• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorumcemin temizligi

Canim1012

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2012
79
102
43
Dert degil aslinda ama fikrinizi sormak istedim
Tepkilerinizi simdiden tahmin edebilsem bile :-)
Neyse Biz 2 eltiyiz birde gorumcemiz var.
Gorumcem gil bu hafta yeni evlerine tasinacaklar, ve eltimle beni, temizlige yardima cagirdi. Eltim icin sorun yok zaten gorumcem istemeseydi kendi teklif edip kosa kosa gidicekti zaten yardima, o biraz daha hamarat her ise yetisir elinden hersey gelir :)) ama ben oyle degilim biraz zoruma gidiyor is yapmak acikcasi... yogun calisiyorum kendi evimin temizligine yetisemiyorum daha dogrusu temizlikten nefret ediyorum! Ve haftada bir kez evime temizlikci gelir, cok zorlandigim icin, bir gun izinim var onuda baskasina is yaparak gecirmek istemiyorum... is yapacak olsam kendi islerimi hallederim, bu temizlik isinden nasil kurtulurum? Cokmu ayip olur sizce?
Samimiyiz degilmiyiz belki bilmek istersiniz
Gorumcemle aram ne cok iyi nede kotu
Normal, cok sik gorusmuyorum ama gorustugumde saygili cana yakin davranirim arada bi laf cakar alttan alirim takmam hic. Onun disindada hic konusmayiz
Bu aradada bana sacma geliyor bizden istemesi . ben olsam kimseden bisey beklemezdim kendim hallederdim yada yardimci tutardim, insanlari rahatsiz etmekten bisey istemekten ve baskasina muhtac kalmaktan nefret ederim..
Ne dusunuyorsunuz? Lutfenn saldirmayin :-( yada neyse aman istediginizi yapin :-)

bence gitmek zorunda değilsiniz.zorla yapilacak bir şey değil bu.
sizin teklif etmeniz gerekirdi yardım etmek isteseydiniz.
etmemissiniz zaten.
isteksiz gidip yapmaktansa bence gitmemek daha iyi..

Ay git yalap şap yap çık. Yorma kendini, onlarbakarken bastır bezi, bakmıyorken geç git. Bir şey demeye kalkılırsa en azından gittim de yaranamadım olursun. Ben olsam takmam giderim, elime mi yapışacak spordan sayarım :halay:

istemiyorsan uygun bi dille ben gelemiyecem diyebilirsin ne varki bunda..
yada gitmeyince sana gönül koyucağını düşünüyosan gidersin ama biraz yavaştan alırsın öbür eltin hamaratmış zaten o cabucak yapıverir sende orda bulunmuş olursun sadece :) :)

Kimseye temizlik yapmadım
Kimseyi de çağırmadım

Ama ilk söylediklerinde gülüp benim elimden iş çıkmaz kendi evine yardımcı geliyor zaten neden demediniz

Bu aşamada da yine arayıp ben kendime güvenemedim yorgun da oluyorum iyi yapamam içime sinmez seni de üzmek istemem deyin mesela yemek çay vs götürmeyi teklif edin

Kek börek yapın bırak'ın çıkın

Her gün cagiracak değil ki hayatında bikez olucak izin gününde dinlenmek istiyorolabilirsin geç geleceğim de en azindan 2-3 saat yardim et aksama kadar bitmez o isler sonrada bi bahane bulup donersin

Daha dogrusu kendisi bana demedi, o yuzden ona bisey soz vermedim. eltim soyledi bana
Gorumce boyle boyle temizlige gelin dedi diye hafta sonu gidelim dedi bana eltim bende bakarim dedim bisey demedim, ama sanirim eltime derim gidemiyecegimi, eltim ve gorumcemde bilir zaten benim huyumu ve yardimcim oldugunu, elimden pek bi is gelmedigini ama yinede deniyorlar iste :-) eltimide aciyorum bi yandan yine tek basina halledicek isleri diye

Kendi evine bile temizlikçi çağırıyorsan niye başkasına temizlik yapmaya gidesin ki çok saçma. Gitme ben gitmezdim. Bir arkadaş demiş kek börek yap yada hazır al :KK53: Ver, kolay gelsin de, dön. Bitti. Nokta :KK45:

ilk söylediğinde gelemem diyecektin.müsait değilim bir gün iznim var onda da ancak kendi ev işlerimi yapıyorum demeliydin.tamam dediysen gitmen gerekir. ama ben olsam baştan gelemem derdim gitmezdim.

Daha dogrusu kendisi bana demedi, o yuzden ona bisey soz vermedim. eltim soyledi bana
Gorumce boyle boyle temizlige gelin dedi diye hafta sonu gidelim dedi bana eltim bende bakarim dedim bisey demedim, ama sanirim eltime derim gidemiyecegimi, eltim ve gorumcemde bilir zaten benim huyumu ve yardimcim oldugunu, elimden pek bi is gelmedigini ama yinede deniyorlar iste :-) eltimide aciyorum bi yandan yine tek basina halledicek isleri diye
Eltine acidin da eltin de kendini hali hazır her ise atmasin caninin kiymetini kendi bilmiyorsa yapcak birsey yok.
Sizde görümcenize baska sefer deyin ki eve temizlikci aliyorum sende alsana daha çabuk detayli yapiyorlar falan diye fikir verin zaten anlar ima yi bir daha kimseyi cağirmaz o lafin ustune.
Bu sefer de biraz gidip yapabileceğininizi yapin benim az isim var gitmem gerek diyin gidin.

İşim var de,izin günümde dinlenmek istiyorum de.
Temizlik dediğin en fazla 3 saatte biter tek başına 3 odalı ev,neyin yardımıysa bu.
Ben de sevmem yardım istemeyi de temizliğe gitmeyi de fazla kanım canım olmadıktan sonra.
4+1 evim akrabaya 1 hafta temizletildigini gordu bu gozler

Ben de gitme boşver diyorum. Ne gerek var ki? En gicik oldugum seylerden biridir şu temizlige cagirma olayi. Ya temizlikci cagirsin ya da kendi yapsin.

Back
X