• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcemin oğlu

Gerçekten hala bu konu üzerinde düşünüp, kendini yiyor musun? Diyecek bir şey bulamadım gerçekten. Sadece inatçı tavırların komik geldi bana. Şöyle ki kayınvalidenin dediğine takılman. Kardeşimle ben de öğrenciyken birlikte kalırdık da hiç yardım etmediği gibi elinden geldiğince dağıtırdı. Şimdi evlendi eşine nasıl yardım ediyor bilsen. Ben de eşine diyorum biz beraber kalırken döneri yerdi kağıdını çöpe basket atardı girmezse kalırdı yerde bak sana ne güzel yardım ediyor.. gibi şeyler söylüyorum. Amacım fitne fesat asla değil. Bence bu da buna benzer bir şey…

Kendinize yoktan dert çıkarmışsınız, gelecek başlık gözümün üzerinde kaş varmış olabilir.

kendine dert arıyorsun........:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
dert ettiğim şeylere bak...
derler dayısı, huyuna benzer birşey yapsınlar anne-kız benzetmeleri çok normal.....
eşin kıyafetlere karışsa olay yaparsın eminim rahat mı batıyor.... bırak ne derse desinn... ben maalesef senin çıkardığın anlamı çıkaramadım bundan hatta seni kıskanıyor bize etti sana laf söylemiyor diye düşündüm...
canın sıkılmış fikrini kötüleştiriyorsun bence :4::4::4::4:

Hic benzemeyen cocuga aynı amcası, yok kuzeni, bilmem kimi benzetmelerini bende gördüm, duydum. Ama zaten genelde böyle degil midir? Cocuk dogar kız tarafı aynı annesi der, bir taraf aynı babasının veya halasının kücüklügü der. Derde der yani, oturup bunu kafanıza taktıgınıza degmez Allah askına yapmayın, kim ne derse desin bosverin gitsin. :27:

Son düzenleme:
benim görümcemde yeni doğum yaptı. minik yakışıklı aynı eşime benziyor. bence bu kafaya takılacak bi durum değil hatta tavırlarınız komik geldi bana.görümcemin çocuğu eşime benzemesinden gurur duyarım hoşuma bile gidiyor hatta:)

cidden çok büyük dertmiş. :26::26::26:

herkesin derdi kendine...
bu da dert mi,böyle dert mi olur,bunu dert mi ediyosun diye sorgulamak yerine varsa bi yorumunuz yorumlayın ve geçin bence
size ne elalemin derdinin büyüklüğü-küçüklüğünden!!

Neden bu kadarcık şeyleri sorun yapıyorsunuz.?
Yeğeni benzemiyormuş ama ısrarla benzetip seviyorlarmış, size ne zararı var bunun? art niyet aramak yerine demek eşimi çok seviyorlar o yüzden çocuğu ona benzetiyorlar diye düşünmek çok mu zor?

Pantalon konusunda da k.valide demek kıyafetlerinizi dar bulmuş kendince böyle bir laf etmiş, neden ciddiye alıyorsunuz? sürekli söylüyorsa küçükken demek ki kıskançmış demek zamanla aşmış diyebilirsiniz.

Yumuşak başlı insanlar diyorsunuz, incir kabuğunu doldurmayacak şeyleri sorun ediyorsunuz...

arkadaşım sen kendine bir meşgale bul :24:oyalan..:24:

görümcenin oğlunu dayısına yani senin eşine benzetmelerine bu kadar kafayı takman normal değil..:53:
aynı konuyu 2.kere açman da çok tuhaf..

eşin küçükken annesini kıskanıyormuş da şimdi kıskanmıyormuş da mış mış mış...:24::24:
geç bunları ya.
yazık etme kendine.
boş vakitlerini başka şekilde değerlendir.

Geçenlerde bir başlık açtım ve sinirle de bir hayli saçmaladım... birkaç gün de nete girmeyince bugün baktım konum kapatılmış... sorunum şuydu ki görümcemin oğlu eşime hiç benzemiyor... tip olarak aynı babası... ama görümcem we kayınwalidem sürekli olarak istisnasız her bir araya gelişimizde eşime benzediğini söylüyorlar... ama yemin ediyorum çocuğun ne anasıyla ne dayısıyla ilgisi yok... aynı babası ve hatta kendi halasına benziyor çocuk...:)) birkaç arkadaş yazmış işte görümceni sevmiyorsun ondan sinir oluyorsun... hayır alakası yok... sevmiyor değilim... sonuçta yumuşak başlı insanlar.. ama neden sürekli gözüme sokarcasına bu çocuk aynı dayısı diyorlar... bu benzetmeyi yapıp ne tür bir duygusal rahatlama sağlıyorlar anlamış değilim... bir veya iki kere söylense inanın üzerinde durmam....

