• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorumcemin kizi gozleirimizin onunde susuzluktan kuruyor :)

nio

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
2.542
1.631
198
kizim sabah 5;45 de uyandi salona bi ciktim gorumcemin kizi elinde tel. mesajlasiyor...
kucagimda kizim ev icinde dolasiyoruz yenga (yenge demek istiyor) bi su versenee dedi...
kucagimda bebek var songul bi bardak su ic bi bardakta bana getir dedim.bu devam etti mesajina...
saat oldu 7:30 bebisim uyudu.kv lerin suyu icilmez hazir su iciyoruz damacana henuz acilmamis surahi bombos.
bardaga koydum suyumu ictim songul'e vermedim dusa girdim saat oldu 8:45 bebisim uyandi emdi altini degistirdim songul hala cekyatta mesajlasiyor.millet giyindi kusandi deniz kenarinda kahvalti yapacaklarmis buyuk gorumceme gittiler.bizde esimle biryere gidip sonra gorumcemlere gecicez...
bizde ciktik sonra
carsida tel. geldi kv bisey unutmus onu almaya geldik saat 4:45 ve hala surahi bos damacana 1 su bardagi su eksikliginde dolu duruyor.
is inada bindi bende vermedim su songule
songulde siritarak mesajlasiyor...
bir genc kiz gozlerimizin onunde kuruyor...
endiseliyim valla.
saat oldu 5:02 giderken yarim su bardagi su vereyim bari...

bende bi hastalığı filan var sandım allah korusun :) genç kız yengesi arkadaşlarıyla mesajlaşıyordur ;) annesi dert etmiyorsa boşver gitsin :)

kizim sabah 5;45 de uyandi salona bi ciktim gorumcemin kizi elinde tel. mesajlasiyor...
kucagimda kizim ev icinde dolasiyoruz yenga (yenge demek istiyor) bi su versenee dedi...
kucagimda bebek var songul bi bardak su ic bi bardakta bana getir dedim.bu devam etti mesajina...
saat oldu 7:30 bebisim uyudu.kv lerin suyu icilmez hazir su iciyoruz damacana henuz acilmamis surahi bombos.
bardaga koydum suyumu ictim songul'e vermedim dusa girdim saat oldu 8:45 bebisim uyandi emdi altini degistirdim songul hala cekyatta mesajlasiyor.millet giyindi kusandi deniz kenarinda kahvalti yapacaklarmis buyuk gorumceme gittiler.bizde esimle biryere gidip sonra gorumcemlere gecicez...
bizde ciktik sonra
carsida tel. geldi kv bisey unutmus onu almaya geldik saat 4:45 ve hala surahi bos damacana 1 su bardagi su eksikliginde dolu duruyor.
is inada bindi bende vermedim su songule
songulde siritarak mesajlasiyor...
bir genc kiz gozlerimizin onunde kuruyor...
endiseliyim valla.
saat oldu 5:02 giderken yarim su bardagi su vereyim bari...

ver ver. Allah rızası için ver yani:) ailesinin dşünmesi lazım. senin yapabileceğin su vermekden başka bişey olamaz:)

Sevgilisiyle mesajlaşıyordur. Olur böyle şeyler. Saatlerce mesajlaştığım dönemlerim olmuştu benim de.
O yüzden kurumak ne oluyor anlamadım. :S

kusura bakmayın ama güldüm ya :D kuruyor derken ciddi birşey sandım :) ergenlik dönemlerinde oluyor öle

bu sicakta susuzluktan kurudu yani :)
yarim su bardagi su verdim bir yudumda bitirdi bide ehhh diyor ictikten sonra :)
az da ekmek biraksam mi ki yanina ? :/

Canınız mı sıkılıyor şu günlerde? =D Ne kadar düşünceli bir insansınız. Takdir ettim. :KK45:

Erkek arkadaşı vardır hayatınında merkezinde o varsa ne giyim ne kuşam nede de yemek

aşk kurutur ........

Ya ilahi kuruyor falan deyince insan daha farklı bir şey bekliyor
Sen ekmekte bırak azıcık ne olur ne olmaz :KK53:

ilginç bir konu olmuş . Muhtemelen erkek arkadaşıyla mesajlaşıyordur.O kadar süre sadece sevgilisi olan mesajlaşır.Kalkıp suyunu içsin bir zahmet

ah bu ergenler ellerinde telefon yada tablet bırakılsa yemek yemeden, su içmeden aylarca yaşayabilirler.

kiz genc kiz..baslikta ki smiley gulumseyecekti yanlis bastim duzeltemedim tel. da.
komigime gitti hali ya ama kizdim bebek var kucagimda nasil su vereyim.
annesi bisey demiyor kz tek kolla yasiyor gibi sag eli hep mesaj yaziyor.
18 yasinda sanirim manita yapmis.
kiyamadim ama verdim suyunu damacana cok buyuktu kizcem agliyordu yarim su bardahi verdim aksama kadar idare eder onu :)

Hepimiz genç olduk dönem dönem elimizde telefon yapışık yaşadık. Bir bardak su verin sevaptır bu sıcakta:KK14:

Back
X