- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
-
Yarin sor bu soruyu bizde merak ettik.bukadar sevmiyorsun madem neden surekli yapisiyorsun illede bize gelin kahvaltiya gelin caya gelin yemege gelin diye.
Daha yeni konu acmistim.ama bu olay simdi oldu arkadaslar..tam yatacakken esimin vatsapina bakayim.dedim "ailemiz sevilen insanlar" adli grup olusturmus gorumcem...grupta esimin yeni evli teyze oglunun eşi de var...ama kim yok bitek..ben yokum? ....daha oncede bir grup olusturmustu.."grup aile" diye...yine herkes o gelin de dahil vardi ben kac senelik gelinim.yok 1 senelil.gelini aileden gorup beni dısliyorlar.tabikide sevmis olabilirler onu biz daha once birsuru problem yasadik..hala daha izleri var ama.bazen mecbur gorusuyoruz...hatta yarin aksam bebehine hayirli olsuna gidiyoruz ve ben isteksiz gidicektim.bunu gordum.daha da isteksiz gidiyorum..suan uyuyamiyorum sinirden....tamam herseye tamam ama ayip edildi bence bana ..gelini ekleyip beni eklememesi....bukadar sevmiyorsun madem neden surekli yapisiyorsun illede bize gelin kahvaltiya gelin caya gelin yemege gelin diye....esim icin nadir de olsa gidiyorum ama.her gittigimde de iskence cekiyorum sevilmedimi hissediyorum...ama illede hep yapisiyorlar gelin gelin diye...ben bu insanlara anlam veremedim ya ...
Gruptan cikarsa yapiskan ablasi onu cok uzer bunu bildiginden cikmiyor ciksada sucu bana atarlar zaten...beni kimse dusunmuyor duygularimjYüz vermeyin olsun bitsin.
Eşinizde birseyi bahsne etsin çıksın gruptan .
Grubun ismi bile size gönderme gibi eşiniz bunu anlayamıyor mu
Evet alsalarda mutlu olmazdim kirilmisliklar yasadiklarim sa var gruota zaten ama ben nedense sevilen insanlar adli grupta diger gelinin olupta ben olmadigim.icin bir tuhaf oldum..Umursamayın..
Sahte samimiyetsiz bulduğum insanlar beni gruba alacaksa hiç almasınlar daha iyi..
Alsalarda ben çıkardım..
Ben olsam gördüğm an eşime bile sormadam çıkardım o gruptan.Gruptan cikarsa yapiskan ablasi onu cok uzer bunu bildiginden cikmiyor ciksada sucu bana atarlar zaten...beni kimse dusunmuyor duygularimj
Ben zaten dahil olmak istemezdim..ama bunu gordugimde nedense şok.oldum...gelini eklemesi beni ayirmasi baslikda damga gibi sanki ayip beAmaan dert ettiğin şeye bak. Benim de görümceler grup kurup beni de almışları ben gruptan ayrıldım
Ne yapıcam ben onların grubunda rahat rahat kardeş kardeş konuşsunlar. Herşeye de karışmaya dahil olmaya gerek yok bence.
Yok ya kendi icinden ne geliyorsa onu yapsin...Ben olsam gördüğm an eşime bile sormadam çıkardım o gruptan.
Yok asla sormam.canim boyle seyler konuscak.kadar muhatap degilim..zaten hic sevmiyorum...ama icime oturdu bu grup olayiYarin sor bu soruyu bizde merak ettik.
Dogum yapti 2 aydir gitmedik ayip oluyor artik gidelim dedi esim...bana yapilan ayiplari kimse gormez tabi..varsa yoksa hanfendinin duygulariŞu dünyada ne jadar kötü insanlar var . Neyi paylaşamıyor bu insancıklar bilemiyorum. Biz kadınların en büyük düşmanları yine biz kadınlarız . Sevilen insanlar ne demek ne ayıp. Göreceğinizi bile bile bunu yapmış ne cesaret. E sizde gitmeyiverin hakedene hakettiği gibü muamele edin
Ama yeni gelini ekleyip.beni eklememesi sinirimi cok.bozdu 2.kez...Gorumcem benı gruba alsa neeee almasa ne
Esımın de var sülale grubu cok mu lazim bos bos muhabbetler
Beni grubun ismi gıcık etti .Yok ya kendi icinden ne geliyorsa onu yapsin...
Burda eşinizin rolüde önemli siz muhatap olmayın eşiniz ağzının payını versün aslında. Ne demek bu grup başlığı ne dmeek eşimi dışarda tutmak deseydi iyiydi . Neyse haklısınız büyüklük sizde kalsın gidin hediyesini verin muhatap bile olmazsınız zaten oda kudurur. Size bişe sorsa bile duymazlıktan gelsen varya çıldırır:)Dogum yapti 2 aydir gitmedik ayip oluyor artik gidelim dedi esim...bana yapilan ayiplari kimse gormez tabi..varsa yoksa hanfendinin duygulari
Ama yeni gelini ekleyip.beni eklememesi sinirimi cok.bozdu 2.kez...
Evet alsalarda mutlu olmazdim kirilmisliklar yasadiklarim sa var gruota zaten ama ben nedense sevilen insanlar adli grupta diger gelinin olupta ben olmadigim.icin bir tuhaf oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?