• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorumcemin kızını görmüşler bana bunun için fikir verirmisiniz

Konu sahibesi hanım konunun hiçbir kısmı sizi alakadar etmiyor. Ben görümcemin kızını el ele biriyle görsem "ay büyümüş de aşık olmuş bizim minnoş" derim. Gençlik, flörtler, heyecan güzel şey. Aşk güzel şey.
Eğer kızın elini tutan yaşça aşırı büyük biri değilse, yani bazen olur ya lise 1deki kız lise sondaki çocuklar çıkar ki normal bişey yaştan kastım 30 40 felan kızı kandıracak art niyetli birileri, sizi burda alakadar eden bir konu yok. Bırakın da gençler gençliğini yaşasın. Görümcenizin kızı dedikodu malzemesi değil bir genç kız

hiç unutmuyorum benimde teyzem beni aradı birgün , kocam seni bir çocukla okulun önünde görmüş sinirden neredeyse arabayı üstüne sürecekmiş diye :KK70: aslında anneme haber vermek için aramıştı da tele ben çıkmıştım ama annemi yine aramış söylemişti tabiii...

hiç unutmuyorum o arkadaşımı ismi süleymandı , okul kapısında bekleyen bazı gereksiz çocuklar kızların eteklerini kaldırıyordu , süleymanda sınıfımda heybetli bir çocuk ona ben rica etmiştim benimle şurada bekler misin diye ...

o teyzemden nefret ediyorum 36 yaşımdayım hala benimle uğraşır genelde de ben iyiliğini istiyorum adı altında uğraşır ... annemle aramı bozmak için yemin etmiş gibi davrandı senelerce hep...habire kızlarıyla da kıyasladı durdu .
Benim de lisedeyken bir arkadaşım atkısını unutmuştu. Elimde çantalar felan yere sürülmesin diye çocuğun atkısını boynuma sarmıştım. Salak kafam atkıyı bahçede vermeyi unutup boynumda atkıyla eve gitmiştim.
Babam görüp çabuk çocuğu ara gelsin atkısını alsın demişti 🤣lise hayatım boyunca o çocuğu ailem sevgilim sanıp bir daha görüşme o çocukla dediler. çocuk şimdi babamın en yakın arkadaşının kızıyla evli 🤣 evrene nasıl bir enerji yaydılarsa çocuk damat olarak geldi dolaylı yoldan

Üniversiteyi bitirmiş 25 yaşında bir kadınken bile ben bu zorbalığa maruz kaldım. O yüzden 14 yaşında yaşı küçük diye endişelendik. Yanındaki nasıl biri bilmiyoruz kısımları bana nedense hikaye geliyor.

Ne gerek ,kime gerek. Sıkıntılı bir duurm olur. Erkeğin Yaşı çok büyüktür. Veya yaşınin kaldıramayacağı bir durum soz konusudur söylersiniz. De bunun lafını size gelip soylende de suç. Sizde bizi ilgilendirmez diyip susturamadiniz mi kadını ?

Üniversiteyi bitirmiş 25 yaşında bir kadınken bile ben bu zorbalığa maruz kaldım. O yüzden 14 yaşında yaşı küçük diye endişelendik. Yanındaki nasıl biri bilmiyoruz kısımları bana nedense hikaye geliyor.
Hayır ya insanlar pek meraklı başka insanları ağızlarına sakız etmeye. Ben koca karı zorbalığına çok maruz kaldım. El ele tutuşmanın nesi kötü? Sevmenin nesi kötü? Bizler aşkı, ahlaksızlık kabul edecek seviyeye geldik. Anneler babalar kızlarını elalem ne der kaygısıyla hep kısıtladığı için kızlar gizliliğe sürüklenip hatalar yapıyor. Benim annem bana asla destek olmazdı ve yaşım 29 anneme sevgilimi söyleyemedim.
Keşke söyleyebilseydim. Ya da keşke aman biri görür anneme söyler de annem sorun çıkarır korkusu yaşamasaydım yıllarca. Şimdi umrumda değil isteyen söylesin ama söyleyene benim de sözlerim olacaktır elbet.

hiç unutmuyorum benimde teyzem beni aradı birgün , kocam seni bir çocukla okulun önünde görmüş sinirden neredeyse arabayı üstüne sürecekmiş diye :KK70: aslında anneme haber vermek için aramıştı da tele ben çıkmıştım ama annemi yine aramış söylemişti tabiii...

hiç unutmuyorum o arkadaşımı ismi süleymandı , okul kapısında bekleyen bazı gereksiz çocuklar kızların eteklerini kaldırıyordu , süleymanda sınıfımda heybetli bir çocuk ona ben rica etmiştim benimle şurada bekler misin diye ...

o teyzemden nefret ediyorum 36 yaşımdayım hala benimle uğraşır genelde de ben iyiliğini istiyorum adı altında uğraşır ... annemle aramı bozmak için yemin etmiş gibi davrandı senelerce hep...habire kızlarıyla da kıyasladı durdu .