ikincisi bazen etekle bazen pantolonla gidiyorum... kv bana bakıp heralde üstümdekileri çok dar bulmuş olacak ay işşte x bana küçükken etek giydirmezdi, yok denize sokmazdı vs vs... yani benim anladığım oğlum beni kıskanıyor seni kıskanmıyor demeye getiriyor... öyle bir yarışına girmiş heralde aklınca....

bebekleri anne tarafı ya da baba tarafı hep kendine çeker, bize benziyor derler, kendilerinden de en sevdiklerine benzetirler, gerçektende benzetmek istedikten sonra 1. dereceden tüm akrabalara benzer bi taraf bulursun, genetik diye bişey var

ama sen bundan rahatsız olduğunu belli ettiysen, o yüzden onlarda ısrar ediyor olabilir, ne var evet gerçekten benziyor de, sende benzet, o zaman belki bu konuda konuşmayı bırakırlar
zaten bu ona benziyo buna benziyo mevzusu ömür boyu sürmez merak etme

ikinci defa aynı konuyu açacak kadar bu kadar rahatsız olman garip geldi, sen resmen bunu takıntı yapmışsın, boşuna kendine yük, kendine zarar veriyorsun

herkesin derdi kendine...
bu da dert mi,böyle dert mi olur,bunu dert mi ediyosun diye sorgulamak yerine varsa bi yorumunuz yorumlayın ve geçin bence
size ne elalemin derdinin büyüklüğü-küçüklüğünden!!

Aynısı sizin içinde geçerli...
Size ne elalemin yorumlarından...

Benim görümcemin oğluda aynı eşime benzer, hatta ikisini yanyana görenler, eşime senin oğlunmu derlermiş.:1: Bende derim bizim çocuk olsa, bu kadar benzemez diye. :1:eee ne varki bunda, zaten hep böyle değilmidir, oğlan dayıya, kız halaya diye. Bizimkine ben bile diyorum benziyor diye:1: bunda ne alınacak, ne de garip olacak bir durum yok. Tamamen genlerle alakalı.
Bence sizin psikolojik sıkıntınız var, bu konuya takmışsınız galiba. olmazsa bir uzmandan yardım alın:34:

Geçenlerde bir başlık açtım ve sinirle de bir hayli saçmaladım... birkaç gün de nete girmeyince bugün baktım konum kapatılmış... sorunum şuydu ki görümcemin oğlu eşime hiç benzemiyor... tip olarak aynı babası... ama görümcem we kayınwalidem sürekli olarak istisnasız her bir araya gelişimizde eşime benzediğini söylüyorlar... ama yemin ediyorum çocuğun ne anasıyla ne dayısıyla ilgisi yok... aynı babası ve hatta kendi halasına benziyor çocuk...:)) birkaç arkadaş yazmış işte görümceni sevmiyorsun ondan sinir oluyorsun... hayır alakası yok... sevmiyor değilim... sonuçta yumuşak başlı insanlar.. ama neden sürekli gözüme sokarcasına bu çocuk aynı dayısı diyorlar... bu benzetmeyi yapıp ne tür bir duygusal rahatlama sağlıyorlar anlamış değilim... bir veya iki kere söylense inanın üzerinde durmam....

ikincisi bazen etekle bazen pantolonla gidiyorum... kv bana bakıp heralde üstümdekileri çok dar bulmuş olacak ay işşte x bana küçükken etek giydirmezdi, yok denize sokmazdı vs vs... yani benim anladığım oğlum beni kıskanıyor seni kıskanmıyor demeye getiriyor... öyle bir yarışına girmiş heralde aklınca....

Bu mudur taktığınız şey? Bırakın Allah aşkına, bu dünyada sorun edilmesi gereken onca şey varken bunu mu sorun ettiniz? Ne var yani benziyorsa, insanoğlu bu. insan insana benzer..

Kesin sana sinir oluyorlar..Hatta sen yokken sürekli arkandan dedikodunu yapıyorlar..Git kavga et onlarla sen nasıl cocuğunun kocama benzediğini söylersin benzemiyor işte diyerek saldır görümcene:PpPp
Arkasından git kayınvalidene oğlun seni kıskanıyor ama beni kıskanmıyor,ben benide kıskansın istiyorum sen olmasan beni kıskanır sen varsın diye kıskanmıyor işte diyerek öldür onu:)))))

Arkadasım,bunları mı duymak istiyorsun?
Ya da şu sıralar aksiyon yok hayatında yeni dertler mi arıyorsun..????

