Görümcemin şımarıklığı...

Benim gibi insanada zalim yorumu geldi ya pes gerçekten inanamadım ya.Bu olayı yaşayıpta benim kadar sessiz kalan,alttan alan kaç kadın vardır şu forumda inan ki çok merak ediyorum.Ya tüm anlattıklarımı okumadan yorum yazıyorlar ya da gerçekten amaç polemik yaratmak.

Bence siddet zaten hic uygulanmamasi gereken bir sey degil. Bence de hak etmiş. Benim kardeşim olsa guvenlik olayinda daha, agzinin ortasina vururdum. O da bunu bildigi icin hayvan gibi davranmaz zaten. O kizi evin sus kopegi gibi simartmislar. Ama sen esine oyle soyleme diyorum. Erkekleri bu konuda gazlamak iyi degil. Sevindiğini de belli etme, yarin bir gun sen fisekledin olur.

Yok ben normal tepkimi verdim eşime.Sonuçta rol yapamam karşısında.Zaten sadece ben değil,o da kardeşinden kurtulduğu için sevindi o yüzden benim fişeklemiş olacağım bir durum yok ortada.Fakat ailesine karşı tabikide iyi oldu sizin kızınıza demem yani.Öyle olmamak içinde zaten en başından beri kıza bir saygısızlık yapmadım,gençtir dedim kalbini kırmadım ama o bu olanlardan çok daha fazlasını hakediyor artık.Benim yüzüme gelipte bir terbiyesizlik yapmadı bu güne kadar ama dolaylı yoldan bize ve çevreye verdiği zarar yetti artık.

gözün aydın diyeyim ama ben bu kızdan korktum anlattığın kadarıyla.
abisini senin fişeklediğini düşünebilir ya da işine öyle geleceği için çarpıtabilir ve abimin evi diye sizi rahatsız edebilir.
inşallah öyle olmaz.

Sokmam ki eve asla.Bugüne kadar sustuğum hataymış,iyi ki yazmışım buraya gerçekten fazla iyi niyetliymişim kızlar benim gözümü açtı burda.Eşim zaten gönder gitsin diyordu hep yani ikimizde aynı fikirdeyiz eşimle o yüzden problem olmaz.Zaten eşime yaptığı o son hareketten sonra eşim sokmaz onu eve.Ha ama hareketlerini düzeltir,gelip abisinden özür dilerse,düzenli bir şekilde uygun saatlerde gelirse,olması gerektiği gibi yenge müsaitmisin ben bugün sana gelmek istiyorum diye telefon açarsa bana başımın üstünde yeri var.

Konunu takipteydim ama yorum yazmadim.sonuna kadar haklisin.cizgini tavrini asla bozma sakin.
Gorumceyse gorumceligini bilsin..bu ne yahu.
Benim uc gorumcem var.ikisiyle aramiz cok iyi ama kucuk olan ile esim ve ben 2 yildir gorusmuyoruz.
Oda sizin gorumce yaslarinda.simarik,dusuncesiz ve fevriydi.
Ayni zamanda nankordu.ne benim ne esimin yaptiklarini gormedi.inan 2 yildir kafamiz rahat..esim adini bile duymak istemiyor.gayette oluyor yani merak etme.
Ha insan olur hatasini anlarsa barisirz herseye ragmen ama duzelmezsse hicte umrumuz degil su saatten sonra.

Rahat ol..hakli olan sensin..birak zamanla anlasin hatasini ne kaybettigini.
Sizi kendime benzettim.son ana kadar sakin kalabilmissiniz..olumsuz yorumlara cevap dahi vermeyin..gayette acik yazdiklarinizdan iyi niyetli oldugunuz

Çok teşekkür ederim çok sağolun.İnsanlarla iletişimimde hep sabırlı olmaya çalıştım bu güne kadar.Kavga,gürültü,küslük seven bir yapım yok.Elimden geldiğince anlayış göstermeye çalışırım insanlara ama gerçekten karşımdaki insan bunu haketmiyorsa yapacak bir şey yok.Eminim ki bizden uzak kalması hepimiz için daha iyi olacak.Çünkü eşiminde benimde artık sinir sistemimiz çökmüş durumda.Siz yaşadığınız için benzerini çok daha iyi anlamışsınız beni.Bir önce ki yorumumdada arkadaşa yazdım bende zaten eğer düzgün davranmayı öğrenirse başımın üstünde yeri var kinci bir insan değilimdir.Ama bu şekilde asla devam edemez artık,kendini düzeltmediği sürece bizden bir şey beklemesin.