Ayy ben de lise 1. Sınıftayım yaş 15. Yaz tatilindeyiz. Sınıftan bize yakın oturan erkek bir arkadaş bütünlemeye mi kalmış borçlu mu geçmiş öyle şeyler vardı eskiden. Sınava girecek benim ders notlarımı istedi. Aldım götürdüm. Çocuk da teşekkür için bana caddede bi döner ısmarladı oturduk yedik ve hızlıca eve döndüm. Benim de enişte bey görmüş olay çıktı. Anneme söylediler halamla birlikte. Babama da söylemiyorlarmış iyi niyetli oldukları için hahahah. Neyse annem evet arkadaşına kitap vermişti dedi de yırttım ay tipimi de görsem tam bir inek öğrenci gözlüklü saçlar örgülü arkadan. Kambur duruyorum. Kaşlar 2 parmak yüzüm sivilceli. Nasıl yakıştırdılar ya 😂😂😂😂

Çocuklar yaşıtsa karışmayın. Çocukluk aşkı. Ama 14 yaşında bir çocuğun yanında kazık kadar biri varsa annesine temkinli olması konusunda birşeyler diyebilirsin

Hayır ya insanlar pek meraklı başka insanları ağızlarına sakız etmeye. Ben koca karı zorbalığına çok maruz kaldım. El ele tutuşmanın nesi kötü? Sevmenin nesi kötü? Bizler aşkı, ahlaksızlık kabul edecek seviyeye geldik. Anneler babalar kızlarını elalem ne der kaygısıyla hep kısıtladığı için kızlar gizliliğe sürüklenip hatalar yapıyor. Benim annem bana asla destek olmazdı ve yaşım 29 anneme sevgilimi söyleyemedim.
Keşke söyleyebilseydim. Ya da keşke aman biri görür anneme söyler de annem sorun çıkarır korkusu yaşamasaydım yıllarca. Şimdi umrumda değil isteyen söylesin ama söyleyene benim de sözlerim olacaktır elbet.

Evrende bir yerlerde hakettiklerini bulasınlar umarım.
Benim annem de gençlikte bana ettikleri yüzünden 35 yaşımda özür diledi. 🥲

Evrende bir yerlerde hakettiklerini bulasınlar umarım.
Benim annem de gençlikte bana ettikleri yüzünden 35 yaşımda özür diledi. 🥲
Valla benim annem beni elalem ne der diye öyle ezdirdi ki. Öyle kısıtladı ki. Özür dilese de gençliğime olan oldu bir kere. Özrünü de asla kabul etmem.

Sizin ergenlik döneminde hiç mi erkek arkadaşınız olmadı? Bence konuşulması bile çok kötü bir de annesine mi söyleyeceksiniz ? Bana biri böyle bir şey dese çok fena terslerim

Geçen gün çok samimi olmadığım bir arkadaş grubuyla görüştük. Bir abla bana senin gorumcenin kizini AVM'de biriyle el ele mağazadan çıkarken gördük dedi. Hatta beni görünce tanıdı hemen arkadaşının elini bıraktı uzaklaşmaya çalıştı dedi. Gorumcene gördüğümden bahsetme kimseyle muhatap olmak istemiyorum da dedi.

Şimdi gorumcemin kızı lise1 14, yaşında. Kızlı erkekli arkadaşları var tabiki kafelere yemek yemeğe gittiklerini falan görümcem yanımızda sık sık bahsediyor. Geçen haftada görüştüğümüzde görümcem dedi sınıftan normal bı erkek arkadaşı aşkımli bebeğimli mesaj atmış benim kıza tabi babası gördü kavga çıktı evde dedi. Ama sevgili asla değiller onlar aralarında hep öyle konuşuyor şimdiki nesilde böyle dedi.

Birde bu aralar sürekli kızına bizim yanimzda bak dikkatli ol dedenin dayının nerde karşına çıkacağı belli olmaz diye ikaz etmeye çalışıyor yanlış bişey yapma diyor.

O kişinin beni tanıdığını biliyorlar. Gorumcemin bunu bilinçli zemin hazırladığını düşünüyorum. Yani buyuk ihtimal olanlardan haberi var. Bende bunu söylediğimde zaten aynı şeyleri tekrarlayacagini düşünüyorum. İşte nesil böyle millet yanlış anlıyor fln ...En iyisi 🙈🙉🙊 yapmak. Ama ya bilmiyorsa kızı gorumcemi kandiriyorsa başına biseyler gelir devir kötü falan aklımi tirmaladi işte. Böyle durumda ne yapardınız ☹️ aslında hicccc karışmak istemiyorum açıkçası. Ama bu görende mahalleden biraz ağzı açık biri. Bana gelene kadar kimbilir kaç kişiye nasıl bı tabirle söyledi 🤦🏻‍♀️ fikirleriniz için teşekkür ederim şimdiden.
Sizi ilgilendiren bir durum yok ortada...

