Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende sana paylaştığı bu acısı sana atılan bir adım olarak düşün 2 aylık nişanlıyız diyorsun belki de samimiyet için güzel bir adımdırBelki de hani samimi değildik baya mesafeliydik beklemiyordm böle bşy şaşırdım ve üzüldüm açıkcası içinde kalmış hep![]()
Yok hayatta söylemmBian duygulanıp söylemiştir sende kmseye söyleme bnce
Cevap verip sizin yaşınıza inmiycm bıktım sizdenİleride sizin çocuğunuz olacağı garanti sanki.
Bir anlık duygusallıkla paylaşmış olabilir de öyle mi teselli verilir. Konularınızdan hep belli bir adap üslup bilmiyorsunuz yuva kurmaya kalkıyorsunuz. Hakkınızda hayırlısı ve büyümeniz dileğiyle...
Yok kimse bilmiyor nişanlımda annesi de kimse sormaamış16 17 yıllık evlilikte çocuk yok diyorsunuz illa aileler biliyordur bence
O an şaşırdıgımdan ne diyeceğimi bilemedim artniyetle söylemedim sonuçta
Yok asla söylemem bende bilmiyormuş gibi yapıcam artık ne olursa olsun sadece bu değil hiç bir şeyde söylemem kimseyeGüvenmiş ve söylemiş art niyet arama altında.. Sıcaklık hissetmiştir emin ol belki bu konuda en yakın seni gördü ? Sende Sırrını kimseye anlatmamalısın kendisi söyler zamanla...
16 yillik evli kadinin cocugunun olmamasi sır mı sizce??
Bazen oyle bir an oluyor ki kimseye soylemedigini 7 kat ele söyleyebiliyorsun. Kim bilir o gün ne aklına geldi görümcenizin. Umarım size kalbini açtığı için pişman olmaz.Merhaba
2aylık nişanlıyım .
Görümcemle pek samimiyetim yok yani mesafe var aramzda bi ortam olacakta görüşücz hep öyle oldu kv ile ölede aramamda açıkçası kv görümcemi en son 1ay önce görmüştüm dün aksama kadr .. neyse doğum günü ortamıydı balkonda oturuyoruz bi an başbaşa kaldık çoçuklardan konu açıldı 16yıllık evliyim çocuğum olmuyor dedi eşimden dolayı ben şaşırdım açıkçası birden söyleyince Gözleri doldu benmde öyle üzüldüm bi an kısmet olursa sende ileri de yeğenini seversin dedim elini tuttum sonra nişanlm geldi ne oldu dedi yok bşy dedim görümcem kalktı gitti nişanlmda bana sordu bşymi dedi kardeşim senn niye gözlerin dolu alla alla dedim konuşamazmyz yok bşy dedim bşy olsa ben hallederim dedim .. görümcem bana bunu niye söyledi anlamadm belki o an boşluğuna denk geledi fln ama durup dururken söylemesi garip geldi çünkü abisi annesi de bilmiyor abisi bana daha önce söylemişti bizimkiler de bana bi yegen vermedi nedense fln die.. kız beni mi denedi yoksa o an ne düşündüde söyledi...
Hayır asla pişman olmaz abisine dahi söylemiycm çnkü derin mevzular bnmle paylaştı bnde kalacakBazen oyle bir an oluyor ki kimseye soylemedigini 7 kat ele söyleyebiliyorsun. Kim bilir o gün ne aklına geldi görümcenizin. Umarım size kalbini açtığı için pişman olmaz.
PikiCevap verip sizin yaşınıza inmiycm bıktım sizden