Polemik yapmak gibi bi niyetim yok konunuzu okudum ve sizi haklı buldum.
Lakin 20 yaşında bi ergen kızın abisi tarafından şiddet görmesinin sizin içininizde kelebekler uçuşturması zalimliktir bence. Oğlu gelinini hırpalayınca gülümseyen kayınvalideler gibi.ne farkı var?adınızın gelin olması mı? Hepsi zalimliktir. Eşinizde kendinden zayıf kızkardeşine şiddet uygulamıştır.

Eski üyesiniz belli sizi korumaya çalışan insanlar olduğu da aşikar.bakınız yukarıdaki mesaj gibi ne saygısızca.
Arkadaşlarınızla özelde sohbet ederseniz istemediğiniz yorumlardan korunur "şunlarla" "bunlara"ölü taklidi yapmak birbirinize taktik vermek zorunda kalmazsınız.yalnızca aynı hamurdan olanlarla dertleşin o zaman.

Ben kimseye beni koruyun,kollayın demedim.Arkadaş kendi özgür iradesiyle bir yorum yapmış,yorumu kendisine ben yaptırmadım ve kendisiylede özelden olan bir sohbetim bile yok.Hak vermiş sağolsun savunmuş.Eşimin kendinden zayıf kardeşine şiddet uygulaması diye bir şey söz konusu değil.Şiddeti başlatan kardeşinin kendisi zaten,o şekilde davranmasaydı öyle bir karşılıkta almazdı.Etki-tepki dir bu.Siz bir insanın canını yakarsanız,o da aniden size aynı tepkiyi verebilir bu çok doğal bir şey.
Sevinmeminde zalimlikle alakası falan yok.Gayet yufka yürekli,iyi niyetli,naif bir insanım.Siz benim yerimde olsaydınız misal ve ya o güvenlik görevlisinin kendisi yada eşi falan olsaydınız bu şekilde davranabilirmiydiniz çok merak ediyorum.Tekrar söylüyorum ve konuşmayı sonlandırıyorum zira burda polemik yasak,şiddete kesinlikle ve kesinlikle karşıyım ama görümcem o tokatı fazlasıyla haketti,eşimin yerinde eğer başkası olsaydı inanın tokatı bırak ağzını,burnunu kırmıştı buna yüzde yüz eminim.Ki zaten kendiside tokat atmamış babası girmiş araya saçından tutabilmiş sadece.Ve evet ben buna sevindim,birinin kendine getirmesi gerekiyordu onu şımarıklık,hadsizlik,terbiyesizlikte bir yere kadar.
Bize yaptıkları,alın teriyle ekmeğini kazanan güvenliğimize yaptıkları hazmedilir değil,keşke o tokatı yeseydi.İyi geceler,sevgiler.

kız Abisine şiddet uygularken bişe yok ama neden cinsiyete göre yorum yapiyorsunuz ? şiddete karşıysanız abisine yaptığını da görün o zaman

ayrıca konu sahibiyle alakam bile yok sizi muhatap almak istemedim polemik yaratmamak adına ama kaçınılmaz oldu malesef direk ona yazdım çünkü konuyu farklı yere çekip üzerine gidiyorsunuz böyle bir durumda ona destek olmam için tanıdık olmam gerekmez bence. Sız de savunduğunuz görümceyle özelden muhabbet etmiyorsunuz değil mi ?

