Kızlar görümcem üst katımda oturuyor
Bu kaçıncı post bilmiyorum ama sinirlerim zıpladı artik kafam kaldırmıyor. Sürekli şikayet eder gidip gelmiyorsun mesafelisin diye bende hep mesafelisin olmaktan yanayım çünkü bana göre mesafe= saygı!
Neyse görümcem hep yemeklerini fazla fazla yapar misafiri gelir vs arar eşimi eşime gel yukarı der( beni cagirmaz ) üstünden bi kaç gün geçince arar beni yemekleri yolluyorum al der yani temiz yaptığı zaman yollamaz ancak kalır öyle yollar böyle böyle en az 2-3 sene hep yolladı bende bi çöpe attım bazen çünkü bozuk oluyordu çoğu zaman birkaç kere yedik midem kötü oldu ilk zamanlar yolladığında oğlum bebekti biraz işime geliyordu sonra bi baktım bozulunca yolluyor sinirlendim bu sefer bu bi konu birde ,
Görümcemler arsalarını satti ve baya yüklü para kaldı 35 milyon civarı benim eşim yakın zamanda işten çıkarıldı beni arayıp durumunu sordu ve haberi var çıkarıldığından ben çıkarıldı diyince bana direk şunu söyledi " ee bişey olmaz kimse açlıktan ölmez 2 ayda" ben böyle kaldım çok üzgündüm ztn hatta buraya post bile açmıştım işle ilgili günlerce ağladığımi bilirim. Yani bizden bişey beklemeyin der gibiydi söyledikleri
Böyle zamanlarda insan destek olacak bi omuz arıyor kaldı ki para isteyeceğimiz en son insan, tanımadığımız insanlar eşimi arayıp bi ihtiyacınız var mı diye sordu görümcemin ettiği lafa bakın
Neyse böyle böyle birikti geçenlerde yine aradı yemek yollayacam dünden kalmış dedi bende yemeğim var sağol dedim kapattım
Bugün yine aradı yemek yolluyorum al asansöre koyucam dedi bende yine bayat yemeğini yolluyor sanıp yemeğim var diyip teşekkür ettim. Bana dönüp hiç sevmiyorum bu huyunu sürekli yemeğim var yemeğim var diyorsun kandil diye yemek yapmışım yolluyorum laf ediyorsun ( normalde hayatta taze yemek yollamaz) ister çöpe at ister ye kandil diye yolladım dedi bende normalde hep kalan yemek gönderiyorsun yine öyle sandım ee olabilir kalan yemek de gönderebilirim ayıp mı günah mı hiç sevmiyorum bu huyunu dedi bende bana dokunuyor dedim baktım uzattıkça uzatıyor iyi tamam yolla dedim kapattım
sinirlerim zıpladı kafam da doluydu ztn üstüne arayıp üst üste hiç susmadan laflarını sıralıyor hayır yani haksız mıyım
Birde bana sürekli gelmiyorsun diyordu bundan önce yakın zamanda bi kere gittim evine eşimle TV'den film açıp izlediler kendimi orda fazlalık gibi hissettim ki sık sık gitmem ztn gidince de muhabbet sohbet yok film açıp izlediler sıkıntıdan patladım orda misafir ağırlama adabı yok ağzının ne dediğini bilmez bide mesafelisin diyor haksız mıyım kızlar çok doldum