Her sene iki kez değiştirmem gerekecek o zamanen azından o kakalı kilotların sıkıştığı mobilyaları değiştirin
Bu arada görumceme bir kez gittim 8 senelik evliliğimde Tatil başladığı gibi annesine gider 2 ay kalır ve gezmelere gider. Çok gamsız . Hamile halimle öyle hizmet ediyorum onune tabağı koyup alıyorum yardım etme yok. Kayınvalideme diyeceğim belki gelme durumundan kurtulurum. Sanırım sabrım tükendi .Yakin akraba diye bir şey söylemiyordumGorumceniz le konuşun canım alınırsa alınsın yapacak bir şey yok . Yaramazlık vs olsa anlarım ama evde şart surt kalmamış anlattığınız kadarıyla bu normal bir pislik değil ki önlem alınmalı yani . Güzelce konuşun çocuk bu alınacak bir durum yok anne olarak önlemini almalı sadece bitti ha alınırsa da kendisi bilir .
Bende senin gibiyim ogluma sürekli sorarım şükür kaçirmadi simdiye kadar . Cocuğa tek laf ettiği yada sürekli sorduğu yok psikolojisini bozmuyor kendince cocuk oyuna dalıp işiyor keyfine düskün her istediğini yapar. Dur demek yok. Doktor gece işemediği surece sorun değildir demiş. Cocukta sorun yok rahatlık bu bence8 yaşında çocuk gündüz kaciriyorsa bir sağlık sorunu var demektir. Düzgün bir şekilde doktora gitmesi gerektiğini anlatmaya çalışın... ( Kızım 3 yaşında başka bir yere gittiğimizde altına küçüğünü kaçırdigi oluyor nadirde olsa...sırf bu sebepten bu sene halasına giderken anneme bıraktım 3 gün... Kaldı ki halası çok sever ama ben bu durumdan rahatsız olduğum için götürmek istemedim... Gorumcenizdeki rahatlıga şaştım kaldim)
Okulda işememiş şimdiye kadar görümcem öyle diyor. Kocama anlatcam olanı gitmelerini bekliyorum.Eşim Geçen seneki olayı kendi gördü zaten Çocuğa kıyamıyor bize gelcem diye heyecanlanıyorBu çocuk okulda ne yapıyor? Doktor nasil sorun yok demiş 8 yaşında diyorsunuz.
Konuşmaktan anlamıyorsa hazır hamileyken kokulara çok hassaslaştığınızı eşinize söyleyin, kardeşine söyleyiversin. Bunda alınacak gücenecek bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?