Görümcemin Umursamazlığı

hesna35

Guru
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
586
811
303
Mrb kk hatunları ... Görümcemler her sene 2 kez en az 5 gün bizi gelir yatılı olarak. 2 tane cocuğu var. 8 yaşında olan altına kaçırıyor sürekli.Yine bizdeler ilk gün kilodunu yapmış yine kaka ve idrar kilodu yastıkların arasına sıkıştırmış. Ben buldum ve tiksindim Bu arada hamileyim midem hassaslaştı iyice. Gorümcemin hiç umru değil cocugunu hiç takip etmez. Geçen gün yine kaçırmış koltuğun üzerinde öyle oturuyor. Sabır çekmeye başladım Allah affetsin . Bu arada her şeyden alınır. Çocuğa cişim var mı demek bile alınma sebebi. Geçen senede yine kakası kilodunda kurumus ve etrafa dökülmüştü çok tiksinç bir konu evet ama artık hiç ilgilenmediğini kayınvalideme söyleyeceğim sabrım tükendi ne yapayım söyleyeyim mi yoksa sabır mı göstereyim

Gorumceniz le konuşun canım alınırsa alınsın yapacak bir şey yok . Yaramazlık vs olsa anlarım ama evde şart surt kalmamış anlattığınız kadarıyla bu normal bir pislik değil ki önlem alınmalı yani . Güzelce konuşun çocuk bu alınacak bir durum yok anne olarak önlemini almalı sadece bitti ha alınırsa da kendisi bilir .

Bu arada görumceme bir kez gittim 8 senelik evliliğimde Tatil başladığı gibi annesine gider 2 ay kalır ve gezmelere gider. Çok gamsız . Hamile halimle öyle hizmet ediyorum onune tabağı koyup alıyorum yardım etme yok. Kayınvalideme diyeceğim belki gelme durumundan kurtulurum. Sanırım sabrım tükendi .Yakin akraba diye bir şey söylemiyordum

8 yaşında çocuk gündüz kaciriyorsa bir sağlık sorunu var demektir. Düzgün bir şekilde doktora gitmesi gerektiğini anlatmaya çalışın... ( Kızım 3 yaşında başka bir yere gittiğimizde altına küçüğünü kaçırdigi oluyor nadirde olsa...sırf bu sebepten bu sene halasına giderken anneme bıraktım 3 gün... Kaldı ki halası çok sever ama ben bu durumdan rahatsız olduğum için götürmek istemedim... Gorumcenizdeki rahatlıga şaştım kaldim)

Bende senin gibiyim ogluma sürekli sorarım şükür kaçirmadi simdiye kadar . Cocuğa tek laf ettiği yada sürekli sorduğu yok psikolojisini bozmuyor kendince cocuk oyuna dalıp işiyor keyfine düskün her istediğini yapar. Dur demek yok. Doktor gece işemediği surece sorun değildir demiş. Cocukta sorun yok rahatlık bu bence

Bu çocuk okulda ne yapıyor? Doktor nasil sorun yok demiş 8 yaşında diyorsunuz.
Konuşmaktan anlamıyorsa hazır hamileyken kokulara çok hassaslaştığınızı eşinize söyleyin, kardeşine söyleyiversin. Bunda alınacak gücenecek bir şey yok.

Kendi evinde ne yaparsa yapsin ama misafirlikte insan utanir ya. Ne bicim anneymis kinamak istemiyorum. Cay degil kola degil yani dokulsun desen.

Okulda işememiş şimdiye kadar görümcem öyle diyor. Kocama anlatcam olanı gitmelerini bekliyorum.Eşim Geçen seneki olayı kendi gördü zaten Çocuğa kıyamıyor bize gelcem diye heyecanlanıyor

Alınsın da gelmesin bi daha bu ne ya. Oyle bi pisliğin icinde nasıl duruyorsunuz allah aşkına o koltuklara kanepelere nasıl oturabiliyorsunuz igrenc ya.
8 yaşındaki cocuk neden altına yapıyor bi rahatsızlığı mi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…