çok zor tuttum kendimi yapmamak için inan okadar saçma sapan lafları varki kendisininde kızı var bir bayanın dövülmesini destekliyor nasıl bir kafa yapısı var anlayamıyorum....tut saçından dola eline
bak kendine nasıl geliyor ruh hastası
çok zor tuttum kendimi yapmamak için inan okadar saçma sapan lafları varki kendisininde kızı var bir bayanın dövülmesini destekliyor nasıl bir kafa yapısı var anlayamıyorum....
işte bende onun cevabını eşim versin istiyorum haddini aşıyor gittikçe ama birkere daha açsın gerçekten allah yarattı demicem...çıldırttı beni takmıcam diyorum değmez diyorum ama sabırda biryere kadar kızlar...aslında eşin onu susturabilir , sonuçta bu tarz konuşmalar kimsenin haddine değil.
eşin sanırım hem kırmak istemiyor, hem de muhatap olmak.
ama sonuç ne olursa olsun
bir müdahale şart.
neden sen kendı kendını yıyesın kı? sende bir annen evladısın sonuçta.
böyle giderse bir gün saçını eline dolamak nasip olur gibime gelıyorhiç susma ve kaşındığı zaman ver ağzının payını.
sen sinir olacağına
o ruh hastası olsun.
işte bende onun cevabını eşim versin istiyorum haddini aşıyor gittikçe ama birkere daha açsın gerçekten allah yarattı demicem...çıldırttı beni takmıcam diyorum değmez diyorum ama sabırda biryere kadar kızlar...
her gün iyiye giden yazılarımızla dolsun taşsın
Mesafe koyman en güzeli.. Merak ettim kendi oğlu var mı? Gerçi sadece erkeklerde değil kız çocuklarına da kayınvalide adı koyan var. Kendisi koymuş mu merak ettim
kendisinin kızı var...kaynanasının adını koymamış kendisi bende laf arasında dedim zaten sen doğurda koy diye...sanki kendi yapmış gibi söylüyo ama kaynanası senede 10 gün gelir kalır çıldırır bunaldım gitsin diye okonuşmalarda diyorki bide ben annemlerde kalırım ablam felan geldiğinde genelde eniştem iş nedeniyle şehir dışına gider ablamda annemlerde kalır arada benide çağırır bende eşimin vardiyası felan uyğunsa giderim ama herdefasında da gitmem neyse onuda söylüyor yok işte gidilmezmiş öyle annesinin evine sürekli kendisi hiç abartmıyorum kızlar haftanın 7 günü annesinde hadi ben geldiğine laf etmem banane gelir tabi annesi ama sen nie başkalarınınkine laf ediyorsun bukadar saçma sapan bir insan işte...sizlerde vaktinizi ayırıp okuduğunuz ve yorum yaptğınız için çok teşekkür ederim yaşasın kk...
Dinime küfreden Müslüman olsa hesabı..
Eşinizin bu saçmalıklardan etkilenmemesi sizin için büyük nimet.. Ne eşler okuyoruz burda gazla çalışan. Ben olsam hiç cevap bile vermem vermek zorunda kalırsam üstüme çok gelirse de sinirlenmek yerine ti ye alarak cevap veririrm kudursun
Ay çok hoşsunuz en güzeli bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?