Kiz daha gecen gun bi tanesi 'nisanlim eylulde kaynimin sinavi oldugu icin bir haftaligina bizde kalsin mi diye sordu ben o zaman iki haftalik evli oluyrm duyunca cildirdim kabul etmedim' yazmisti. İlla cikintilar olucak boyle zaten. Aynisi kendi baslarina gelince ortaligi yikarlardi bu boyle konusanlar.

Bu nasil.bir genc kizmis gec saatte alkollu eve geliyor ve bunu aile normal karsiliyor pek bisey anlamadim..yaptigina gelince haketmis bu sekilde davranmasaydi boyle bir tepkide gormezdi

valla ben kaale almam bunları normalde ama konu sahibi canla başla cevap yazınca uyarmak istedim

valla ben ne yalan soylıycem benım kucuk coıcuklarım var esımın halası nın teyzesının cocukları evıme sureklı gelıyolar annelerının ısı oldugunda bende oldukca rahatsız oluyorum..sonra kızıyorm kendıme nıye fesatlık edıyorum ne var bunda..insanın gorumcesı bıle olsa kabul kapasıtesı vardır..hersey yerınde ve zamanında guzeldır..zaten konu sahıbesının esı sıddet yanlısı olsa kız kardsı eve gec geldıgı ve alkollu geldıgı zamanlarda sıddet uygulardı..ben gorumcemın bu hallerınden rahatsız olmazdım ona ablalık yapardım dıyen kısınınde alnından operım..ben tahammul gosteremezdım acıkcası...
herkes yerını ve haddını bılırse bu tur tatsızlıklarda ortaya cıkmaz...

valla ben kaale almam bunları normalde ama konu sahibi canla başla cevap yazınca uyarmak istedim
İnsanin sinirini bozup cevap vermek zorunda birakiyolar. Gecen gun de bi konu gordum kaynana torununa(kucuk bebek) kaltak demis. Annesi rahatsiz olup konu acmis rahatsiz oldum ben kizim edepli olsun diye adina betul koydum kaynanami nasil uyarabilirim kirmadan falan diye. Millet gitti adi betul olmayanlar edepsiz mi oluyor a takildi polemik cikti komik geliyo boyle seyler. Objektif olunmali

İnanın elimden geldiğince ona ablalık etmeye çalışıyordum.Gece geç geldi defalarca sesimi çıkarmadım,yanında kız arkadaşını getirdi sesimi çıkarmadım idare ettim.Benim yerimde başkası olsa onu daha arkadaşıyla geldiği gece kovmuştu evden.Düşünün gecenin bir vakti eşinizlesiniz evinizde ve görümceniz yanında kendisi gibi laubali bir kızla geliyor eve hangi insan bunu kabul eder? Ben yine ona o kadar iyi ablalık yaptım ki,benim yaptığımı kimse yapmazdı.

Bu kdr ses cikarma tepene binsin sonra ..iyi dayanmissin sahsrn ben asla dayanamazdim
Evet aynen dediğiniz gibi oldu ses etmeyince tepemize çıktı.Gençtir kalbi kırılmasın dedik,gelme demeyelim istemiyoruz zannetmesin dedik.Ama sonuç bu malesef.Abisine kusura bakma abi ben yanlış yaptım,düşüncesizlik ettim diyeceğine adamın kolundaki saati çekip,bileğini yaralıyor bir de.Şimdi bu kız tokatı hakediyor mu haketmiyor mu siz söyleyin lütfen.Bir arkadaş bana zalim demişte gerçekten ben miyim zalim olan? Sizlerin eşi kız kardeşi böyle yapsa tepkisi ne olurdu?

kesınlıkle haklısınız sonuna kadar ..

Ooo benim esime yapacakti bunu birak bi tokati arkasi gelirdi..hem gel evime geceleri bi guzel yerles ozel hayatin icine et bide sormadan etmeden baskasini getir hemde terbiyesizlik yapip insanlari asagila yetmiyomus gibi bide hakliymis gibi abisini itmeler falan..guvenlikci arkadas sebebiniz olmusta kurtulmussunuz yoksa daha cok cekerdin gecmis ola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…