• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcemin kocası.....

Daha önceki konunda evli olduğunu ama eski sevgiline aşık olduğunu ve ondan çocuk yapmak istediğğini söyleyip sonunda 1 nisan şakası demiştin.
Ya hastasın , ya erkeksin ya da canın çok sıkılıyor.
Erkekler pek çok saçma kötü vs davranış sergilese de karısının tacize uğramasını medenice karşılamaz.
Bence daha yaratıcı ve düşünerekk konu açmak gerek.

O adamin yaptığı iyirenç, ama kocanada çok şaşırdım:)
Benim eşim adla böyle birşey kabul edtmezd...
Peki onlar geldiğinde, ozaman sende bir yakınına yada, komşuna gitsen?

canım benim akşam geldiler yine çocuğu alıp parka gideyim dedim eşimle tartıştık ve göndermedi

konu sahibi diğer konusunda 7 senelik evli eşinden 1 çocuğu var. hala eski sevgilisine aşık.eski sevgiliside ondan çocuk istiyor.görümcesinin kocasıda taciz ediyor.duyduklarıma inanamıyorum.

Görümcenin kocası eski (!) sevgiliden cesaret almıştır:3:

yaptiginiz mide bulandirici 1 nisan sakasini hatirliyorum hala, kusura bakmayin ama yapacak hic baska isiniz yok mu? bu abuk konuya nasil bir gerekce getirceksiniz acaba yaklasan 23 nisan etkinliklerimi ?

Daha önceki konunda evli olduğunu ama eski sevgiline aşık olduğunu ve ondan çocuk yapmak istediğğini söyleyip sonunda 1 nisan şakası demiştin.
Ya hastasın , ya erkeksin ya da canın çok sıkılıyor.
Erkekler pek çok saçma kötü vs davranış sergilese de karısının tacize uğramasını medenice karşılamaz.
Bence daha yaratıcı ve düşünerekk konu açmak gerek.

yorum yapmak zorunda değilsiniz lütfen kırıcı olmayın evet o konum 1nisan şakasıydı emin ol öyle bir yapacak olsam zaten yaparım ulu orta yazacak halim yok

eşin buna tepki vermiyorsa yuhhh! adamın sapıklığından çok kocanın rahatlığı sinirlendirdi yani, ''artık ellemiş nasıl olsa alışmışsın elletmeye devam et'' mi dedi? ne dedi bu adam sana ya? gerçi ben daha radikal bir cevap beklerdim ''ya o ellediyse sen de elle canım, aranızda halledin bana neden soruyorsun ki?''

eğer bu konun da yalansa iğrenç bir fantezi dünyan var gerçekten.

konu sahıbı bacım...
erkek oldugunuda dusunuyorumda yınede bacım demek daha mantıklı
eskı konunada baktımda...
sen neden mantıklı bır konu bulamıyorsun...
sımdı sen eskı sevgılını seven bır kadınsın..
eskı sevgınde sana delı dıvane..
eskı sevgılın dıyor kı cocuk yapalım...
sımdıkı konunda ıse gorumcenın kocası senı tacız edıyor
esınde hıcbırsey demıyor sana cozum buldum :)

SEVGILINE SOYLE ENISTENI :)
SEVGILIN ENISTENI DOVSUN MESELA NE DERSIN ??:55:

Burası twitter gibi popüleritenin önemsendiği bir site de değil ki elinize ne geçiyor acaba.

