Görümcemin olusturduğu watsap grubu..siz ne hissederdiniz?

Beni kiskanmaz canim.o ama sevmedihini belli ediyor...keske davet de etmese hiç...nedense davet konusundan hic geri kalmaz
Davetlere gitmeyin , sevilmediğim yerlere gitmeyi de ben sevmiyorum , diyin çok ilginç... Eşinize de açık açık neden gitmediğinizi anlatın.

aman sende ekleyip susarlar orda.
kimse konuşulmuyor bizdede öle demek ben sevilmiyorum.
sevmeyen affedersin g.tne igne batsin gitsin.

Haklisin. Zaten emin ol o grubu kurup kimini ekleme kimini eklememe sebepleri de senin damarina basmak aslinda.

Maalesef oluyor boyle seyler.
Ozellikle basliga bakinca niyetlerini anlayabiliyorsun.
Bence acik acik konus amacinin ne oldugunu ogren.

görümcen yüzünden diğer geline gıcık olma bence. konu o değil konu görümcenin iş güzarlığı

ille de yemeğe ve çaya gelin diye muhtemelen kardeşi için diyordur.

görümcensiz bir hayatı düşünemiyor musun? boş versene sana uzak olsun kime yakın olmak isterse keyfi bilir.

açık olacağım
böyle bir durumu hiç sallamazdım hatta benı bu sacmasapan gereksiz gruba ıyıkı dahıl etmemıs dıye sevınırdım .
ne gerek var grup nedir bu kadar boş mu insanlar iş güç yok mu kımsede
sahsen ben bu whatsap grup olayına cok deli oluyorum.

aynı şey benim de başıma geldi
ben ne yaptım görür görmez bir parladım
eşimin telefonunu aldım
benm olmadıgım grupta senin de işin yok dedim ve cıkardım !
haklısın hayatım dedi =)
buda onlara kapak oldu
bence en güzel çözüm

Ailemiz sevilen insanlar adinda grup hic hos olmamis gercekten, esiniz sizin grupta neden olmadiginizi sorgulamali bence, kardesine smollgirl20 grupta niye yok diye onun sormasi lazim. Surekli cagirmasi da esiniz icindir, esinizi surekli gormek istemelerinden,paylasamamaktan..

Gruba katmamaları daha iyi bir de oluyup okuyup sinir olacaktın. Bence seni katmayarak iyilik etmişler. O açıdan bak olaya. Bir şey olmamış gibi davran ki bozulduğunu bilip mutlu olmasın. Amacına ulaştırma yani.

butun terbıyesizlik senın kocanda , kızkardesi yada ablası neyse onu ara ve benım karımı neden dahıl etmedın diye hesap sorar , sadece kardeş grubu olsa anlarım , sana ilk darbeyı vuran kocan

gercekten ayıp etmıs ?

eşine desene neden bu gruba benı de eklememıs olabılır kardesın dıye?

Dogum yapti 2 aydir gitmedik ayip oluyor artik gidelim dedi esim...bana yapilan ayiplari kimse gormez tabi..varsa yoksa hanfendinin duygulari

Doğum yapan görümcenize 2 aydır gitmemişsiniz ki daha hastanedeyken koşup gitmeniz gerekirdi sonra da evine gidip yardımcı olmanız en azından bir kap yemek götürmeniz gerekirdi ama ayak bile basmamışsınız eşiniz demiş artık gidelim diye ve siz halaa görümcem neden beni gruba eklemedi mi diyorsunuz? çok açık değil mi neden eklemediği? bir insan kendine yapılana bakarken bir de kendine bakmalı ne yaptım diye.

Yeni gelini kıskanmışsınız ama demek ki o daha ilgili. Bizim gelinimiz doğum yaptı ben şehir dışındaydım valla haftasonu kalktım gittim daha hastanedeyken oruçluydum yoldan geldiğimiz gibi de hastaneye gittik dayanamam çünkü yanii.

Hem ayrıca gece yatmadan eşinin whatsappına bakıp incelemek neden anlama veremedim ne görmeyi umuyordunuz güvenmiyor musunuz eşinize, eşinizde hiçbirşey dememiş size enteresan değil mi? ben eşimin bir kere bile whatsappına falan bakmamışımdır ne gerek var?

Yani grup kurup beni almasalar bende sinirlenirim.ama ailenin sevilen insanları diye bir grup oluştursalar güler geçerim.baya da eğlenirim bununla.demek ki bilerek yapılmış bişey.cekememezlik var.ziyarete gittiğinizde bilerek konusunu açın hiç zorunuza gitmemiş gibi davranın.amacına ulaşmasın

görümce size birazcık samimiyet göstermek için bişeyler yapıyor ama siz beni sevmiyorlar triplerinde gibi geldiniz bana. öyle soğuk durup zorla gelen giden birini de neden eklesinler gruba ki?

madem eklenmek istiyorsunuz; azıcık mutlu durun, davet edilmişsiniz icabetini güzel yapın. kızlar yazmış 2 aylık olmuş bebek yeni mi görmeye gidilir?

ben iğneyi batırıyosanız cuvaldız elinizde olsun diyorum, tamamen hak veremedim size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…