- 27 Ocak 2011
- 1.989
- 1.672
- 158
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen daha dur ilerde nasıl karışacaklar varya çocuklar
Benim koskoca kız bile neler söylüyor bazen bana![]()
tıpkı yengesi mi diyecekler?
ne alaka yahu?
Bence de, biz de var bi sıpa annesine makyaj yaptırmıyor..
Kadın bayram da yapmıs ta ojemi sil, makyajını cıkar diye ortalıgı yırtmıs..
Cıkarmayınca da o zaman saclarını boz demis..
Cocuklar cok fena artık yaa..![]()
Benimki birde 23 yaşında bazen beğenmez bile lafı sokar gider![]()
Senin kız baya büyükmüs ablam, masallah ne güzel..
Benden bir yas kücük sadece..![]()
Abartıyor muyum bilmiyorum ama bu konu çok canımı sıkıyor benim.Her karşılaşmamızda görümcem ve kayınvalidem her seferinde çocuğun eşime benzediğini söylüyorlar.Huyu suyu hep aynıymış. Onun gibi ağlıyor onun gibi gülüyormuş. Ağzı burnu hep eşimmiş. Birgün dayanamayıp çocuk dayısından galiba demekten korkuyorum. Sizce ne yapmaya çalışıyorlar? Ha bir de sürekli kv eşimin küçükken kendisini çok kıskandığını anlatıyor. o yüzden artık pantolon giyiyormuş.
Buda bisey mı benim esimin yegeni bana benziyor hiç bir kan bağımız yok tamamen ayrı memleketler hem tip olarak hemde huy olarak herkes bana benzetir kendi yegenlerim hiç benzemez iken tesadüf diyorum hiç rahatsız olmuyorum ne denek dayinsin bu cocuk bunu dile getirmeyi bırakın aklınızdan gecermeniz bile iğrençAbartıyor muyum bilmiyorum ama bu konu çok canımı sıkıyor benim.Her karşılaşmamızda görümcem ve kayınvalidem her seferinde çocuğun eşime benzediğini söylüyorlar.Huyu suyu hep aynıymış. Onun gibi ağlıyor onun gibi gülüyormuş. Ağzı burnu hep eşimmiş. Birgün dayanamayıp çocuk dayısından galiba demekten korkuyorum. Sizce ne yapmaya çalışıyorlar? Ha bir de sürekli kv eşimin küçükken kendisini çok kıskandığını anlatıyor. o yüzden artık pantolon giyiyormuş.