Görümcemin Umursamazlığı

Sizin görümcenizmiş, bizim dıdının dıdısı vardı ayno durumda. Sürekli gelip kalırlardı, lise öğrencisiyken ben bile kakalı popo yıkamıştım düşünün artık. Çok af edersiniz evin s.çılmadık yeri kalmıyordu. Anne çalışıyordu babannesi torunuyla bize gelirdi zırt pırt.
Ne kadar iğrenç bir durum . Küçüktük bize laf düşmezdi malesef

Alınırsa alınsın öyle şey mi olur. Biraz sorumluluğunu bilse böyle olmaz zaten.

Önce eşimle konuşurdum baktım o söylemiyor son çare ben söylerdim. “Dikkat etmesini çocuğun dışkısı ile dolu kilodu evimin sağına soluna sıkıştırmasından rahatsız olduğumu “ açıkça söylerdim. Kimse onun çocuğunun pisliğini çekmek zorunda değil.

Birde ilk yoruma çok şaşırdım kendisi acaba evinde böyle birşeyle karşılaşsa her seferinde mobilyalarını çöpe atıp yenisini alabilecek mi??
Makul ve mantıklı cevaplar verilse daha iyi olacak gibi.

sizinki de normal gelmedi bana
3 yaşındaki çocuğu kendinizden ayırmayın arada bir olan bir durum için
alez serersiniz yada en kötü bez bağlarsınız

Hepiniz çok haklısıniz. Şuan yatiyorum hastalandım zaten fışkırır tarzda kusuyorum. Eşim götürdu gezdirdi yedirdi bugün göresim yok kendilerini yatak odasındayım. Yarında gidiyorlar zaten
çok geçmiş olsun üzüldüm ama böyle kendinize yapiyosunuz
eşinizin kardeşi olsa da o saygı göstermiyorsa siz de gereği gibi davranın
karninizdaki yavruya yazık siz stres üzüntü yaptıkça o mutsuz oluyor ve olacak

en azından o kakalı kilotların sıkıştığı mobilyaları değiştirin
En azından mı? Şu foruma insanlar çoğu zaman kimseyle paylaşamadıkları sorunları konuşup fikir danışmak için yazıyorlar. Dalga geçer tarzda yorum yazmazsak daha iyi olur

Çiş kaçırma arada sırada olabilir ama 8 yaş kaka için çok büyük bir yaş. Acaba çocuğun bir sorunu mu var?

Kayinvalidene değil gorumcene açık açık söyle belki bahane olur bir daha gelmez valla ben olsam birde ilgilenmiyorsa söylerim.

Ne bizim bir bayan bu kusura bakmayin ama kadın dediğin titiz düzenli.olur

Allah sabırlık versin canım. bu tarz durumlarda dillendirmek gerekli ne pahasına olursa olsun..

Kayınvalidenize anlatınca şikayet etmiş gibi olmaz mısınız?
Alınmasını göze alarak kendisi ile konuşmanız daha mantıklı.
'Çok alıngan ben konuşamam' diyorsanız eşiniz konuşsun.
Çocuğun sağlık durumu ve psikolojisi üzerinden konuya girip yaşanan durumun ne kadar rahatsız edici olduğu güzellikle anlatılabilir.
Açıkcası ben olsam bu kadar rahatlığı kabullenmem.
Çocuktur, kaçırır, hastadır o ayrı ama annesinin takip etmesi gerekiyor.
Bence anne kişilik olarak çok rahat, siz de ev sahibi olarak ona biraz fazla alan açmışsınız.
Birinin 'dur' demesi lazım.

Kayınvalidenizle değil de direkt kendisi ile konuşun bence, yada eşiniz ile konuşun alınırsa alınsın kırılırsa kırılsın Allah aşkına. 8 yaş gece bir iki çişini kaçırır vs. tamam ama gündüz de çiş kaka için bir problem olabilir,hamile haliniz ile size yaptığı eziyet ve saygısızlıkta, kendi çoçuğunun sağlığını düşünemeyecek kadar umursamaz ve bencil olması inanılmaz bir rahatlık yani görümcenizin.

Hamile halinle alinir diye dusunuyorsan hakediyorsun kusurabakma
Haklısın her lafı hakediyorlar aslında .Sanırım erken dogurdugum için acaba ne hata yaptımda böyle oldu derim hep. Korkuyorum aslında misafirin kalbini kırarsam başıma gelir diye. Şuan da hamileyim duygusallaştım iyice. Insanların başına kalp kırdıkları yada ah aldıkları için bir sey geldiğini düşünmeye başladım Elimden geleni yapıyorum o sebeple. Ama saf yerine koyuluyorum böylede bu arada

Alınırsa alınsın ben olsam çook kızardım, şu çocuğuna baksana ! derdim. Yaramazlık neyse ama çiş, kaka nedir ya ! İğrençççç ! Yani sizden yüz buluyor kusura bakmayın !

Midem bulandı. 8 yaşında çocuk küçüğünü büyüğünü sürekli altina kaçırıyor ve görümcenizin umrunda değil. Ne yürek ama. Belli ki bir hastalığı var çocuğun.

Alınırsa alınsın. Hatta alınsın zaten, belki durumu ciddiye alır. Kayınvalideyi filan boşverin. Direkt muhattabınız olan görümcenizle konuşun. Mesela belki şöyle bir şey diyebilirsiniz "x, yanlış anlama ama çocuğa biraz dikkat et. Bak hergün altına kaçırdığını ben temizliyorum. Bu çocuğun bir problemi filan olmasın? Bir doktora götürseniz?" Vs. Bu işleri karşı tarafı mutlu ederek söylemenin yolu yok. İlla ki kızarıp bozaracak, sinirlenecek. Ama mecbur.

Allah askına alınırsa alınsın bu ne ıgrenclık soyleyin tabıkı. Milletin cocugunun bokunu temizlemek zorundamısın gelmıyomu gelmezse gelmesin artık. Bu ne pislik benim midem bulandı.

Gerçekten ilginç bir konu

Kuzenim özellikle geceleri altına yapardı ortaokulda bile

Evet uzun uğraşlar sonunda buldular bir rahatsızlığı olduğunu ve ilaç vs kullandı ama klasik büyüyünce geçti vakası

O da gamsızdı

Oyuna dalar yapardı ya da başka şeye konsantre olunca çiş kontrolü kaybolurdu

Kaka yapmazdı ama çiş sadece

Neyse kuzen benimle aynı yaşta ben durumu çok iyi bilip hatırladığıma göre görümceniz de bunu bilecek yaşta değil mi

Kuzenimin annesi yani annemin görümcesi de bize gelirdi

Gelirken eskiden alez de yok naylonunu da yanında getirirdi işediğini kendi yıkar silinecekse silerdi

Hatta gündüz işemişse biz bile gösterirdik X git üstün değiş diye

Görümceniz ve çocuğun acil psikolojik destek alması lazım bence bu yok sayılacak bir durum değil

Siz de susmayın

Bu sefer geçti gidecekler ise de bir dahaki sefer deyin

Aslında bu sefer tam zamanı imiş

X altına kaçırmış siliver malum hamileyim demek zor olmamalı

Hatta bir de burada mı doktora götürsen farklı kişiler baksa vs devam da edilebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…