Görümcemin Umursamazlığı

Cocuk gece işemiyor gündüz işiyor Gece alez veriyorum.
O zaman gündüzde alez serin koltuklara onun üstünede battaniye. Isersede görümcenize diyin .... aaaa xy altina yapmis canim diye .... kendi silsin

Haklısin cok tiksindim bende gittikleri gün evi camaşır suyuna batırasım var. Ben erken doguruyorum buraya yeni tasindik her seyi silmistim 15 gün icinde geldiler gezmeyi seviyorlar o kadar rahatlar

Okulda işememiş şimdiye kadar görümcem öyle diyor. Kocama anlatcam olanı gitmelerini bekliyorum.Eşim Geçen seneki olayı kendi gördü zaten Çocuğa kıyamıyor bize gelcem diye heyecanlanıyor
Tamam da bu konuda dikkat edilmesini rica etmek kırmak değildir ki. Bir de çocuga üzuldum açıkçası 8 yaşında ve sorun olmadığına inanılıyor.

Görümceniz çalışan bir bayan mı? 5 yaştan sonra altına yapmak sağlıklı değil diye biliyorum. Çaresine bakılması gereken bir durum bu. Gezmeye geleceğine evinde oturup az dişini sıkıp çözüme kavuşturması lazım.

Bu kadar sorumsuzluk.. Bence kv ye söylemek yerine, direkt ya da dolaylı yoldan görümce kişisine söyleyebilirsiniz. Görümce kişisi başka ağızdan duyarsa, vay efendim beni çekiştirmiş diyebilir.

Görümcem devlet memuru umru değil. Kayın validemde geldi bu sefer onlarla Benim erken dogum riskim var. Sürekli bir memnuniyetsizlik halindeler bide . Sen otur dinlen hamilesin demediler sanirim sabrim taştı lafımı esirgemiyeceğim artık bıktım

Ben olsam direkt kendisine söylerim , kırmadan. Çünkü bizim başımıza da gelebilir.
Kendimi senin yerine koyuyorum vs de.tedavi edilmesi gereken bir durum ayrıca . Alınan alınsın kırılan kırılsın.

Sende otur onlarla bişey yapma akşam esin getirsin yemek filan yada hastayım ağrım var de hazırlasınlar . Kıymet bilmeyene böyle muamele gerek yaptığınla kalırsın boşver .

Haklısin cok tiksindim bende gittikleri gün evi camaşır suyuna batırasım var. Ben erken doguruyorum buraya yeni tasindik her seyi silmistim 15 gün icinde geldiler gezmeyi seviyorlar o kadar rahatlar
Size yazık degil mi hamile halinizle tekrar ev temizleyeceksiniz. O çamaşır suyunun kokusu bebeginize de zarar verir kullanmasanız da olmaz yani sıradan bi pislik değil ki bu. Millet kırılr mı diye dusuneceginize biraz da kendinizi ve bebeginizi düşünün. Uzuldum valla kolay gelsin

Inanılmaz rahatmış valla. Geçen bi arkadaşım geldi çocuğu bisküvi düşürdü, ezildi. Kız onda bile ne kadar mahcup oldu hemen temizledi vs hatta ben kızdım ya ne olacak sileriz vs diye.

İğrenç bir durum gerçekten. Ben olsam gelmeyin derdim. Hamile halimle kimsenin pisliğini temizlemezdim. Normalde de kabul edilebilir gibi değil. Konuşup gitmelerini isteyin.

Öncelikle merakimdan soruyorum çocuğun mental bir skinti si yok değil mi. Ikincisi alınması zerré umrunda olmasın zira yaptıkları şeyler bilerek ve isteyerek yapılıyor gibi. Ayrıca bu duruma sizin eşiniz veya gorumcenizin eşi nasıl bir yaklasimı oluyor. Siz buna asla katlanmak zorunda değilsiniz. Böyle bir sorunu varsa ya dikkat edecek yada yatılı misafirliğe gitmeyecek.

Valla kimsenin sizi umursadığı yok onların bulmuş işin kolayını.Siz niye bu kadar umursuyorsunuz onları?

Bi kaç kez temizlerken oflayıp puflayın,yoruldum falan diyin gidin yatın, çıkmayın odadan bütün gün.Belki alınır da giderler yüzsüzler.

Çocuğa da sağlık açısından yaklaşıyomuş gibi yapın.Aaaa bi sorunumu var acaba doktora götürdün mü deyin.Alınırsa da alınsın.

Bence duzgun bir sekilde soyleyin iki gun sonrs cocugunuz olcak o zaman o mikroplu evde o cocuk nasil buyuyecek hem kaynananuz yakinsa niye sizde kaliyorlar gidip anasnda kalsin hem cocuk kac yasina gelmis gitsin tuvaletini kendi yapsin all allah sabir versin

Çocuk cok normal rahatlığından işiyor bence. Her istediği yapilan bir çocuk. Geçen gün mini dondurmalar var ya onun bir kismini yediler bir tane kaldı evde 3 cocuk var Oglum dondurma yemek istedi mini dondurmadan bir tane kalmış onu yeme diğerleride ister . Dedim tamam dedi kabul etti daha 5 yaşında Tabağa konan dondurmadan vardı görümcemin oğlu illa miniyi yiyecek ben kızdım ister istemez alındılar kendi aralarında fısıl fısıl .Cocuga hayır demek yok çok benciller

en azından o kakalı kilotların sıkıştığı mobilyaları değiştirin

Siz de konu sahibinin gorumcesi kadar umursamazsiniz sanirim. Hanımefendi çocuklarına tuvalet aliskanligi kazandirmasin ama ev sahibi koltuklar çiş oldu diye senede iki kez koltuk değiştirsin ne kadar da mantıklı bir çözüm.

İsteyen alınabilir en iyisi direk söylemeniz bu durumdan rahatsız olduğunuzu temizliğe dikkat ettiğinizi söyleyin kuserse kendi bilir bir daha da gelmez gelirse de çocuklarına tuvalet adabını öğretip gelir siz niye sikinti yapıyorsunuz hicbir sey söylememeniz de garip gercekten.

Hepiniz çok haklısıniz. Şuan yatiyorum hastalandım zaten fışkırır tarzda kusuyorum. Eşim götürdu gezdirdi yedirdi bugün göresim yok kendilerini yatak odasındayım. Yarında gidiyorlar zaten

Ezan da okunuyor, büyük de konuşmuş olmak istemiyorum ama ben böyle misafiri evime kabul etmek istemezdim. Kim olursa olsun. İlk işim eşimle konuşmak ve ailesine dur demesini istemek olurdu. Çünkü beni hiçe sayanların benim yanımda yeri yoktur, kaldı ki kimseye de hizmet etmem. Misafirdir falan fistan durumu da sürekli evimde biten yakın akraba kısmı değildir, kalkıp yapması, yapmıyorda da yük olmaması gerek. Bu dünyaya kimsenin hizmetini yapmaya gelmedim ben, birine hizmet edeceksem bebeğime ederim anca, çünkü o bana muhtaç. Ama senin ne görümcen ne başkası sana öuhtaç değil. Kalksın oğlunun boklu çamaşırını da koltuğu da yastıkları da yıkasın. Bir zahmet. Yoksa da gelmesin, afedersin de bokunu da ortaya yapıyorsa bu ne yüzsüzlük, bu ne iğrençlik, bu ne pisliktir. Hani yenidoğan olur anlarım bi nebze de eşek kadar çocuk yani. Ay akşam akşam bunaldım. Sen onları evden yollamaya bak bence bir an önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…