sizinki de normal gelmedi bana8 yaşında çocuk gündüz kaciriyorsa bir sağlık sorunu var demektir. Düzgün bir şekilde doktora gitmesi gerektiğini anlatmaya çalışın... ( Kızım 3 yaşında başka bir yere gittiğimizde altına küçüğünü kaçırdigi oluyor nadirde olsa...sırf bu sebepten bu sene halasına giderken anneme bıraktım 3 gün... Kaldı ki halası çok sever ama ben bu durumdan rahatsız olduğum için götürmek istemedim... Gorumcenizdeki rahatlıga şaştım kaldim)
çok geçmiş olsun üzüldüm ama böyle kendinize yapiyosunuzHepiniz çok haklısıniz. Şuan yatiyorum hastalandım zaten fışkırır tarzda kusuyorum. Eşim götürdu gezdirdi yedirdi bugün göresim yok kendilerini yatak odasındayım. Yarında gidiyorlar zaten
En azından mı? Şu foruma insanlar çoğu zaman kimseyle paylaşamadıkları sorunları konuşup fikir danışmak için yazıyorlar. Dalga geçer tarzda yorum yazmazsak daha iyi oluren azından o kakalı kilotların sıkıştığı mobilyaları değiştirin
Ya sen niye her konuda milleti azarlıyorsun?Hamile halinle alinir diye dusunuyorsan hakediyorsun kusurabakma
Haklısın her lafı hakediyorlar aslında .Sanırım erken dogurdugum için acaba ne hata yaptımda böyle oldu derim hep. Korkuyorum aslında misafirin kalbini kırarsam başıma gelir diye. Şuan da hamileyim duygusallaştım iyice. Insanların başına kalp kırdıkları yada ah aldıkları için bir sey geldiğini düşünmeye başladım Elimden geleni yapıyorum o sebeple. Ama saf yerine koyuluyorum böylede bu aradaHamile halinle alinir diye dusunuyorsan hakediyorsun kusurabakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?