- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
- Konu Sahibi FashionStil
-
ne kadar iyi olursa olsun sen soylersen zoruna gider.Annesinide üzmek istemiyoruz açıkcası bende ona söylemeyi düşündüm.Ama o kadar iyi bir insan ki gerçekten onu bende üzmek istemiyorum.Yaşlı kadıncağız zaten.Bir de şimdi kendi öz kızı olunca acaba zoruna gidermi diye de düşünüyorum.Hani bir kızımı sığdıramadılar evlerine der mi acaba diye.
Off hem nasıl etliye sütlüye karışmayacak.Ben kendimi strese sokucam nasıl konuşsam diye.Uyanık ki ne uyanık.
Kesin tatsızlık çıkacak çünkü her şeye alınan bir tip.Kırmadan, kötü olmadan halletmek istiyorsanız eşiniz konuşmalı. Yani gelme diyerek değil de, en azından önceden haber vermesini, sabah işe gittiğiniz için gece pat diye gelince düzenlerinin bozulduğunu filan söylesin.
Ama 20 yaş, küçuk bir yaş değil. Kendi bunlari düşünemiyorsa, siz hangi dille soylerseniz soyleyin, tatsizlik cikacak gibi duruyor..
İşte konuşmuyor ki.Ben gelme diyemem sen kadınsın halledersin konuşup bana gelince herşeyi söylüyosun aşkım ona gelincede hallet diyor.Sanki onunla kardeşi bir.Allahım yarabbim ya deliricem.Ayy tam saçını başını yolmalık
20 yaşındaymış 15 yaşında çocuk değil ki yaptığının bilincinde olmasın
eşin yani abisi konuşup halletmeli
sen konuşursun kardeşi seni kötü yenge ilan ederİşte konuşmuyor ki.Ben gelme diyemem sen kadınsın halledersin konuşup bana gelince herşeyi söylüyosun aşkım ona gelincede hallet diyor.Sanki onunla kardeşi bir.Allahım yarabbim ya deliricem.
Kesinlikle öyle.Adam sakin bir insanda hadsizle hadsiz olmamış.Ben olsam karakola çektirirdim bu terbiyesizi.Onda zaten afedersiniz ne okuma ne de çalışma g.tü var.Açıköğretimden ite kaka okumaya çalışıyor ama bitireceğide yok.İş kursalarda başında asla durmaz kapatır gezmeye gider.Küçüklükten beri çok şımarttıkları için böyle tepelerine sıçıyor şimdi.iyi de görümceniz kendi evine ya da annesinin evine neden gitmiyor
abisi evlenmeden nereye gidiyormuş
acil bir şey olur gece 3 te de kalkılır ama onunki rutine bağlamış
sizin eviniz otel olmadığına ve kendisi de sabah kalkıp işe vs gitme derdi olmadığına göre kendi evine gitsin
işi gücü yok, altında araba, cebinde de para var ki gece yarılarına kadar geziyor
sorumluluk sahibi olsun; iş güç bulun, madem paraları var, gerekirse kursunlar; bir düzeni olsun; bir yere gidip gelsin; sizden de uzaklaşır belki
güvenlikçiye yaptığı yenir yutulur cinsten değil, haber vereyim demiş adam ne var bunda, iyi daha polis vs çağırmamışlar. bir de alkollü ise ortalık tam bir rezalete dönerdi.
Artık öyle yapıcam herhalde ama tatsızlık çıkarmadan nasıl halletsem,konuya nasıl girsem diye düşünüyorum.Şimdi kalkıp bana ters birşey söylese bu sefer ben kendime hakim olamam iyice rezillik olur.Yani ne yapıcaz böyle bilmiyorum.sen konuşursun kardeşi seni kötü yenge ilan eder
abisine kırılmaz
madem buna rağmen konuş diyor konuş kalpleri kırılırsa da kırılsın yani
görevliye konuştuğu tarz sana da konuşursa verirsin ağzının payınıArtık öyle yapıcam herhalde ama tatsızlık çıkarmadan nasıl halletsem,konuya nasıl girsem diye düşünüyorum.Şimdi kalkıp bana ters birşey söylese bu sefer ben kendime hakim olamam iyice rezillik olur.Yani ne yapıcaz böyle bilmiyorum.
Olmuyor ki o da işte keşke olsa.Ben gelme diyemem sen kadınsın daha iyi konuşma yaparsın diyor bana.Onun kardeşi onun konuşması lazım sonuçta.Konusurken kocan da yaninda olsun ve ikimizin fikri dersiniz:)
Yok o kadarına cesaret edemez zannetmiyorum yani ederse hiç iyi olmaz zaten onun için.Aman keşke etsede kökten çözüm yapsam ya o zaman hiç gelemezgörevliye konuştuğu tarz sana da konuşursa verirsin ağzının payınıtabi altta kalınacak bir durum değil
sen kimsin bura benim abimin evi sana mı soracağım derse çullanırsın üzerine göstereyim sana kim olduğumu dersinYok o kadarına cesaret edemez zannetmiyorum yani ederse hiç iyi olmaz zaten onun için.Aman keşke etsede kökten çözüm yapsam ya o zaman hiç gelemez
Hem görgüsüz,hem hadsiz,hem terbiyesiz yani ne ararsanız var.Eşim zaten bu konuda baya bir tartışmış onunla azarlamış.Ama işte bu gelme konusunda ben gelme diyemem,sen bir bahane bul diyor bana.Eşiniz ben diyemem sen de diyorsa ben açık açık söylerdim. Hayır sadece sizin iyiliğiniz için değil kızda genel bir görgüsüzlük hali var. Onu seven ve iyiliğini düşünen insanlar olarak uyarmanız lazım ki kendine çeki düzen versin.
Gorumce derse ki "abimin de evi gelirim" ne diyeceksiniz?Olmuyor ki o da işte keşke olsa.Ben gelme diyemem sen kadınsın daha iyi konuşma yaparsın diyor bana.Onun kardeşi onun konuşması lazım sonuçta.
Ya hiç tarzım değildir aslında böyle şeyler ama cidden insanın yolası geliyor bu kızı.Görmen lazım yani anlatmakla olmaz.sen kimsin bura benim abimin evi sana mı soracağım derse çullanırsın üzerine göstereyim sana kim olduğumu dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?