- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.787
- 178
- Konu Sahibi FashionStil
-
Zaten patlama noktam o oldu artık.O adama yaptığı terbiyesizliği hazmedemiyorum.Ooo benim esime yapacakti bunu birak bi tokati arkasi gelirdi..hem gel evime geceleri bi guzel yerles ozel hayatin icine et bide sormadan etmeden baskasini getir hemde terbiyesizlik yapip insanlari asagila yetmiyomus gibi bide hakliymis gibi abisini itmeler falan..guvenlikci arkadas sebebiniz olmusta kurtulmussunuz yoksa daha cok cekerdin gecmis ola
Koskocaman adam 20 yaşında bir edepsizden ne laflar işitiyor.İnsanlar ne zor şartlarda ekmeğini kazanıyorlar demek ki ne kadar o işe ihtiyacı vardı ki karşılık vermedi buna,işten kovulur diye korktu herhalde.Düşündükçe sinirlerim bozuluyor hala.Kucuk gordu herhalde ne kadar kotu o insanin yerine koydumda kendimi cidden tavri igrencmis
Yok meseleyi halletti eşim zaten 27.sayfaya bakın isterseniz sonucu yazdım oraya.yesilcamdan firlama gibi gorumcen..ay o laflar ne yaa ezik filan...adam guvenlikciyse guvenlikci ne var bunda? bu gibi soytarilar yuzunden etiketi olmayani adamdan saymiyorlar.
herneysede..niye size geliyor bu kiz anlamadim? evi yok mu? ya insan o saatte gelmeye utanir birde gelip cingar cikariyormus...kocan konussun halletsin bencede..olmazsa kapiyi acmayin gisin.
Eminim öyledir.Zaten suçu kendinde arasaydı abisine o şekilde davranmazdı.Eşim bu akşam site yönetiminden izin aldı güvenlikçi arkadaşı yemeğe çıkarttı,özür dilemek adına.Nasıl yüzüne bakıcam,ne desem diye kıvranıyordu bir de hediye almış ona.Asla yapılan terbiyesizliğin üstünü örtmez ama yinede adama çok üzüldük böyle bir şey yapalım dedik.İnşallah biraz olsun kırgınlığını alabilmişizdir..Hanım efendinin yakıp yıktıklarını topluyoruz başımız önde.Yazik ne diyeyim insallah akli basina gelir gorumcenizin..gerci simdi eminim kendini hakli gorup size kiziyordur
Yok bir daha gelemez artık zaten.İçim şişti ben okurken. Kesin Çözüm güvenliğe ismini verin içeri almasın bidaha.
Çok teşekkür ederim,sağolun.Cok iyi yapmissiniz.sizin bir sucunuz yok nede olsa basinizin onde olmasinada gerek yok.ince dusunceniz icin esinizi ve sizi tebrik ediyorum
Yeni okudum eşinle tartışmasını. Aynı Edepsiz den bitane de bende var. Bizde 1 seneden fazla oldu görüşmüyoruz. Ohhh bir kafam rahat ki sorma. Bende sizin gibi çol severdim 7 yıl tahammül ettim sırf sevdiğim için.Yok bir daha gelemez artık zaten.
Sizinkide gerçekten çekilecek gibi değilmiş.İnsan içine çıkılmaz yani böyleleriyle.Bizimkinin öyle pazarlık yapma huyları pek yoktur o tam tersine bol para savurur,parayla her istediğini yaptırabileceğini zanneder.Cafeye gider 1 kahve içer 50 lira para bırakır üstünü almaz.Kendi kazanmadığı için har vurup harman savurur.Garsona söylenir,kasiyere söylenir.İnsanlara saygısı yoktur.Güvenlikçi olayında da gördüğünüz gibi çözmüşsünüzdür zaten nasıl bir tip olduğunu.Yeni okudum eşinle tartışmasını. Aynı Edepsiz den bitane de bende var. Bizde 1 seneden fazla oldu görüşmüyoruz. Ohhh bir kafam rahat ki sorma. Bende sizin gibi çol severdim 7 yıl tahammül ettim sırf sevdiğim için.
Sanki çocuğum yaa git anana babana naz yap.
