- 3 Eylül 2015
- 3.279
- 6.302
- 78
Muhabbetimiz tehlikeli yerlere gitmeden keselim bence.Teşekkür ederim, kadın düşmanlarının kafa yapısını hep merak ederim ben. O yüzden hep takip edeceğim sizi.
O zaman bu kadar agir yorumlar yapmayin her koyun kendi bacagindan asilacak sonuctaMuhabbetimiz tehlikeli yerlere gitmeden keselim bence.
Zira kadın düşmanı filan değilim ben, kişi kendinden bilir işi.. Kadına, bedenine duygularına, hayatına önem verdiğim için şu yorumları yaptım zaten.
Kimse kendini evli adamların oyuncağı etmemeli, bilerek ediyorsa evet o kadına düşman olabilirim . Bu doğru.. Yakışmıyor hiçbir kadına...
Neyse, sahiden uzaklaşmanın anlamı yok.
Herkes kendi hayatını yaşıyor, yanlışları, doğrularıyla
Şaka mı bu?Insanlari dogru yoldan cikaranda sasirtanda affedende Allah bunu unutuyorsunuz herhalde insanlar hata yapti diye damga yapistirmak ne kadar kolay demi ..siz ya sutten cikmis ak kasiksiniz ya da ilerde basiniza boyle seyler gelmeyecegine dair garantiniz var herhalde belki hata yapanlarda hata yapmadan once sizin gibi dusunuyorlardi bunu hic dusundunuzmu
Asil siz kusura bakmayin kadere imani unuttuyorsunuz herhalde ne yasadiniz degil ne yasayacaginiz onemli bu kadar buyuk konusmayin.
Pekala... Yapmam..O zaman bu kadar agir yorumlar yapmayin her koyun kendi bacagindan asilacak sonucta
Kadinin yaptigini burda kimse bulmuyor zaten merak etmeyin ama biraz eksiklik var sizde aynen uzatmayalim tesekkurlerŞaka mı bu?
Kadere imanımı mı sorguluyorsunuz?
Ne alaka kurarak ve hangi cüretle?
Kadının evli biri ile ilişki yaşaması kader midir? O halde kaderine razı olsun, iman etsin devam etsin... Bu mu?
Hatalar insanlara mahsus. Hemfikiriz..
Lakin bile bile yıllar süren hatalar olmaz hanımefendi, bu kasten yapılan kötülüktür.
Damgalayıp bir yere postalamak da olmaz insanları..
Ne dedim ben de? Konuşun..yaptığı çirkinliğe devam ediyorsa mesafe koyun dedim değil mi.. Bu hemen damgalamak mı oluyor...
Anlaşamıyoruz sanırım. Ve konuyu işgal etmek istemiyorum, sapmasın..
Uzatmayalım rica ederim.
Saygılı olursanız uzatmıcam..Kadinin yaptigini burda kimse bulmuyor zaten merak etmeyin ama biraz eksiklik var sizde aynen uzatmayalim tesekkurler
Yüzde yüz katılıyorum.sana ablalık yapan çok iyi anlaştığın bi insana neden sırtını dönesin ki, herkes hata yapar kimse mükemmel değil bence yanlış davranıyorsun, ikinizin aranızda bi problem yoksa neden ilişkini bitiresin ki bu bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı değil bence
Bence görümcen canavar görümceye dönüşmüyor ama sen canavar geline dönüşüyorsun...
Birincisi; görümcenle aranın çok iyi olduğunu söylüyorsun "bana ablalık" yapar diyorsun ama en ufak hatasında sırtını dönüyorsun. Her insan hata yapabilir. Ya da tabi ki yanlış ama duygularına hakim olamayabilir. Bir kere madem o kadar sevıyordun iyi anlaşıyordun bu konuda anlayışlı olman gerekir... Bunun yanında da eğer gerçek dostsan açıkça konuşup uyarman gerekir.! Karşında öcü varmış gibi bir muamele yapman hoş değil. Görümcene karşı samimiyetinden de şüphe duydum açıkçası. Gerçek dostluk, samimiyet böyle değil çünkü!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?