• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin sözü.. Elbise derdim :(

Fiyatı da baya uygunmuş :49:

evet çok hoşmuş elbise ama ben kararımı verdim. dün eşime de gösterdim onun da hoşuna gitti, siparişi verdim. kızlar çook teşekkür ederim yardımlarınız için :)

fotoğraf çekip koyucam elbise ile ayakkabının elime ulaşsınlar önce bi de o zaman yorum isterim sizden :)

3. çok beğendim.. peki bunun altına ne renk bi ayakkabı gider.. ben zıt renkleri kombinlemeyi çok severim bunun altına yeşil bi ayakkabı nasıl durur sizce

3. benimde hosuma gitti, fiyatida cok uygun :53: tabii burda gosterdigi gibi cikarsa :ssz:

bende diyecektim ya ya saks mavisi ya lacivert...ama acik bir renkte cok guzel olur bu guzel havalarda, fresh fresh..:1:

evet çok hoşmuş elbise ama ben kararımı verdim. dün eşime de gösterdim onun da hoşuna gitti, siparişi verdim. kızlar çook teşekkür ederim yardımlarınız için :)

fotoğraf çekip koyucam elbise ile ayakkabının elime ulaşsınlar önce bi de o zaman yorum isterim sizden :)

Tamam canım bekliyoruz :1:

Merhaba,kendi tecrübelerime dayanarak şunu söylemek istiyorum;kafanda birşeyler belirleyip,ona göre kıyafet arama. Gez,dene üzerinde ne hoş duruyorsa tarzına uygunsa onu al derim.
Bende önemli günler için kıyafet düşünürken hep kendim tasarladım. O tür şeyler de bulamadığım için istediğim gibi olmadı aldıklarım.
En iyisi dediğim gibi üzerine yakışanı al.

Back
X