Görümcemin şımarıklığı...

ne kadar iyi olursa olsun sen soylersen zoruna gider.
esin kizkardesine soyliyemiyorsa annesine soylesin.
dedigim gibi sen hic karisma.
emin ol, kotu olan sen olabilirsin.

Ayy tam saçını başını yolmalık

20 yaşındaymış 15 yaşında çocuk değil ki yaptığının bilincinde olmasın

eşin yani abisi konuşup halletmeli

Kesin tatsızlık çıkacak çünkü her şeye alınan bir tip.

Ayy tam saçını başını yolmalık

20 yaşındaymış 15 yaşında çocuk değil ki yaptığının bilincinde olmasın

eşin yani abisi konuşup halletmeli
İşte konuşmuyor ki.Ben gelme diyemem sen kadınsın halledersin konuşup bana gelince herşeyi söylüyosun aşkım ona gelincede hallet diyor.Sanki onunla kardeşi bir.Allahım yarabbim ya deliricem.

iyi de görümceniz kendi evine ya da annesinin evine neden gitmiyor

abisi evlenmeden nereye gidiyormuş

acil bir şey olur gece 3 te de kalkılır ama onunki rutine bağlamış

sizin eviniz otel olmadığına ve kendisi de sabah kalkıp işe vs gitme derdi olmadığına göre kendi evine gitsin

işi gücü yok, altında araba, cebinde de para var ki gece yarılarına kadar geziyor

sorumluluk sahibi olsun; iş güç bulun, madem paraları var, gerekirse kursunlar; bir düzeni olsun; bir yere gidip gelsin; sizden de uzaklaşır belki

güvenlikçiye yaptığı yenir yutulur cinsten değil, haber vereyim demiş adam ne var bunda, iyi daha polis vs çağırmamışlar. bir de alkollü ise ortalık tam bir rezalete dönerdi.

İşte konuşmuyor ki.Ben gelme diyemem sen kadınsın halledersin konuşup bana gelince herşeyi söylüyosun aşkım ona gelincede hallet diyor.Sanki onunla kardeşi bir.Allahım yarabbim ya deliricem.
sen konuşursun kardeşi seni kötü yenge ilan eder

abisine kırılmaz

madem buna rağmen konuş diyor konuş kalpleri kırılırsa da kırılsın yani

Varsın küssün kırılsın daha iyi bence, gelmemek için bahanesi olur. Böylesi insanı kırmamak için alttan aldıkça Başımıza çıkarlar. Siz üzüleceğinize o üzülsün.

Kesinlikle öyle.Adam sakin bir insanda hadsizle hadsiz olmamış.Ben olsam karakola çektirirdim bu terbiyesizi.Onda zaten afedersiniz ne okuma ne de çalışma g.tü var.Açıköğretimden ite kaka okumaya çalışıyor ama bitireceğide yok.İş kursalarda başında asla durmaz kapatır gezmeye gider.Küçüklükten beri çok şımarttıkları için böyle tepelerine sıçıyor şimdi.

sen konuşursun kardeşi seni kötü yenge ilan eder

abisine kırılmaz

madem buna rağmen konuş diyor konuş kalpleri kırılırsa da kırılsın yani
Artık öyle yapıcam herhalde ama tatsızlık çıkarmadan nasıl halletsem,konuya nasıl girsem diye düşünüyorum.Şimdi kalkıp bana ters birşey söylese bu sefer ben kendime hakim olamam iyice rezillik olur.Yani ne yapıcaz böyle bilmiyorum.

görevliye konuştuğu tarz sana da konuşursa verirsin ağzının payınıtabi altta kalınacak bir durum değil

Yok o kadarına cesaret edemez zannetmiyorum yani ederse hiç iyi olmaz zaten onun için.Aman keşke etsede kökten çözüm yapsam ya o zaman hiç gelemez
sen kimsin bura benim abimin evi sana mı soracağım derse çullanırsın üzerine göstereyim sana kim olduğumu dersin

Hem görgüsüz,hem hadsiz,hem terbiyesiz yani ne ararsanız var.Eşim zaten bu konuda baya bir tartışmış onunla azarlamış.Ama işte bu gelme konusunda ben gelme diyemem,sen bir bahane bul diyor bana.

sen kimsin bura benim abimin evi sana mı soracağım derse çullanırsın üzerine göstereyim sana kim olduğumu dersin
Ya hiç tarzım değildir aslında böyle şeyler ama cidden insanın yolası geliyor bu kızı.Görmen lazım yani anlatmakla olmaz.Seviyorum hani bir şey olsa yine üzülürüm ama o yaptığı terbiyesizlikler katlanılacak gibi değil,bıktırdı artık kendinden.

Anladigim kadariyla görümcenizin önceden geliyorum diye haber verme huyu yok. .esiniz de madem sizinle hemfikir..
Onun kapıya geldiği bir gün direk üstünüze bornozu geçirin esiniz de banyoya gitsin..Kapıyı küçük hanima bornozla açın. .
Eğer bundanda estigi zaman gelmemesi gerektiğini anlamazsa zaten konuşulacak bişey yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…