- 18 Eylül 2015
- 2.420
- 4.616
- 133
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
-
Davetlere gitmeyin , sevilmediğim yerlere gitmeyi de ben sevmiyorum , diyin çok ilginç... Eşinize de açık açık neden gitmediğinizi anlatın.Beni kiskanmaz canim.o ama sevmedihini belli ediyor...keske davet de etmese hiç...nedense davet konusundan hic geri kalmaz
görümcen yüzünden diğer geline gıcık olma bence. konu o değil konu görümcenin iş güzarlığıDaha yeni konu acmistim.ama bu olay simdi oldu arkadaslar..tam yatacakken esimin vatsapina bakayim.dedim "ailemiz sevilen insanlar" adli grup olusturmus gorumcem...grupta esimin yeni evli teyze oglunun eşi de var...ama kim yok bitek..ben yokum? ....daha oncede bir grup olusturmustu.."grup aile" diye...yine herkes o gelin de dahil vardi ben kac senelik gelinim.yok 1 senelil.gelini aileden gorup beni dısliyorlar.tabikide sevmis olabilirler onu biz daha once birsuru problem yasadik..hala daha izleri var ama.bazen mecbur gorusuyoruz...hatta yarin aksam bebehine hayirli olsuna gidiyoruz ve ben isteksiz gidicektim.bunu gordum.daha da isteksiz gidiyorum..suan uyuyamiyorum sinirden....tamam herseye tamam ama ayip edildi bence bana ..gelini ekleyip beni eklememesi....bukadar sevmiyorsun madem neden surekli yapisiyorsun illede bize gelin kahvaltiya gelin caya gelin yemege gelin diye....esim icin nadir de olsa gidiyorum ama.her gittigimde de iskence cekiyorum sevilmedimi hissediyorum...ama illede hep yapisiyorlar gelin gelin diye...ben bu insanlara anlam veremedim ya ...
bencedeeeben eşimi çıkartırdım o gruptanbenım olmadığım yerde kocamın işi yok
açık olacağımDaha yeni konu acmistim.ama bu olay simdi oldu arkadaslar..tam yatacakken esimin vatsapina bakayim.dedim "ailemiz sevilen insanlar" adli grup olusturmus gorumcem...grupta esimin yeni evli teyze oglunun eşi de var...ama kim yok bitek..ben yokum? ....daha oncede bir grup olusturmustu.."grup aile" diye...yine herkes o gelin de dahil vardi ben kac senelik gelinim.yok 1 senelil.gelini aileden gorup beni dısliyorlar.tabikide sevmis olabilirler onu biz daha once birsuru problem yasadik..hala daha izleri var ama.bazen mecbur gorusuyoruz...hatta yarin aksam bebehine hayirli olsuna gidiyoruz ve ben isteksiz gidicektim.bunu gordum.daha da isteksiz gidiyorum..suan uyuyamiyorum sinirden....tamam herseye tamam ama ayip edildi bence bana ..gelini ekleyip beni eklememesi....bukadar sevmiyorsun madem neden surekli yapisiyorsun illede bize gelin kahvaltiya gelin caya gelin yemege gelin diye....esim icin nadir de olsa gidiyorum ama.her gittigimde de iskence cekiyorum sevilmedimi hissediyorum...ama illede hep yapisiyorlar gelin gelin diye...ben bu insanlara anlam veremedim ya ...
bende aynısını yaptım yalnız değilmişimben eşimi çıkartırdım o gruptanbenım olmadığım yerde kocamın işi yok
Bu kafa yapısını seviyorum.Amaan dert ettiğin şeye bak. Benim de görümceler grup kurup beni de almışları ben gruptan ayrıldım
Ne yapıcam ben onların grubunda rahat rahat kardeş kardeş konuşsunlar. Herşeye de karışmaya dahil olmaya gerek yok bence.
Dogum yapti 2 aydir gitmedik ayip oluyor artik gidelim dedi esim...bana yapilan ayiplari kimse gormez tabi..varsa yoksa hanfendinin duygulari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?