Arkadaslar bugün görümcemin nikahi oldu evde. Tüm misafirler gelmisti bende en son gittim. Niye geciktin diye sorduklrinda;oglum öglen uykusundan gec uyandi,dedim. Sonra baktim mutfakta kv'demin eltisi, görümcesinin kizi yardim ediyor hic yanaşmadım. Oturdum, oglumun pesine kosturdum. Görümcemle, esimle, damatla bol bol hatira resimleri cekildik,akrabalarla sohbet ettik. Nikah merasiminden sonra sira yemek servisine gelmisti. Baktim kücük görümcem kuzenlerine diyor, yardim edermisiniz diye, hepsi kalkti. Ben kalkmadim lavaboya gittim
lavabodan cikinca servis bitmis, herkes yiyordu. Bende aldim tabagimi agirdan agirdan oglumla yedim. Sonrada mutfaga koydum sadece. Oturdugum cok göze batmasin diye sadece kizlara masayi toplamaya yardim ettim. Mutfaga bulasiga hic girmedim, geri durdum. Sonra kv bakti kimse orali degil, kendi girdi mutfaga. Pesinden eltisi hallettiler. Hiccccc orali olmadim! Esimde beni gözetliyordu zaten girsem ilk o kizacakti cünkü
yemekten sonra tatlilar felan yendi. Sonrada millet yavas yavas dagilmaya baslarken, anne ben gidiyorum oglumun uykusu geldi dedim. Ha Kizim istersen burda en üst katta yatir dedi Bende: olmaz öyle sey, ev cok kalabalik, biz eve gidiyoruz, dedim. Tamam dedi sadece ve mutfakta batiyordu ama hic orali olmadim. Hatta laf arasi, ay anne mutfak hep batmis keske plastik tabak,catal isteseydin ben getirecektim ama istemedin dedik. Bosver kizim ben öyle sevmiyorum dedi sadece. Esimle kalktik gittik. Sayenizde bana hak verdiginiz icin yanlis bisey yaptigimida düsünmedim, bu sefer kullanamadilar beni. Bundan sonra böyle
isteyen hizmetci tutar olmadi kendi yapar.