- 30 Mayıs 2015
- 14.300
- 13.963
- 298
- Konu Sahibi smollgirl20
-
Ben zaten dahil olmak istemezdim..ama bunu gordugimde nedense şok.oldum...gelini eklemesi beni ayirmasi baslikda damga gibi sanki ayip be
Zaten hic birini sevmiyorum ama birden horunce cok.tuhaf oldum.heleki yeni gelini eklemesiAman bırak sanki dünyayı mı kurtarıyorlar o grupta saçma sapan kanayan gül üzerindeki cuma mesajlarıhiç kafana takma onlarla var olmadın
Bide yarij sözde ayip olmasin diye gidiuorum ya resmen uyku tutmuyor suan....bana ayip olmyormu bu yapilanlarlaAnladım seni ama inan üzülmeye değmez..
Samimiyetine inanmadığın insanlarla bir arada olmamak senin için daha iyi olacaktır..
Aman bırak sanki dünyayı mı kurtarıyorlar o grupta saçma sapan kanayan gül üzerindeki cuma mesajlarıhiç kafana takma onlarla var olmadın
Beni kiskanmaz canim.o ama sevmedihini belli ediyor...keske davet de etmese hiç...nedense davet konusundan hic geri kalmazE bile bile yapıyor nispet yapar gibi :)o zaman daha çok eğlenirim. İşini gücünü bırakmış beni kıskanıyor ve bunu bariz belli ediyor diye düşünürüm :)))
Onlar kim ya görümceymiş kvymiş hiçbirinin yaptıklarını kaale alacak kadar boş vaktim yok artık :))
Hadi canımSen cok matraksın yaa :)
O da onlar gibi yalakadır kedin boş veeerrrZaten hic birini sevmiyorum ama birden horunce cok.tuhaf oldum.heleki yeni gelini eklemesi
Yalaka zaten...hemen de sevdirdi kendiniO da onlar gibi yalakadır kedin boş veeerrr
Hadi canım
Istemedigin yere gitme bence neden kendini mutsuz ediyorsun ??Bide yarij sözde ayip olmasin diye gidiuorum ya resmen uyku tutmuyor suan....bana ayip olmyormu bu yapilanlarla
Beni kiskanmaz canim.o ama sevmedihini belli ediyor...keske davet de etmese hiç...nedense davet konusundan hic geri kalmaz
IyyyyYalaka zaten...hemen de sevdirdi kendini
Ya onlar seni sevse ne olur sevmese ne düğünden 3-5 ay sonra görümcemide sildim telefondan kaynanamıda hiç işim olmaz yani bırak yapsın göze soksun ne kalitede olduğunu eşinde görsün.Daha yeni konu acmistim.ama bu olay simdi oldu arkadaslar..tam yatacakken esimin vatsapina bakayim.dedim "ailemiz sevilen insanlar" adli grup olusturmus gorumcem...grupta esimin yeni evli teyze oglunun eşi de var...ama kim yok bitek..ben yokum? ....daha oncede bir grup olusturmustu.."grup aile" diye...yine herkes o gelin de dahil vardi ben kac senelik gelinim.yok 1 senelil.gelini aileden gorup beni dısliyorlar.tabikide sevmis olabilirler onu biz daha once birsuru problem yasadik..hala daha izleri var ama.bazen mecbur gorusuyoruz...hatta yarin aksam bebehine hayirli olsuna gidiyoruz ve ben isteksiz gidicektim.bunu gordum.daha da isteksiz gidiyorum..suan uyuyamiyorum sinirden....tamam herseye tamam ama ayip edildi bence bana ..gelini ekleyip beni eklememesi....bukadar sevmiyorsun madem neden surekli yapisiyorsun illede bize gelin kahvaltiya gelin caya gelin yemege gelin diye....esim icin nadir de olsa gidiyorum ama.her gittigimde de iskence cekiyorum sevilmedimi hissediyorum...ama illede hep yapisiyorlar gelin gelin diye...ben bu insanlara anlam veremedim ya ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?