Zaten ne oluyorsa bu baskıcı yaklaşımlar yüzünden oluyor. Sürekli bir kontrol mekanizması ve tehdit üzerinden ilerliyor bu konuda ilişkiler. 14 yaşındaki bir kız çocuğu, erkek arkadaşını gizlemesi gerektiğini tam da bu noktada öğreniyor. Ve maalesef kimi zaman bu nedenle hataya sürükleniyor. Ortaya çıkınca da bizi dinlemedin başına iş açtın oluyor.

Ya buradakiler flört,aşk,meşk mevzularının insana 18 yaşında gökten zembille yüklendiğini falan mı sanıyor? Ergenliğin başlarında böyle şeyler yavaş yavaş başlıyor işte. 14-15 yaşlar sizin sandığınız gibi süt içip uyunan yaşlar değil. Hormonlar uyanıyor, karşı cinse ilgi artıyor falan. Kendi yaşlarının gereğince el ele de tutuşacak, aşık da olacak. İnsanları daha başından hayattan soğutmayın. Bir de o kadar abartmışsınız ki öff. Yok başına iş mi gelir vırt zırt. Fol yok yumurta yok gidip konuşayım mı diyorsunuz. Bazı insanların dünyadan bir haber yaşadıklarını düşünüyorum artık.

Sanki görüımcenizin utanacağı bir şey avucunuza düşmüş de nasıl tadını çıkarsam der gibi bir tavır sezinledim sizde. ergenlikte hiç mi hoşlanmadınız birisinden sevgiliniz olmadı mı , okul çıkışları gezmediniz mi ya da okulu hiç asmadınız mı, sanki milatta önce yaşayan sevgi aşk nedir bilmemiş birisi gibi bunu tuhaf karşılamanız ve görümceme söylemeli miyim gibi saçma bir girişimin sorgusunu yapmanız inanın çok ilginç. Salın kızı Allah aşkına, gençliğini o çağların tadını çıkarsın, siz kendi hayatınızla meşgul olun kafi

Geçen gün çok samimi olmadığım bir arkadaş grubuyla görüştük. Bir abla bana senin gorumcenin kizini AVM'de biriyle el ele mağazadan çıkarken gördük dedi. Hatta beni görünce tanıdı hemen arkadaşının elini bıraktı uzaklaşmaya çalıştı dedi. Gorumcene gördüğümden bahsetme kimseyle muhatap olmak istemiyorum da dedi.

Şimdi gorumcemin kızı lise1 14, yaşında. Kızlı erkekli arkadaşları var tabiki kafelere yemek yemeğe gittiklerini falan görümcem yanımızda sık sık bahsediyor. Geçen haftada görüştüğümüzde görümcem dedi sınıftan normal bı erkek arkadaşı aşkımli bebeğimli mesaj atmış benim kıza tabi babası gördü kavga çıktı evde dedi. Ama sevgili asla değiller onlar aralarında hep öyle konuşuyor şimdiki nesilde böyle dedi.

Birde bu aralar sürekli kızına bizim yanimzda bak dikkatli ol dedenin dayının nerde karşına çıkacağı belli olmaz diye ikaz etmeye çalışıyor yanlış bişey yapma diyor.

O kişinin beni tanıdığını biliyorlar. Gorumcemin bunu bilinçli zemin hazırladığını düşünüyorum. Yani buyuk ihtimal olanlardan haberi var. Bende bunu söylediğimde zaten aynı şeyleri tekrarlayacagini düşünüyorum. İşte nesil böyle millet yanlış anlıyor fln ...En iyisi 🙈🙉🙊 yapmak. Ama ya bilmiyorsa kızı gorumcemi kandiriyorsa başına biseyler gelir devir kötü falan aklımi tirmaladi işte. Böyle durumda ne yapardınız ☹️ aslında hicccc karışmak istemiyorum açıkçası. Ama bu görende mahalleden biraz ağzı açık biri. Bana gelene kadar kimbilir kaç kişiye nasıl bı tabirle söyledi 🤦🏻‍♀️ fikirleriniz için teşekkür ederim şimdiden.
Sizi ilgilendirmez, enerjinizi ve fikirlerinizi kendi çocuklarınız için saklayın.

seni alakadar eden bisey yok canim suclu hissetmenede gerek yok annesi takibini yapiyordur bilmemezlikten gel

Şu samimi olmadığınız × kişisi var ya. İşte o gördüğünüz neden size söylüyor. Hemde çocuk gibi , bence çocuk bile bunu yapmaz. Yok görüncene gördüğümü söyleme diyor. Ha hu gördüysen gördün ne diye nemimecilik laf taşıyıcılık yağıp size bilgi veriyor. Ve evet sizde sakın karışmayın. Kimseyi ilgilendiren bir durum değil. Bırakın annesi biliyor mu bilmiyor mu bu onların derdi, başkalarını germesin.

Gözünüzle görmediğiniz bir şeyi söylemeyin bence. Belki benzetildi çocuğa? Yaşı büyük olsa size ne derdin ama bu çocuk ve yanındaki kim bilir kaç yaşında

Back
X