Her gittiğim ortamda rezil ederdi mesela. Avm de şeker satarlar ya koca 28 yaşında kız elini sokup alırdı. Aldım helal et derdi. Satan kişi de bakardı dik dik. Sonra ben gidip şu parayı bir çarpa yım suratına der dönerdi. Yahu paran varsa baştan adam gibi verip alsana.
Yada kuaför deyiz illa fiyat kırmaya çalışır fiyatı kırdırır sonra bana paran varmı versene derdi verirdim. Bir gelirdi 10 lira bahşişi çarptım suratına derdi. Kızım senin kafan hiçmi çalışmıyor. 20 liraya indirim yaptın 10 lira bahşiş bıraktın daha çok rezil oldun farkındamısın. Ama yüzünün astarı yok İşte. Çok yer vardır sayesinde tekrar gidemediğim.
Bigün bize gelmiş sonbahar ayları çok Üşüyorum diyip durdu açtım kombiyi hala Üşüyorum diyor. yükselttim deceyi hala soğuk diyor. Sonra bir gelip baktı aaa kombi kapalı. Dedim nasılsa açıkken de kapalıyken de Üşüyorum diyosun bari boşa para gitmesin. Kendini nazlıycak adam arar sürekli.
Bir kere de arkadaşı ile sabaha karşı aynen sizinki gibi geldi. Ama ozaman dedim bidaha başka çare ara diye.
Evet emeğe saygısı olmayan iki farklı karakter. Bizimki nin de parası yok değil ama isteyipte birisi yapmıyorsa böyle çirkinleşiyor. O isteyince olacak çünkü o karşı konulamaz çok şirin çok güzel cazibesi ol derse olur kafasında yaşıyor.Sizinkide gerçekten çekilecek gibi değilmiş.İnsan içine çıkılmaz yani böyleleriyle.Bizimkinin öyle pazarlık yapma huyları pek yoktur o tam tersine bol para savurur,parayla her istediğini yaptırabileceğini zanneder.Cafeye gider 1 kahve içer 50 lira para bırakır üstünü almaz.Kendi kazanmadığı için har vurup harman savurur.Garsona söylenir,kasiyere söylenir.İnsanlara saygısı yoktur.Güvenlikçi olayında da gördüğünüz gibi çözmüşsünüzdür zaten nasıl bir tip olduğunu.
Böyleleriyle küs kalalım çok daha iyi bizim için.Evet emeğe saygısı olmayan iki farklı karakter. Bizimki nin de parası yok değil ama isteyipte birisi yapmıyorsa böyle çirkinleşiyor. O isteyince olacak çünkü o karşı konulamaz çok şirin çok güzel cazibesi ol derse olur kafasında yaşıyor.
Kesinlikle. Hele bir zaman geçsin. Siz gece deliksiz ha geldi ha gelecek korkusunu bir atlatın bakın nasıl huzurlu olacaksınız.Böyleleriyle küs kalalım çok daha iyi bizim için.
Mümkün değil alamaz 20 yaşına gelmiş daha açıköğretimi bitiremedi ite kaka okuyor o mu sorumluluk alacak.O tarz insanları insan yerine bile koymuyor o hadsiz.Ama hayat bu belli olmaz bir gün kendiside çalışmak durumunda kalırsa o zaman görürüm onu.iyi olmus boyle oldugu bence..senin gorumce asil ezik olan..niye biliyomusun? bir gun o kasiyerin o garsonun o guvenlikcinin durdugu yerde dursun bakalim..bir gun onlarin sorumlulugunu alsin bakalim.
Yok artık gelse bile ona kapıyı açmayacağım için hiç korku hissetmiyorum,gayet rahatım :)Kesinlikle. Hele bir zaman geçsin. Siz gece deliksiz ha geldi ha gelecek korkusunu bir atlatın bakın nasıl huzurlu olacaksınız.
aynen oyle canim. boylelerin totosu kiymetlidir..yuksekten dusupte 1 ekmege bile muhtac oldugu zamanlar olabilir...o zaman hor gormek neymis anlar iste.Mümkün değil alamaz 20 yaşına gelmiş daha açıköğretimi bitiremedi ite kaka okuyor o mu sorumluluk alacak.O tarz insanları insan yerine bile koymuyor o hadsiz.Ama hayat bu belli olmaz bir gün kendiside çalışmak durumunda kalırsa o zaman görürüm onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?