Hahahah ... teşekkürler arkadaşım sabah sabah beni güldürdün...:)) öldüreyim, döveyim sorun bitsin dimi... :DD dert falan aramıyorum... herkesin olduğu gibi benim de sıkıntılarım var .. ama bişeylerin gözüme gözüme sokulması beni rahatsız eden... bu yazdıklarımı kimseyle paylaşmıyorum... geldim burda söyledim... ohhh rahatladım sadece olay bu...:))

Hahahah ... teşekkürler arkadaşım sabah sabah beni güldürdün...:)) öldüreyim, döveyim sorun bitsin dimi... :DD dert falan aramıyorum... herkesin olduğu gibi benim de sıkıntılarım var .. ama bişeylerin gözüme gözüme sokulması beni rahatsız eden... bu yazdıklarımı kimseyle paylaşmıyorum... geldim burda söyledim... ohhh rahatladım sadece olay bu...:))

Allah başka dert vermesin.!

benim kayınvalidemde görümcemin oğlunu eşime çok benzetir.hatta tek kayınvalidem deil diğer aile üyeleride benzetir o derece yanii.ha benziyormu dersen asla çocuk bildiğin babası ne yapayım şimdi dert mi edeyim yani bunu...

bende ne zaman laf açılsa dayısı gibi yakışıklı olcak benim paşam derim..ne var bunda dert ettiğin şeyi anlamadım..bu arada kızımıda kayınvalideme de benzeten çok olur beni kızdırma amaçlı laf sokmalar felan filan,hayatta bozulmam kaç yaşında kadın kayınvalidem bu yaşına rağmen güzel bi yüzü var.

ohh desene anası güzel,babası güzel,babaannesi güzel afet olacak benim kızım derim..:nazar:

bunlar dert deil kuruntu yapıp strese boşa giriyorsun bence..

Doğru söylüyorsunuz... Aslında alttan alıp, şakaya vurmak, ya da duymazlıktan gelmek lazım... ama baştan bunları yaptım... rol rol bir yere kadar... Bilerek yapmaları sinirimi bozan....:((

Bosver ya takılma fazla ,
onlar oyle dedıklerınde sende ay ne guzel dayısına benzemesı fılan de ,
belkıde senı sınır etmek ıcın yapıyorlar neden fırsat verıyorsun

Baştan dediğiniz gibi yapıyordum... ama bazı arkadaşlar abartıyorsun demiş... İnsan hissetmez mi.... hani iyi niyetle, mutlulukla söylerler anlarsın... bunlar her bir araya gelişimizde söylüyorlar... günde bi kaçkere aha ayaga kalktı ayakta durması dayısı.. kafasını eğmesi dayısı... kaşı gözü dayısı... burnunu şöyle yapıyo dayısı... gaz çıkarması dayısı... uykusu dayısı... ya herşeyi mi... bu çocuk klon mu...:DDDD

Boşverin arkadaşlar konuyu ikinci kez ısrarla yine tepki alacağını bile bile açıyor ve sonrada yazılan hiçbir şeye cevap vermiyor. Hepimizle kafa buluyor sanırım bu arkadaş.[/QUOTE

Lütfen... böyle düşünmeyin , çünkü internete her daim girmiyorum, giremiyorum.. geçen sefer cevap verileceğini bile düşünmemiştim... sadece içimi daraltan bişi vardı....hani derdin olunca suya anlatrsın akıp gider...ben de buraya yazdım, rahatladım diye düşündüm... sonra tekrar giripte yazılanları okuyunca sinirden ağır bir cümle kullandığımı ben de düşündüm... ve bu sefer cevap ta yazmak için tekrar konuyu açtım... Buraya sürekli giriyorum ve netice de sürekli karşılaşıyoruz... böyle cevapsız bırakmak yakışık almaz dedim...:))

Gerçekten hala bu konu üzerinde düşünüp, kendini yiyor musun? Diyecek bir şey bulamadım gerçekten. Sadece inatçı tavırların komik geldi bana. Şöyle ki kayınvalidenin dediğine takılman. Kardeşimle ben de öğrenciyken birlikte kalırdık da hiç yardım etmediği gibi elinden geldiğince dağıtırdı. Şimdi evlendi eşine nasıl yardım ediyor bilsen. Ben de eşine diyorum biz beraber kalırken döneri yerdi kağıdını çöpe basket atardı girmezse kalırdı yerde bak sana ne güzel yardım ediyor.. gibi şeyler söylüyorum. Amacım fitne fesat asla değil. Bence bu da buna benzer bir şey…

Biz de ailemize gelin aldık yakın zamanda... Ben dikkat ediyorum konuşmalarıma, karşımdaki de biraz hassas olsun istiyorum... çpk mu şey istiyorum acaba diyorum....:((

Back
X