- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
Ablanın görümcesinin kaçması neden ablanızı etkiledi? Ona ne ki?İki kişilik ilişkilerde insanların özel hayatı derim karışmam ama burda aldatılan bi eş varken özel hayatı olamaz, olmamalı, kesinlikle etrafındakileri ilgilendirir. Yarın bu olay ortaya çıktığında direkt ilgilendirecek , ablamın görümcesi başka bi adamla kaçtı ne kadar ilgilendirdiğini orda gördük aradan geçti 8 sene hala etkilerini yaşıyorlar. Müdahale etmelisiniz konu sahibi
Kesinlikle yersiz buldum tutumunuzu. Yahu herkesin kendi hayatı ve ahlaki degerleri. Sizi ilgilendirmıyor ki. İlla bırsey yapmak istıyorsanız neden destek olmuyorsunuz ; durumdan haberdar oldugunuzu ve bu durumu hıc tasvıp etmedıgınızı vs soyleseniz bile sırtınızı donmenızden daha anlamlı olur. Bır yanlışa düştü diye neden bu öteleme? Üstelik size ablalık yapmış oysa siz bırakın kardesliği insanı bır tutumu dahi esırgıyorsunuz. Tutumunuz hıç hoş degıl!Doğruluğundan yana bir skinti yok kendisi de zaten o kişilerin hepsine 'evet görüşuyorum size ne,siz karişmayin' rahatliğinda.
Evlendikten sonra bu konularda daha bi hassas oldum. Elimde olmadan aldatilan kadin yerine koyuyorum kendimi,empatinin dibine vuruyorum bu sefer de fena halde soğuyorum görümceden hatta soğudum.
Bence görümcen canavar görümceye dönüşmüyor ama sen canavar geline dönüşüyorsun...
Birincisi; görümcenle aranın çok iyi olduğunu söylüyorsun "bana ablalık" yapar diyorsun ama en ufak hatasında sırtını dönüyorsun. Her insan hata yapabilir. Ya da tabi ki yanlış ama duygularına hakim olamayabilir. Bir kere madem o kadar sevıyordun iyi anlaşıyordun bu konuda anlayışlı olman gerekir... Bunun yanında da eğer gerçek dostsan açıkça konuşup uyarman gerekir.! Karşında öcü varmış gibi bir muamele yapman hoş değil. Görümcene karşı samimiyetinden de şüphe duydum açıkçası. Gerçek dostluk, samimiyet böyle değil çünkü!
Eşime zaten kesinlikle söyleyemem bi arkadaş eşinize söyleyin dediği için öyle dedim. Eşime söylediğim anda çok korkunç şeyler olabilir. Ve ben buna asla ama asla cesaret edemem.
Görümce yaptiğinin yanliş olduğunu düşünse de benim dememle bundan vazgeçecegini düşünmüyorum çünkü ilişkileri 2-3 yila variyormuş. Bildiğiniz arsizliğin dibine vurmuşlar.
Adamin zaten karisini boşamak gibi bi derdi de yok adami karisiyla gören bilenler var yakin zamanlarda hiç öyle bi izlenimleri yokmuş dedigim gibi görümcem şuan sadece kendini kandiriyor, bildiğiniz metres konumunda
' işine gelmiş' derken? Bu durumdan benim ne gibi bir çikarim olabilir anlamadim. Duyduğum andan itibaren gözyaşlarima hakim olamiyorum hem ona kendini soktuğu duruma, hem öbür aileye hem aramizdaki bağa her şeye şuan deli gibi üzülüyorum. Bunu duyduktan sonra bana anlatan kişiye dediğim ilk şey neden bana anlattin oldu. Zaten onunla şuan hiçbir şey söylemeden etmeden görüşmemizlik yapmayacağim.. Sadece söyleyip söylememe konusunda kararsizim, tek kararli olduğum şey onunla eskisi gibi olmamak.Adeta isine gelmis, uzulmekten cok sevinmissin bu duruma diye algiliyorum. Cunku gercekten uzulen insan, o kisiye yardimci olmaya calisir. Bir de abla gibiydi demissiniz, insan ablasina sirtini doner mi? Ben sizi ayipladim. Insallah gorumceniz hatasindan doner, sizinle de bir daha gorusmez.
Görümcenle hiç eğip bükmeden konuş. Ben böyle bir şey duydum seni de ablam gibi severim ama bile bile böyle bir yanlışta ısrar eden kendi öz kardeşim olsa tasvip etmem görüşmek te istemem bu günden sonra bu mesele sonuçlanmadığı sürece seninle görüşmek istemiyorum de. Hatanı anlayıp herşeyi düzelttiğide kapım herzaman sana açık olur diye de eklersin. Allah hidayet versin ıslah etsin görümceni de o gerizekalı herifi de.' işine gelmiş' derken? Bu durumdan benim ne gibi bir çikarim olabilir anlamadim. Duyduğum andan itibaren gözyaşlarima hakim olamiyorum hem ona kendini soktuğu duruma, hem öbür aileye hem aramizdaki bağa her şeye şuan deli gibi üzülüyorum. Bunu duyduktan sonra bana anlatan kişiye dediğim ilk şey neden bana anlattin oldu. Zaten onunla şuan hiçbir şey söylemeden etmeden görüşmemizlik yapmayacağim.. Sadece söyleyip söylememe konusunda kararsizim, tek kararli olduğum şey onunla eskisi gibi olmamak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?