GÖrümcemin verdiği sır

Aradan koskoca 16 yıl geçmiş sırlığı kalmamıştır.Konuşma tarzınızı yanlış buldum.Abla tıp gelişti ya da benim bile çocuğumun olacağının garantisi yok hayırlısını dileyelim Allah'tan demek daha doğrusu.Bir de nişanlısınız ben nişanlıyken görümce, kp ve kv denilmesini doğru bulmuyorum sonuçta henüz ortada belli olan bir şey yok.Bazen oluyor yanlış kullandığımız cümleler.Mesafeli olduğunuz için dert dökmüş olabilir nişanlınızın ablası.

Nişanlısıyla kavga eden arkadaşınızı da hatırlıyorum. Sizin teselli etmeyi acilen bırakmanız lazım. Beceremiyorsunuz belli ki.

Kadın bir anlık iç taşmasıyla içini açmış demek ki. Nasıl bir art niyeti olabilir, ne olabileceğini düşündünüz hayal bile edemedim.
Yeni tanıştığınız herkes hakkında böyle kötü düşünüyorsanız bu hayat geçmez.

16 yıllık evli çocuğu olmuyor ailesi de bilmiyor ama sana söylüyor ben buraya takıldım ailesi nasıl bilmiyor çocuk istemediğini mi söylüyor çevresine böyle söylüyorsa hata yapıyor akıl akıldan üstündür demişler bilen olsaydı onu doğru yere doğru tedaviye yönlendirirdi acaba sana bunu söylemesi kendi kimseye söyleyemiyor senin söylemeni mi bekliyor

Başıma birşey gelse en son teselli isteyeceğim arkadaşım siz olurdunuz herhalde :KK48: Ya kusura bakmayın da çocuğum olmuyor diyen birine sakin ol yeğenini seversin ne demektir:KK9: kadın anlattığına pişman olmuştur. Bir de diyor ki sizce ne yapmaya çalıştı ay sinirlerim bozuldu:KK70:

Harbiden ilerde yegenlerini seversin ne ya sanki senin cocugun olacaginin garantisi var.

Ayrica insanin cocugunun olmamasi buyuk bir sır degil, sır olsa zart diye sana soylemezdi annesi vs illa ki biliyordur.
Senin yanindayken bilmiyor gibi konusuyordur belki abisi. Alti ustu bisey soylemis amma buyutmussun

Sadece o icini dokmus olabilir. Verdigin cevap belki iyi niyetli ama olmamis. Bu arada nasil bir aile yapisi icindesiniz bilmiyorum hic kimseye acilmamis biri durup dururken daha evli bile degilsiniz size acilmasinin altinda baska bir dusuncede olabilir.benimde halamin cocugu olmadi ve ben dogdugumda anneme senin bir tane var buda ikinci bunu bana ver istiyorsan bir tane daha yaparsin demis. Allah kimseyi evlat ile sinamasin. Umarim bir care bulunup istedigi evlada kavusur.

Devlet sırrı degıl sonucta. O an ıcınden gelmıs paylasmis, gayet normal. Sır da degıl bu. 15 yıllık evlı biri istisnalar harıc, cocugu yoksa olmuyordur. Cok az insan istemiyordur.
Benimde olmadı Cocugum ve sır gibi davranmadım. Canımın ıstedıgı yerde anlattım istemedigi yerde sustum
Fazla buyutmeyin.

Sizin Cocugunuzun olacağının garantısı varmıs gıbı, teselli etmenizi iyi niyetli görsem de dogru bulmadım.

Ben Cocugumun olmadigini anlatırken, teselli beklemiyor istemiyordum. O an tek derdim Icimi bosaltmak rahatlamak oluyordu. Bazen sadece dinleyin, teselli vermeyin

Sizinde lafınız çok kötü yani ilerde yeğenini seversin ne demek senin olacağı ne malum

Merhaba
2aylık nişanlıyım .
Görümcemle pek samimiyetim yok yani mesafe var aramzda bi ortam olacakta görüşücz hep öyle oldu kv ile ölede aramamda açıkçası kv görümcemi en son 1ay önce görmüştüm dün aksama kadr .. neyse doğum günü ortamıydı balkonda oturuyoruz bi an başbaşa kaldık çoçuklardan konu açıldı 16yıllık evliyim çocuğum olmuyor dedi eşimden dolayı ben şaşırdım açıkçası birden söyleyince Gözleri doldu benmde öyle üzüldüm bi an kısmet olursa sende ileri de yeğenini seversin dedim elini tuttum sonra nişanlm geldi ne oldu dedi yok bşy dedim görümcem kalktı gitti nişanlmda bana sordu bşymi dedi kardeşim senn niye gözlerin dolu alla alla dedim konuşamazmyz yok bşy dedim bşy olsa ben hallederim dedim .. görümcem bana bunu niye söyledi anlamadm belki o an boşluğuna denk geledi fln ama durup dururken söylemesi garip geldi çünkü abisi annesi de bilmiyor abisi bana daha önce söylemişti bizimkiler de bana bi yegen vermedi nedense fln die.. kız beni mi denedi yoksa o an ne düşündüde söyledi...
Direk sen de yeğen seversin nedir ya.. İnsan moral verir, kadını darma duman etmişsin..

