Görümcemin şımarıklığı...

Yok kesinlikle haber vermez öyle çat kapı geliyor.Bir gece eşimle oturuyorduk salonda eşim şortla üstünde bir şey yok.Benimde üstümde şort var,üstüm ince askılı,sütyensizim.Kıyafetim uygun değil yani misafir ağırlamaya.Masaj yapıyordum eşime.Bir baktım öyle bahçe kapısından bodoslama daldı dan dan vuruyor cama.İnsan ol biraz bari en azından giriş kapısından gir ki,insan bir kendine çeki düzen verebilsin.Yok yani inanılmaz düşüncesiz.

görevliye bagarması onun sucu bu kadar ezilme yani yok kalbim carptı falan anladım fazla narinsin sen kızda daha ergen yani 20 yasında sen öyle olmamıs olabilirsin ama kızın da kanı deli akıyor emin ol kaynanana dersen istedigin kadar seni sevsin kızını tutucak bunu bil ayrıca araban icin dua et yine yaptırmaya vermis özür dilerim herkez kullanamaz o cümleyi

Arabası var evet hatta arkadaşlarındada kalabiliyor bazen.Kendi evinede gidebiliyor bir sorun yok.Bize geliyor eğlence dönüşü can sıkıntısından.Sabah uyuyup akşam uyandığı için onun için gece uzun ama ben çalışan insanım ona ayak uyduramam ki.Eşimde bana attı topu,sen hallet ben gelme diyemem diyor.Arada kaldım bende o yüzden.

sahsen beni
sahsen benim esimde kimseden rahatsız olmaz degil benim kız kardesim onun kardeside olsa atletle oturur mesela görgü meselesi bu bi insan anlamıyosa yapıcak bisey yok

:)))) komikmis

Benim yapımda asla yoktur insanlara o şekilde hakaret etmek.O yüzden ben çok etkileniyorum o tarz şeylerden.Hele ki bizim oturduğumuz yerde çalışıyor bu adam ve her gün yüzyüze bakıyoruz.Artık kimbilir neler düşünmüştür hakkımızda.Sonuçta bu kız bizim ailemizden ve bizimde adımızı lekeliyor.Ben olsam yerinde ne biçim bir aile bunlar böyle saygısız bir insan yetiştirmişler derim yani.Kayınvalidemde iyidir bana karşı çok ama dediğin gibi öz evladı o sonuçta ne tepki verir bilemiyorum.

"Gelme' kotu bir lafsa siz niye diyorsunuz? Kotu degilse esiniz niye demiyor?

Benim kocam da niyeyse boyle.konularda hiiic konusmaz bana soyletir

"Gelme' kotu bir lafsa siz niye diyorsunuz? Kotu degilse esiniz niye demiyor?

Benim kocam da niyeyse boyle.konularda hiiic konusmaz bana soyletir
Kendileri kötü olmayacak ya o yüzden.Ama bilmiyorlar ki gelin aileyle kötü olunca işler daha çok karışıyor.Halbu ki onun kendi kardeşi.En fazla ona 2 gün bozulur,3.gün barışır ama ben birşey dedim mi belki ömür boyu kin tutacak bana.

Siz bence bornoz olayını bir düşünün; )

Bu kızın gerçekten ruhsal sorunları var bence yalnızlık ve sevgisizlikçekiyo ve bunuda böyle dışa vuruyo keşke ikna etseniz bi piskolojik destek alsa

sahsen beni
sahsen benim esimde kimseden rahatsız olmaz degil benim kız kardesim onun kardeside olsa atletle oturur mesela görgü meselesi bu bi insan anlamıyosa yapıcak bisey yok
Aslında benim rahatsız olduğum tek nokta uykumu alamıyor olmam.Sürekli evde olan biri olsam sorun yok gelsin otururum sabaha kadar,öğlene kadar uyurum ama ben çalışıyorum belirli bir düzelim var.O sabah yatıyor akşam 5te uyanıyor bir yemek duş ondan sonra gezmeye.Ben onun kadar hızlı yaşayamam ki.

Bu kızın gerçekten ruhsal sorunları var bence yalnızlık ve sevgisizlikçekiyo ve bunuda böyle dışa vuruyo keşke ikna etseniz bi piskolojik destek alsa
Ben delimiyim diye ortalığı birbirine katar hemen.Ben ona teklif ettim bir kere.Benim psikolog arkadaşım var onunla sürekli görüşürüz.Hem birşeyler yeriz,hem sohbet ederiz.Kafama taktığım şeylerde bana yardımcı olur bazen.Gel senide götüreyim bir gün dedim.Nasıl yani ne yapıcakmışım psikologda delimiyim ben dedi.Bende dedim deliler mi gidiyor psikologa ne alakası var kız benim arkadaşım zaten.Normal bir arkadaşımla gezmeye gidiyormuşuz gibi düşün dedim.Yok ben almıyım sağol dedi.Kesinlikle problemleri olduğu kesin ama asıl ve en önemli problemi şımarıklık.

Ne kadar sabirlisiniz.Ben bunlarin hicbirini kabul etmezdim...
İnanın bende artık sabrımın sonuna geldim yani.Daha önceden yoktu bu gece gelme olayları.İlk başta kendi kendime dedim ki acaba abimlerde kalıyorum bahanesiyle başka bir yere mi gidiyorda dönüşte bize geliyor dedim.Ama aileside biliyor yani gittiği yerleri.Yalanda söylemiyor kimseye.Tek derdi eğlencesi bitiyor,yeni eğlence arıyor işte gece vakti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…