• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcemin kocası.....

Bütün arkadaşlar haklı olarak kocaya itaflarda bulunmuş ama konu sahibi acaba kendini söyledikleri ciddiye alınmayacak bir pozisyona mı soktu da -enişte bu durumumu kullanıyor olabilirmi?

Yorum yapmak zorunda değilim yapacağım yorumuda kimseye sormak zorunda değilim.
Daha 8 gün önce eski sevgilini anlatan bir aşk hikayesi başlıklı bir konu açmışsın.
Şimdi evli ve mutsuz olduğunu onunda mutsuz olduğunu yazmışsın.
2 yıl önce eski sevgilinin annesinin ona büyü yağmış olduğunu öğrendiğini yazmışsın.
Evlisin ama hala eski sevgilindende haberin var.
Sizin gibiler bizi fazla saf ya da kendilerini fazla zeki zannediyor sanırım.

sonuçta bu konum yazmanı istemiyorum asıl benim gibiler değil aşırı tepki veren senin gibiler düşündüklerini yaparlar cnw uzaa

benim basıma böyle bişey gelse eşim adamın sülalesini s....r
ayrıca fake konu bu arkadaşlar bu zeylan isimli arkadaş daha öncede eski sevgilisi unutamadığını ve kendisinden çocuk yapmak istediğiyle ilgili dert yanan bi konu açmıştı. inanmayın derim

sonuçta bu konum yazmanı istemiyorum asıl benim gibiler değil aşırı tepki veren senin gibiler düşündüklerini yaparlar cnw uzaa

Üzgünüm konu açıyorsan yorumları engelleyemezsin.İstediğin kadar sokak ağızıyla konuşacak kadar düş ama yazma demen bir işe yaramaz artık.
Neden kendi yazdıklarını hatırlatınca görmemezlikten geliyorsun.
Bir insan yardım isteyen bir konu açınca mantıklı cevaplarıda olur.
Madem işine gelmeyen yorumlara katlanamayacaksın konu açmadan düşünecektin onu.

Daha önceki konunda evli olduğunu ama eski sevgiline aşık olduğunu ve ondan çocuk yapmak istediğğini söyleyip sonunda 1 nisan şakası demiştin.
Ya hastasın , ya erkeksin ya da canın çok sıkılıyor.
Erkekler pek çok saçma kötü vs davranış sergilese de karısının tacize uğramasını medenice karşılamaz.
Bence daha yaratıcı ve düşünerekk konu açmak gerek.

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

dallas başladı kızlar alın çekirdeklerinizi gelin hadi :1::1::1:

hayır umarım şaka yapıyosundur yoksa böyle bi konunun gerçekliği bile aman aman evlerden ırak görümcenin kocası sana asılcak ve kocan amann yabancımı diycek
şakadır umarım

Arkadaşlar konunun fake olduğunu düşünüyorsanız ya da inandırıcı bulmuyorsanız lütfen KÖTÜ İÇERİK BUTONU'na basın. Konu dışı mesaj yazmayın.

eski konusuna bakarsanız baştan başa fake olduğunu anlarsınız zaten:ssz:

Son düzenleme:
bu gerçek ama eşimi anlamıyorum ben zaten tedavi görüyorum hep eşimin rahatlığı boşanırsamda sırf bu yüzden boşanıcam çocuğum var hep onun için katlanıyorum eşime çok iyi bir insan ama saf kalpli çok acaba görümcemlemi konuşsam diyorum ama insanlar çok kötü neler yazıyorlar yazık

Bir dakika ya, çocuğun var ve sen kalkıp eski sevgiline ait 1 nisan şakası mı yapıyorsun???

Gerçekten çok bilinçli bir ebeveynmişsin, bence bizim yorumlarımız seni kesmez!

Şimdi konu başlığına inanıp, durumuna üzülen ( ben de dahil olmak üzere) bayan arkadaşlarıma acıdım şimdi ben!

Bir de ''NAPICAM BEN'' demiyor musunuz?

Çok basit; tedavine devam et evladın için.

zeylan,zorlama kendini anacım bu kadar insan aynı fikirdeyse vardır bir bildiğimiz değil mi? bir ara feriştahın fantezileri vardı hatırlarmısın bir demet
tiyatroda buda sanırım zeylanın fantezileri daha fazla bence uzatma sen bir kere güvenilirliğini kaybetmişsin bu sitede konu başında masumane yorumumu yaptım ama boşuna yapmışım

öyle olsun.insanlar çok tuhaf el ele verin ne diyeyim

Gerçekten Zeylan haklısın insanlar, sana acıyıp senin için üzülen insanlar çok tuhaf!

Senin yaptıkların, konuşma tarzın, abartı ve yalan yanlış uslubun tuhaf değil biz tuhafız!

Senin 1 Nisan konun kapatılmış zaten, ben olsam ikinciyi açacak yüz bulamazdım!

konu sahibi arkadaş eğer konun gerçekse eşin ağır sorunluymuş af edersin
hah söyledim işte bunumu duymak istiyorsun
düzelttim :)))

Son düzenleme:
Valla konu sahibesi tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş deyos buna biz halk dilinde..

Seninde eski midir yeni midir artık bilemedeğimiz sevgilinin senden çocuk talebine dair bir konu açmıştın :))) Yuh demiştik :37:

Yani şunu diceeedim valla bu koca sana çok bile :51:

Yani normal olması gereken hem senin hem de görümcenin kocasının kemiklerinin kırılması ama işte kocana ulaşamıyoruz buradan :))

Geçer bacım geçer idare et sen...Artık nasıl bir hayal dünyan var ya da gerçekse nasıl birşeysiniz siz biz anlam veremedik derman olamadık...Olan da beri gelsin ben çekiliyorum

Son düzenleme:
kusura bakma ama konuyu ve daha önce yazdıklarını şöyle bir kafamda derlediğimde uslubundan senin ne evli ne çocuk sahibi olduğuna inanıyorum.. bence daha reşit bile değilsin ve evde canın çok sıkılıyor bebeğim :)) haa gerçek olduğuna inansam çünkü senin kocan g.doş diye bir girerdim.. görümcenden çıkardım...

:kkk: :kkk: :kkk: KIzlar bence bu konuya boşuna yorum yapmayın sahte olduğu besbelli....:53: ............

Hangi erkek karısına taciz edildiği halde sessiz kalabilir ki................
:41: :41: :41:

bende eşine taciz ettiğini net bir şekilde söylemediğini düşünüyorum.yoksa hiçbir erkek böyle birşeye göz yummaz.
yada kayınvalidenin yanında bu konuyu aç.eniştemin yılışık hareketleri hoşuma gitmiyor falan de.büyük ihtimal oda kızına söyler.belki bu şekilde bir çeki düzen verirler kendilerine.
yoksa sen ses çıkarmadıkça hoşuna gittiğini bile düşünebilir allah muhafaza

ne 1 nisanı yaa sonrada yıllar önce nasıl ayrıldığınızı anlatan konu açmışsın sende az değilsin he

Back
X