Bu bir sır değil öyle olsa zaten size de söylemezdi. Size gözleri dolarak anlattığı durumu annesine yakınlarına anlatmaması mümkün sizce? Art niyet aramayın söylemesi gayet doğal sizin teselliniz olmamış ama

Yok kimse bilmiyor nişanlımda annesi de kimse sormaamış

Uydurma ya kimse bilmiyormuş muş. 16 yil anasina soylemedi de kalkip ayda yılda bir yalniz kalip sana mi soyledi kendini aşiri önemsiyorsun. Kadin kimse bilmiyor vs dememis milletin bilmedigini nereden biliyorsun? Senin yaninda cocugu olmuyor muhabbeti mi yapilacakti devamli? Soyledi desen bile inanmam buna.

Kendine birsey soylendi diye havalara girmissin, sözde teselli ediyorum diye de sacmalamissin kadin da kalkip gitmiş yanindan olan bu.

Uydurma ya kimse bilmiyormuş muş. 16 yil anasina soylemedi de kalkip ayda yılda bir yalniz kalip sana mi soyledi kendini aşiri önemsiyorsun. Kadin kimse bilmiyor vs dememis milletin bilmedigini nereden biliyorsun? Senin yaninda cocugu olmuyor muhabbeti mi yapilacakti devamli? Soyledi desen bile inanmam buna.

Kendine birsey soylendi diye havalara girmissin, sözde teselli ediyorum diye de sacmalamissin kadin da kalkip gitmiş yanindan olan bu.

Bide tesellesi öyle aci ki. "Sen sus, kisir" der gibi. Ne demek "yigenini seversin artik". "Umudunu yitir sen, ben bu aileye ilk bebegi doguracam" diyor.

Ondan sonra "millet beni niye linç ediyor" diye konu açiyor konu sahibi. Böyle saçma sapan konular açarsa, linçide hakli olarak yer.

Merhaba
2aylık nişanlıyım .
Görümcemle pek samimiyetim yok yani mesafe var aramzda bi ortam olacakta görüşücz hep öyle oldu kv ile ölede aramamda açıkçası kv görümcemi en son 1ay önce görmüştüm dün aksama kadr .. neyse doğum günü ortamıydı balkonda oturuyoruz bi an başbaşa kaldık çoçuklardan konu açıldı 16yıllık evliyim çocuğum olmuyor dedi eşimden dolayı ben şaşırdım açıkçası birden söyleyince Gözleri doldu benmde öyle üzüldüm bi an kısmet olursa sende ileri de yeğenini seversin dedim elini tuttum sonra nişanlm geldi ne oldu dedi yok bşy dedim görümcem kalktı gitti nişanlmda bana sordu bşymi dedi kardeşim senn niye gözlerin dolu alla alla dedim konuşamazmyz yok bşy dedim bşy olsa ben hallederim dedim .. görümcem bana bunu niye söyledi anlamadm belki o an boşluğuna denk geledi fln ama durup dururken söylemesi garip geldi çünkü abisi annesi de bilmiyor abisi bana daha önce söylemişti bizimkiler de bana bi yegen vermedi nedense fln die.. kız beni mi denedi yoksa o an ne düşündüde söyledi...
Nedenini araştırmak pek mantıklı değil ama sizin verdiğiniz cevap da hoş olmamış bence . Rabbim isteyen içinde sevgi vicdan merhamet dolu kalp sahiplerine hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin 🙏🏻 zor bi durum

Merhaba
2aylık nişanlıyım .
Erkek de sorun olabilir ama azosperm için rosi sistemi çıktı ve daha yeni Türkiye de Ankara da uygulanıyor tek o değil ameliyatlarda var.. Sizde hadi bilmiyorsnz bu konuya yabancısınz, yinede insan düşünerek konuşmalı yeğenlerini seversin ne demek. Nerden biliyorsn sende sıkıntı olmayacağını..

Allah Allah ilginç geldi. Yabancılardan saklanabilir tamam da, insan annesinden kardeşinden niye böyle bir şey saklar ki? Bu arada sakın kimseye bir şey söylemeyin.

Back
X