Görümcemin oğlu tıpkı eşimmiş

çeyiz topiklerimiz haftada 3 -4 sayfayı belki görür görmez. Bİde şu topiğe bakın vay arkadaş. sansasyonel olay bu olsa gerek.:D:D:52::52::52:

edit: 275 beğeni mi wuuuuuuuu

Son düzenleme:
Sen daha dur ilerde nasıl karışacaklar varya çocuklar :1:

Benim koskoca kız bile neler söylüyor bazen bana :27::27:

Bence de, biz de var bi sıpa annesine makyaj yaptırmıyor..
Kadın bayram da yapmıs ta ojemi sil, makyajını cıkar diye ortalıgı yırtmıs..
Cıkarmayınca da o zaman saclarını boz demis.. :52:
Cocuklar cok fena artık yaa..:1:

Bence de, biz de var bi sıpa annesine makyaj yaptırmıyor..
Kadın bayram da yapmıs ta ojemi sil, makyajını cıkar diye ortalıgı yırtmıs..
Cıkarmayınca da o zaman saclarını boz demis.. :52:
Cocuklar cok fena artık yaa..:1:

Benimki birde 23 yaşında bazen beğenmez bile lafı sokar gider :1:

Benim görümcemin oğlu aynı eşimm
Hatta hep ben söyledimm
'Benim küçük kocam' diye
1,5 yaşındaa eşimee aşıkk
Cocuk aynısının büyüğünü görünce tepesinden inmiyor
Ve eşimde onu cok seviyorr bende cok mutlu oluyorum demek ki cocuğumuz olunca bukadar ilgili olacak diyorum :16::16:
Ağzınızdan kaçacak kelime cok ağır bir cümlee (cocuk dayısından mı :45:)
Bence mutlu olmasını bilelim :16:
Dert edinmeyii ne kadar cok seviyoruzz :20:

benim görümcemin oğlu da aynı eşime benziyor, bundan doğal ne olabilir dayısı sonuçta?

ne terbiyesiz bir laf ! neyse daha fazla yazmıyorum. :36:

Abartıyor muyum bilmiyorum ama bu konu çok canımı sıkıyor benim.Her karşılaşmamızda görümcem ve kayınvalidem her seferinde çocuğun eşime benzediğini söylüyorlar.Huyu suyu hep aynıymış. Onun gibi ağlıyor onun gibi gülüyormuş. Ağzı burnu hep eşimmiş. Birgün dayanamayıp çocuk dayısından galiba demekten korkuyorum. Sizce ne yapmaya çalışıyorlar? Ha bir de sürekli kv eşimin küçükken kendisini çok kıskandığını anlatıyor. o yüzden artık pantolon giyiyormuş.

Abartıyormuyum kelimesi hafif kalır...
demekten daha çok, zihniyetinizin kötü gidişinden korkun..örneklemeniz çok yanlış,düşüncesi dahi kötü...

Son düzenleme:
Ceza sisteminde

Kadınlar Kulübü Üyelerine yakışmayan üslup / tartışma / polemik maddesinin icinde yer alan

"konu disi mesaj" ayri bir madde olarak yerini almistir. Bu sayde artik ben hakret etmedim, uslubumda sorun yok veya polemik mi o da ne ? diyenler simdi yeni ceza basligi ile ne yaptiklarini daha net goreceklerdir...

bakalim yeni madde kimlere nasip olacak ...

vatana millete ugurlu olsun ...

Abartıyor muyum bilmiyorum ama bu konu çok canımı sıkıyor benim.Her karşılaşmamızda görümcem ve kayınvalidem her seferinde çocuğun eşime benzediğini söylüyorlar.Huyu suyu hep aynıymış. Onun gibi ağlıyor onun gibi gülüyormuş. Ağzı burnu hep eşimmiş. Birgün dayanamayıp çocuk dayısından galiba demekten korkuyorum. Sizce ne yapmaya çalışıyorlar? Ha bir de sürekli kv eşimin küçükken kendisini çok kıskandığını anlatıyor. o yüzden artık pantolon giyiyormuş.
Buda bisey mı benim esimin yegeni bana benziyor hiç bir kan bağımız yok tamamen ayrı memleketler hem tip olarak hemde huy olarak herkes bana benzetir kendi yegenlerim hiç benzemez iken tesadüf diyorum hiç rahatsız olmuyorum ne denek dayinsin bu cocuk bunu dile getirmeyi bırakın aklınızdan gecermeniz bile iğrenç

insanları sapıklıkla suçlayacak kadar gözün dönmüşse söyle ama eşine söyle görümcenle kaynanandan önce de gör dünyanın kaç bucak olduğunu. insan bu lafı söylemeyi düşündüğünü burada belirtmeye utanır ya. senin yerine ben utandım resmen yazık

Benimde sevgilimin yiğeni tıpkı o. Dediklerine göre herşeyiyle hemde :1: Ve bu benim o kadar çok hoşuma gidiyor ki.
Demek ki diyorum sevgilim adam gibi adam ki yiğeni ona özeniyor. Demek ki çok sevmiş ki ablası sevgilimi çocuğu sevgilime benzemiş :1:
Bence bu kadar kıskançlık ve bencillik iyi değil. Ne yani sizin yiğeniniz size benzese ve anneniz kardeşiniz bunla gurur duyup sürekli eşinize söylese ve o bu şekilde düşünse hoş mu olur? :42:

Back
X