Acaba bu da senin yine nisan şakalarından biri mi ? :44: diğer konunda da 1 nisan şakası yaptım demiştin... Birazdan böyle birşeyle karşılaşırsanız şaşırmayın kızlar... :18:

Lütfen profili incelemeden kimse yorum yapmasın.Siz ya burada 2 konu açıp gelen yorumlardan eğlenecek kadar boş, vasıfsız, rahatsız vs. bir kişisiniz ya da psikolojik sıkıntılarınız var.Bir ihtimal de beyinsiz erkek üyelerdensiniz :51: Ekşisözlükten sonra erkeklerde de bu site favori oldu.Ruhunun derinliklerindeki kadını burda yüzeye çıkarıyorlar sanırım.Jartiyer giyip öyle pc karşısına geçin.:35:

erkek falan değlm ve bu yazdığımda doğru evet eşim sesini çıkarmıyor buda beni delirtiyor kardeşlerine ailesine çok bağlı onu bende anlamıyorum zaten saçmasapan yorumlar yapıp canımı sıkmayın

yorum yapmak zorunda değilsiniz lütfen kırıcı olmayın evet o konum 1nisan şakasıydı emin ol öyle bir yapacak olsam zaten yaparım ulu orta yazacak halim yok

Arkadaşım sıkıntılı mısın sen ? Neyin kafasını yaşıyorsun çok merak ettim doğrusu..Yapacak başka bir şaka bulamadın mı ? Git eniştene,sevgiline,kocana yap şakanı Kk yı saçma konularınla niye meşgul ediyorsun... :52:

erkek falan değlm ve bu yazdığımda doğru evet eşim sesini çıkarmıyor buda beni delirtiyor kardeşlerine ailesine çok bağlı onu bende anlamıyorum zaten saçmasapan yorumlar yapıp canımı sıkmayın

sen buraya bir konu açtıysan eğer isteyen istediği yorumu yapar. nedemek canımı sıkmayın. ayrıca burası şaka yapılacak bir yer değil. insanlarla alay etmenizde hoş değil.gidin başka yerde oynayın:47:

zeylan,zorlama kendini anacım bu kadar insan aynı fikirdeyse vardır bir bildiğimiz değil mi? bir ara feriştahın fantezileri vardı hatırlarmısın bir demet
tiyatroda buda sanırım zeylanın fantezileri daha fazla bence uzatma sen bir kere güvenilirliğini kaybetmişsin bu sitede konu başında masumane yorumumu yaptım ama boşuna yapmışım

Son düzenleme:

Yorum yapmak zorunda değilim yapacağım yorumuda kimseye sormak zorunda değilim.
Daha 8 gün önce eski sevgilini anlatan bir aşk hikayesi başlıklı bir konu açmışsın.
Şimdi evli ve mutsuz olduğunu onunda mutsuz olduğunu yazmışsın.
2 yıl önce eski sevgilinin annesinin ona büyü yağmış olduğunu öğrendiğini yazmışsın.
Evlisin ama hala eski sevgilindende haberin var.
Sizin gibiler bizi fazla saf ya da kendilerini fazla zeki zannediyor sanırım.

hatalısın..
şimdiye kadar o eli kıvırıp bitarafına montalaman gerekirdi adamın...
kocana gelinceeeeeee onun için söylenecek çok değişik sıfatlar var ama hadi neyse...

Son düzenleme:
konu sahıbı bacım...
erkek oldugunuda dusunuyorumda yınede bacım demek daha mantıklı
eskı konunada baktımda...
sen neden mantıklı bır konu bulamıyorsun...
sımdı sen eskı sevgılını seven bır kadınsın..
eskı sevgınde sana delı dıvane..
eskı sevgılın dıyor kı cocuk yapalım...
sımdıkı konunda ıse gorumcenın kocası senı tacız edıyor
esınde hıcbırsey demıyor sana cozum buldum :)

SEVGILINE SOYLE ENISTENI :)
SEVGILIN ENISTENI DOVSUN MESELA NE DERSIN ??:55:

bu gerçek ama eşimi anlamıyorum ben zaten tedavi görüyorum hep eşimin rahatlığı boşanırsamda sırf bu yüzden boşanıcam çocuğum var hep onun için katlanıyorum eşime çok iyi bir insan ama saf kalpli çok acaba görümcemlemi konuşsam diyorum ama insanlar çok kötü neler yazıyorlar yazık

Back
X