görümcemin konuşmaları beni çok rahatsız ediyor kızlar akıl verin lütfen...

tut saçından dola eline
bak kendine nasıl geliyor ruh hastası
çok zor tuttum kendimi yapmamak için inan okadar saçma sapan lafları varki kendisininde kızı var bir bayanın dövülmesini destekliyor nasıl bir kafa yapısı var anlayamıyorum....

7 deliler 9 oturanlar diye bi hikaye var ya.. aynı ona benzemiş. doğmayı bırak ana rahmine bile düşmemiş bir çocuk üzeriden kavga edicek kadar kafayı çıtlatmış bir kadının sözlerini ciddiye almayın bence... eşinizin dediği gibi komik

gereksiz bir tartışma yaşamazsınız...doğmamış çocuğa don biçilmiş....

bn önce bakardım karşımdaki insan mı diye ona göre tepki verirdim....

şimdi tek yapacağınız yok saymak...

çok zor tuttum kendimi yapmamak için inan okadar saçma sapan lafları varki kendisininde kızı var bir bayanın dövülmesini destekliyor nasıl bir kafa yapısı var anlayamıyorum....

aslında eşin onu susturabilir , sonuçta bu tarz konuşmalar kimsenin haddine değil.
eşin sanırım hem kırmak istemiyor, hem de muhatap olmak.

ama sonuç ne olursa olsun
bir müdahale şart.

neden sen kendı kendını yıyesın kı? sende bir annenin evladısın sonuçta.

böyle giderse bir gün saçını eline dolamak nasip olur gibime gelıyor hiç susma ve kaşındığı zaman ver ağzının payını.
sen sinir olacağına
o ruh hastası olsun.

Son düzenleme:
işte bende onun cevabını eşim versin istiyorum haddini aşıyor gittikçe ama birkere daha açsın gerçekten allah yarattı demicem...çıldırttı beni takmıcam diyorum değmez diyorum ama sabırda biryere kadar kızlar...

bencede sabrın da bir sınırı var.
bence eşin yetersiz kalıyor haddini bildirme konusunda...ciddi bir şekilde söylese belki kendıne gelır kardeşi.

evli değil galiba görümce?
evli değilse eğer, onu mendebur bir ''görümce ve kaynana bekliyor''

Ülkemizde maalesef evliliklerde aileler evlilikleri sadece üreme mantığıyla, kadınları hizmetçi veya anne, erkekleri evin reisi, bankamatik, baba olarak gördükleri sürece bu sorunlar yaşanmaya devam edecek. Kanunlarımız bile buna göre şekillenmiş dünyada örnegi yok.
Cocuğu olmayan evliliklerde esın mirasına sag, ailesi giriyor. Temizlik yapmamak, kadının gorevini yerine getirmemesi oluyor.
Dolayısıyla kendi hayatlarındaki açığı kapatmak isteyen (gorumceniz gibi) kadınlarda bu konularda ailenin genc bireylerine baskı yapıp tatmin oluyorlar.

Gül geç, çünkü bu durumda kalan ne ilk ne de son kisisin

En güzel cevap birini ciddiye alıp cevap bile vermemektir. Öyle konuşan birisi büyük bile olsa o olgunluğa erişememiştir. Tenezzül bile etme. Büyük ihtimalle eşinin sana olan saygısını, sevgisini çekemiyor.

Allah sizin ağız tadınızı bozmasın inş. Bak ne güzel eşin seni nasıl koruyor ailesiyle ilgili durumlarda. Biz eşimle beraber seçip, istediğimiz ismi koyarız doğacak çocuğumuza deyip, gülüp geçin.

Ay zaten anlamıyorum herkes kendi çocuğuna hayalini kurduğu ismi koysun ya hu, ben hiç sevmiyorum yok kayınpederin adı konulsun yok başka bi'şey, büyüktür kırmayalım falan. Her genç kızın gençliğinde ilerde kızım-oğlum olursa şu ismi koyarım dediği bi'hayali vardır.

Anneminde 3 kızı var hep Oğuz adında oğlu olsun istermiş ben de hiç sevmem Arada, neyse torunum oğlan olursa ilerde ona koyarız diyo. Ben direk valla anne o senin hayalindi, benim hayalimde Oğuz isimli bir evlat yok diyorum. Bunda kırılıp, gücenecek bi'şey olmamalı.

belliki kimse takmıyo onu sen neden üzüyosun kendini bu kadar....
ver cevabını sen o ister sussun ister konuşsun sabaha kadar...

Mesafe koyman en güzeli.. Merak ettim kendi oğlu var mı? Gerçi sadece erkeklerde değil kız çocuklarına da kayınvalide adı koyan var. Kendisi koymuş mu merak ettim

Şanslısınız aslında eşiniz etkilenmediği için..

Bu durumda sizde o kadar ciddiye almayın, hatta muhatap olmayın..

Sevmediğiniz muhabbetlere girdiklerinde eşinize ' hadi biz evimize gidelim ' deyip kalkın ki bi daha yeltenmesinler..

Mesafe koyman en güzeli.. Merak ettim kendi oğlu var mı? Gerçi sadece erkeklerde değil kız çocuklarına da kayınvalide adı koyan var. Kendisi koymuş mu merak ettim

kendisinin kızı var...kaynanasının adını koymamış kendisi bende laf arasında dedim zaten sen doğurda koy diye...sanki kendi yapmış gibi söylüyo ama kaynanası senede 10 gün gelir kalır çıldırır bunaldım gitsin diye okonuşmalarda diyorki bide ben annemlerde kalırım ablam felan geldiğinde genelde eniştem iş nedeniyle şehir dışına gider ablamda annemlerde kalır arada benide çağırır bende eşimin vardiyası felan uyğunsa giderim ama herdefasında da gitmem neyse onuda söylüyor yok işte gidilmezmiş öyle annesinin evine sürekli kendisi hiç abartmıyorum kızlar haftanın 7 günü annesinde hadi ben geldiğine laf etmem banane gelir tabi annesi ama sen nie başkalarınınkine laf ediyorsun bukadar saçma sapan bir insan işte...sizlerde vaktinizi ayırıp okuduğunuz ve yorum yaptğınız için çok teşekkür ederim yaşasın kk...

Dinime küfreden Müslüman olsa hesabı..

Eşinizin bu saçmalıklardan etkilenmemesi sizin için büyük nimet.. Ne eşler okuyoruz burda gazla çalışan. Ben olsam hiç cevap bile vermem vermek zorunda kalırsam üstüme çok gelirse de sinirlenmek yerine ti ye alarak cevap veririrm kudursun

eşim sanal bebek almış yigenine bende ona bakıyordum akşam oda orda tabiki kaçırmadım fırsatı bak halası yaptık sana çocuk idare ediver bununla dedim eşim bastı kahkahayı:)tabi onda tık yok sonra indim aşağıya ama muhattap olmamak için aklıma geldikçe surat ifadesi gülüyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…