- 12 Temmuz 2006
- 3.546
- 2.119
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorum yapmak zorunda değilim yapacağım yorumuda kimseye sormak zorunda değilim.
Daha 8 gün önce eski sevgilini anlatan bir aşk hikayesi başlıklı bir konu açmışsın.
Şimdi evli ve mutsuz olduğunu onunda mutsuz olduğunu yazmışsın.
2 yıl önce eski sevgilinin annesinin ona büyü yağmış olduğunu öğrendiğini yazmışsın.
Evlisin ama hala eski sevgilindende haberin var.
Sizin gibiler bizi fazla saf ya da kendilerini fazla zeki zannediyor sanırım.
sonuçta bu konum yazmanı istemiyorum asıl benim gibiler değil aşırı tepki veren senin gibiler düşündüklerini yaparlar cnw uzaa
Daha önceki konunda evli olduğunu ama eski sevgiline aşık olduğunu ve ondan çocuk yapmak istediğğini söyleyip sonunda 1 nisan şakası demiştin.
Ya hastasın , ya erkeksin ya da canın çok sıkılıyor.
Erkekler pek çok saçma kötü vs davranış sergilese de karısının tacize uğramasını medenice karşılamaz.
Bence daha yaratıcı ve düşünerekk konu açmak gerek.
eşime anlattım asılıyor dedim tacizde şöyle belime sarılma el şakaları gibi ablasıymış eşim diyor malasef
Arkadaşlar konunun fake olduğunu düşünüyorsanız ya da inandırıcı bulmuyorsanız lütfen KÖTÜ İÇERİK BUTONU'na basın. Konu dışı mesaj yazmayın.
bu gerçek ama eşimi anlamıyorum ben zaten tedavi görüyorum hep eşimin rahatlığı boşanırsamda sırf bu yüzden boşanıcam çocuğum var hep onun için katlanıyorum eşime çok iyi bir insan ama saf kalpli çok acaba görümcemlemi konuşsam diyorum ama insanlar çok kötü neler yazıyorlar yazık
zeylan,zorlama kendini anacım bu kadar insan aynı fikirdeyse vardır bir bildiğimiz değil mi? bir ara feriştahın fantezileri vardı hatırlarmısın bir demet
tiyatroda buda sanırım zeylanın fantezileri daha fazla bence uzatma sen bir kere güvenilirliğini kaybetmişsin bu sitede konu başında masumane yorumumu yaptım ama boşuna yapmışım
öyle olsun.insanlar çok tuhaf el ele verin ne diyeyim