle davranmasınız.. diye düşünüyorum.. muhakkak dikkatinizi çekecek bir hareket de bulunmuştur..
Bir çaresini bulun. bahane bulun..Bayramda ayrı takılın.
Bayramda kv'ye bayramlaşmaya geleceklerdir gelince uzun oturuyorlar, biz 2. Günü benim memleketime gideceğiz gerçi ama beni asıl rahatsız eden sürekli görüşeceğimiz bir kızın tavrı, dışarda garson vs bir kez göreceğim insandan böyle bişey gelse boşver der geçerim ben kendime rahat biriyim diyordum ama ki daki kadınlar benden daha rahatmış
Eşlerine böyle davranan biri olduğunda aman boşver rezil olmayayım bişey yapmayayım diye düşünüyorlar:110:

Görümcenizin kayınvalidesi ile niye sürekli görüşüyorsunuz ki ? Kendi ailelerinizle görüşün yeter.

Gel sen ne çektiğimi bir de bana sor, kv sağolsun tatlı diliyle alttan alttan yapar programları

Bayramda kv'ye bayramlaşmaya geleceklerdir gelince uzun oturuyorlar, biz 2. Günü benim memleketime gideceğiz gerçi ama beni asıl rahatsız eden sürekli görüşeceğimiz bir kızın tavrı, dışarda garson vs bir kez göreceğim insandan böyle bişey gelse boşver der geçerim ben kendime rahat biriyim diyordum ama ki daki kadınlar benden daha rahatmış
Eşlerine böyle davranan biri olduğunda aman boşver rezil olmayayım bişey yapmayayım diye düşünüyorlar:110:
Yerinde olsam çirkefleşirim ne bkıyorsun bişey mi söyleyeceksin derim. Bunu bi davette yaşamıştım. Eşimin eski okul arkadaşı baktı baktı baktı ve ben gidip bir şey mi söyleyeceksin ne bakıyorsun dedim son bakışı oldu çöl şükür

Peki bit tek sizin dikkatinizi mi çekti, normal tavırları böyle değil ve eşinize farklı davranıyorsa sadece siz değil ortamdaki diğer kişiler de fark etmez mi?

Diğerleri farketse de dile getirilecek bişey olmadığı için konuşulmamış olabilir
Sadece son piknik olayında, ben rahatsızlığımı belli etmemiş olmama rağmen piknik ertesi kv gg ailesinin beni çok sevdiğini söylediğini falan söyledi, kv akıllı kadın psikolog bir de kendisi benim huzurluğumu mu anlayıp böyle dedi, insanlar gerçekten böyle mi dedi bilmiyorum

Yerinde olsam çirkefleşirim ne bkıyorsun bişey mi söyleyeceksin derim. Bunu bi davette yaşamıştım. Eşimin eski okul arkadaşı baktı baktı baktı ve ben gidip bir şey mi söyleyeceksin ne bakıyorsun dedim son bakışı oldu çöl şükür
Aklımdan geçmedi değil, kız bir ara baya uzun uzun eşime bakarken gördüm yüreğimden anlık bir öfke geçti zor durdurdum kendimi

Aklımdan geçmedi değil, kız bir ara baya uzun uzun eşime bakarken gördüm yüreğimden anlık bir öfke geçti zor durdurdum kendimi
Bi daha masada yemek yerseniz ve eşinizin karşısına oturursa eşini kaldır sen yana geç ben otursam buraya X birazda bana baksın de!

Sizin gg den once halletmeniz gereken bir sorununuz daha var. O da kv nin her programina dahil olmamaniz gerektigi. Insanlar program yapabilir ama icine sizin de dahil oldugunuz bir programi size sormadan yapmamalari gerektigini ogretmeniz lazim. Neden yapilan her programa uyuyorsunuz? Kibarca o gorusmeye gelemeyeceginizii soyleyin olsun bitsin. Haa bu dilden anlamiyorlarsa bir bahane uydurun. Rahatsiz oldugunuz bir ortama girmek zorunda degilsiniz. Kendinizi bu konuma dusurmeyin. Gitmek istemediginiz yere gitmeyin yapmak istemediginiz seyi yapmayin. Ayrica kadinlar hisseder klişesine ben de katiliyorum. Ortada somut birsey yok rahat ol diyenler de burda ahkam kesiyor. Kimsenin gercek hayatinda bu kadar relax oldugu falan yok. Siz bu konudan esinize bahsetmeyin ama o kizla da gorusme ihtimaliniz oldugu ortamlara girmeyin. Zaten oldukca gereksiz. Dıdısının dıdısı... Sacmalik resmen.

Diğerleri farketse de dile getirilecek bişey olmadığı için konuşulmamış olabilir
Sadece son piknik olayında, ben rahatsızlığımı belli etmemiş olmama rağmen piknik ertesi kv gg ailesinin beni çok sevdiğini söylediğini falan söyledi, kv akıllı kadın psikolog bir de kendisi benim huzurluğumu mu anlayıp böyle dedi, insanlar gerçekten böyle mi dedi bilmiyorum

E tam o anda çıtlatsaydınız kv nize, bize karşı çok samimi kız ama ben bu kadar samimiyeti fazla buluyorum gibisinden. Belki devamı gelirdi, ya da rn azından kv niz sizi bu kadar sık biraraya getirmenin iyi fikir olmadığını düşünmeye başlardı.

Evet kadınlar hisseder bende buna inanıyorum. Ama ortada somut bir şey yoksa konu yapmayın haksız duruma düşersiniz. Basit bir konu değil bu.
Gg nin bulunduğu toplantılara daha az gitmeye çalışın ve eşinize güveniyorsanız daha sakin kalın.

Back
X