Görümcemin sirri, ne yapmaliyim?

Selam canlar bi sorunum var aslinda kendi kafamda bi karara da vardim ama yine de emin olamiyorum. Akil akildan üstündür mantigiyla bi de siz bakin şu mevzuya hele.
Görümcemle aram çok çok iyidir bildiğin bana ablalik yapar,evlendiğimden bu yana aramizda hiçbir problem olmamiştir,bildiğiniz kardeş gibiyiz ama dün öyle bir şey duydum ki ne yapacağimi şaşirdim.
Kendisi evli bi adamla bikac yildir görüşüyormuş bunu bilen bikaç kişi sürekli uyarilarda bulunsa da kendisi zaten adamin eşiyle problemli olduğunu ve boşanacaklarini söylüyomuş. Karisini aldatan hangi adam evliliğinin mükemmel olduğunu ve karisindan boşanmayacağini söyler ki. Resmen başta kendini olmak üzere o bilenleri de kandiriyor.
Bunu duyduktan sonra ne kadar şahsima yapmiş olduğu bir şey olmasa da onunla yakin olmam mümkün değil. Bu olayi duyduktan sonra ilk karşilaşmamizda soğuk davrandim hemen farkedip 'bilmeden sana karşi bir şey mi yaptim neden böylesin' diye sordu bi şey diyemedim.
Istiyorum ki bildiğimi bilsin çünkü ben onunla artik görüşmek istemiyorum bana dokunmayan yilan bin yil yaşasin mantiğinda olamam. Ama bildiğimi bildikten sonra da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak nebilyim belki de iyi görümce birden canavar görümceye dönüşecek. Kaldi ki eşim aramizdaki durumu farkettiğinde ona ne açiklamada bulunacağim, nasil geçiştireceğim? Buna cesaret etmeli miyim sizce?
Mobilden yazdim,yazim hatalari için özür.
Insanlari yanlislariyla hatalariyla yargilayamazsiniz sonucta esinizi elinizden alcak degil herhalde mesafe koymak yerine yaptiginin ne kadar yanlis oldugunu anlatsaniz onu bu yanlistan dondurmek icin elinizden geleni yapsaniz daha dogru olmaz mi gorumceniz bi yanlis yapms ama sizin yaptiginizda daha buyuk yanlis terkedilmis bir cukura atmis gibisiniz gorumcenizi

Duyuru

2-3 yıldır bile isteye evli biriyle ilişki yaşayan bir kadına burada madalya takılacak az sonra!!

Şurda yerimi alayım da töreni bekleyeyim bari:işsiz:
ne öneriyorsunuz? Kadını topluca linç mi edeceğiz, olayların gerçek olup olmadığını bile bilmiyorsunuz?
Mantıklı bir öneriniz varsa söyleyin buyrun, ne yapalım???

Sizden dost değil, çok iyi düşman olur..
Görümcenizle hiçbir sorununuz yokmuş. Size ablalık yapmış. iyi günde kötü günde yanınız da olmuşş..
Siz bir dedikodu duyuyorsunuz? gerçekliğini öğrenmeden, tavır koyuyorsunuz?
Sonuçta görümcenizin özel hayatı.. bekar sanırım. ister evli erkekle görüşür, ister bekar. bu onu ilgilendirir.. Onun seçimi, onun kararı..
Sizi ilgilendiren hiçbir durum yok..

Selam canlar bi sorunum var aslinda kendi kafamda bi karara da vardim ama yine de emin olamiyorum. Akil akildan üstündür mantigiyla bi de siz bakin şu mevzuya hele.
Görümcemle aram çok çok iyidir bildiğin bana ablalik yapar,evlendiğimden bu yana aramizda hiçbir problem olmamiştir,bildiğiniz kardeş gibiyiz ama dün öyle bir şey duydum ki ne yapacağimi şaşirdim.
Kendisi evli bi adamla bikac yildir görüşüyormuş bunu bilen bikaç kişi sürekli uyarilarda bulunsa da kendisi zaten adamin eşiyle problemli olduğunu ve boşanacaklarini söylüyomuş. Karisini aldatan hangi adam evliliğinin mükemmel olduğunu ve karisindan boşanmayacağini söyler ki. Resmen başta kendini olmak üzere o bilenleri de kandiriyor.
Bunu duyduktan sonra ne kadar şahsima yapmiş olduğu bir şey olmasa da onunla yakin olmam mümkün değil. Bu olayi duyduktan sonra ilk karşilaşmamizda soğuk davrandim hemen farkedip 'bilmeden sana karşi bir şey mi yaptim neden böylesin' diye sordu bi şey diyemedim.
Istiyorum ki bildiğimi bilsin çünkü ben onunla artik görüşmek istemiyorum bana dokunmayan yilan bin yil yaşasin mantiğinda olamam. Ama bildiğimi bildikten sonra da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak nebilyim belki de iyi görümce birden canavar görümceye dönüşecek. Kaldi ki eşim aramizdaki durumu farkettiğinde ona ne açiklamada bulunacağim, nasil geçiştireceğim? Buna cesaret etmeli miyim sizce?
Mobilden yazdim,yazim hatalari için özür.
1.si hemen her duydugunuza inanir misiniz
2.si dune kadar caniniz cigeriniz olan birini hata yapti diye hemen silermisiniz
3.su esiniz duysa o da sizin gib mi dusunur ?

Görümcem ile kardeş gibiyim yazmışsınız.
Varsayıyorum ki, sizin kardeşiniz evli bir erkekle gönül ilişkisi var..
Bunu duyduğunuz da kardeşinizle irtibatı koparıp, sırtını mı döneceksin?
Ona düşmanlık mı besleyeceksin?

Belki cok sevdigimiz arkadaslarimiz akrabarimizda cok buyuk hatalar yapiyordur ve bunu biz bilmiyoruzdur bilmedigimiz icinde hic bisey olmamis gibi davraniyoruzdur..siz hic mi hata yapmadiniz ya da yaptiginiz hatayi hemen soylermisiniz esinize cevrenize..gorumcenizin boyle bisey yapip yaptigina emin olmadan nasil boyle on yargili konusabiliyorsunuz hata yapan herkesi cikarirmisiniz hayatinizdan sizin dostlugunuz yargilanmali bence

ne öneriyorsunuz? Kadını topluca linç mi edeceğiz, olayların gerçek olup olmadığını bile bilmiyorsunuz?
Mantıklı bir öneriniz varsa söyleyin buyrun, ne yapalım???
Emin olmak önemli, ben de sordum, emin olmadan hareket etmemeli.
Linç etmeye gelince, "eşim beni aldatıyor" diye konu açılınca o eş ve diğer kadın gayet linç ediliyorken ben bu konudaki şu tutumu anlamadım.

Görümce neden bu kadar suçsuz? Çocuk mu da 'hata' diye adlandırılıyor yaptığı ahlaksızlık?

Kendisiyle konuşanları dahi terslemiş ve ilişkisine devam etmiş.. Bildiğin namussuz, ahlaksız bir kadın.. Yineliyorum,eğer gerçekse!kesinse!

Sizleri bilmem.. Ama ben ahlaksızlık yapan bir insanı kardeşim dahi olsa uyardıktan sonra devam ediyorsa yüzüne bakmam. Anlayışım bu, kusura bakmayacaksınız artık.

Esinize ister soyleyin ister soylemeyin bence siz bu duruma hic karismatin sonra arad kalan siz olursunuz cunku et tirnaktan ayrilmaz..

valla sizlik bir durum yok ortada alan memnun veren memnun.
zira adamın karısı da biliyordur. 3yıl da illa ki hisseder duyar. üçünün iğrenç ilişkileri onlara kalsın. sen de mecbur görüşeceksin. zira ailesiniz. şayet hiç görüşmek istemiyorsan açık açık söyleyeceksin. kadın sormuşta bir sorun mu var diye?? söyleseydin. ha söyleyemeyeceksen de muhabbeti az tutarak devam edeceksin.
dediğim gibi diğer kadın da biliyordur. onun için empati yapmana gerek yok.

Linç etmeye gelince, "eşim beni aldatıyor" diye konu açılınca o eş ve diğer kadın gayet linç ediliyorken ben bu konudaki şu tutumu anlamadım.

Görümce neden bu kadar suçsuz? Çocuk mu da 'hata' diye adlandırılıyor yaptığı ahlaksızlık?

Kendisiyle konuşanları dahi terslemiş ve ilişkisine devam etmiş.. Bildiğin namussuz, ahlaksız bir kadın.. Yineliyorum,eğer gerçekse!kesinse!

Sizleri bilmem.. Ama ben ahlaksızlık yapan bir insanı kardeşim dahi olsa uyardıktan sonra devam ediyorsa yüzüne bakmam. Anlayışım bu, kusura bakmayacaksınız artık.
Görümcenin yaptığını kimsenin onayladığını düşünmüyorum. Yaptığı yanlışın sonuçlarına katlanacak. Ama bu nefret niye?O zaman her yanlış yapanı prangaya vuracağız herhalde. Bence de yanlış, ama bize ne? Konu sahibine ne??
O öyle istiyorsa öyle yaşar.

Yo kusura bakmıyorum, siz dün bir konuda daha evlenmeden önce ilişkiye giren bir kadın için ' namussuz' damgası yapılan bir yorumu beğenmiştiniz. Anladığım kadarıyla tarzınız bu..

Neyse hakkınızda hayırlısı olsun o zaman.

ortada sizi ilgilendiren bi durum yok iyi anlaşıyorsanız bu onun sorunu bence siz bu konuya dahil olmayın ve üç maymunu oynayın eşiniz sonra biliyordunda niye sölemedin demesin eğer konuşmak istemiyorsanızda karşılıklı konuşun bu konuyu yuvarlamaya gerek yok madem samimiyetiniz var dürüstçe konuşun

Görümcenin yaptığını kimsenin onayladığını düşünmüyorum. Yaptığı yanlışın sonuçlarına katlanacak. Ama bu nefret niye?O zaman her yanlış yapanı prangaya vuracağız herhalde. Bence de yanlış, ama bize ne? Konu sahibine ne??

Yo kusura bakmıyorum, siz dün bir konuda daha evlenmeden önce ilişkiye giren bir kadın için ' namussuz' damgası yapılan bir yorumu beğenmiştiniz. Anladığım kadarıyla tarzınız bu..

Beğenilerimi takip etmenizi takdir ettim doğrusu...
Hoş vakitler dilerim:KK52:

Kadınla konuşur iletişimi kesersen yarın bu iş ortaya çıktığında kocan sana da kızacak muhtemelen. Ben olsam eşime söylerdim doğruluğundan eminsem. Sahip çıksın kardeşine ziyan ettirmesin. Sen naparsan yap elsin. Eline yüzüne bulaşır her şey. Kimse aman iyilik yaptın demez. Ayrıca bu kadının savunulmasını da hoş bulmuyorum. Üç yıldır Ada'mla rahat rahat yaşıyorsa buna hata diyemeyiz. Kötülüktür bu yapılan.

Sırtınızı dönmek yerine bu hatadan dönmesine yardım edin.. bir de böyle konularda gözle görmeden birilerinin lafıyla hemen insanları karalamayın derim..

Insanlari dogru yoldan cikaranda sasirtanda affedende Allah bunu unutuyorsunuz herhalde insanlar hata yapti diye damga yapistirmak ne kadar kolay demi ..siz ya sutten cikmis ak kasiksiniz ya da ilerde basiniza boyle seyler gelmeyecegine dair garantiniz var herhalde belki hata yapanlarda hata yapmadan once sizin gibi dusunuyorlardi bunu hic dusundunuzmu
Asil siz kusura bakmayin kadere imani unuttuyorsunuz herhalde ne yasadiniz degil ne yasayacaginiz onemli bu kadar buyuk konusmayin.

Madem sevdiğiniz bir insan belki ona doğru yolu bulmasında yardımcı olabilirsiniz.
Ama büyük konuşmayın konuşmam etmem şöyle olmaz bundan sonra gibi düşünmeyin
Allah hatalarımızın farkına varmayı idrak etmeyi nasip etsin

Arkadas sutten cikmis kasik herhalde bu kadar buyuk konusuyor tovbe ya

Back
X