Konu sahibinin görümcesi ağzı ile kuş tutsa yaranamaz. Ta en başından beri sevmiyor istemiyor kızı, diğer konularını da hatırlıyorum. Görümcesi hep sorun teşkil edecek onun için. Bugün okulu, dersanesi, okul görevi yarın öbür gün evlenmesi, çocuğu olması. Gelecekteki konularını şimdiden görür gibiyim. Görümcem evleniyor ona şunu aldılar bana almadılar. Onun çocuğunu daha çok seviyorlar benim çocuğumu daha az seviyorlar vs...
kardeşi değil mi götürsün ne olacak sanki? nedir bu gereksiz kapris?
görümcenize takık olmanız size yenge dediği için mi? yoksa facebooktan silip tekrar eklediği için mi?
kaçıncı konu görümcenizle ilgili...
hamile olunca yalnız kalınmıyor mu! nasılda abartıyorsunuz durumu birde arayıp görümceme kızsam mı diyor sanki kendi çocuğunu azarlayacak... gerçekten ayıp ediyorsunuz bu kadar uğraşmayın ergenle mazallah çocuğunuz görümcenize benzer
arksanın her zamanki görümce konusu.durumu hamileliğine bağlayanlar maalesef yanılıyor.
hani kızcağızında bir suçu olsa tamam.konu sahibi nişanlıyken mi sevgiliyken mi şimdiki eşiyle arası bozulmuş ve ayrılmışlar.bu arada görümcesi konu sahibini face'ten silmiş.tüm suçu bu kızcağızın.vay efendim nasıl silermiş,nereden belliydi ise zaten barışacaklarmış.
neyse barışınca da kız tekrar eklemiş ve yenge demiş,yüzsüz nasıl dermiş.bu sebepten görümcesi ile ilgili sürekli konu açıyor
çocuğu görümcesine benzerse konu sahibinin dünyası yıkılabilir
konu sahibi görümceye takık durumda
yaşıtın değil dengin değil nedir bu kadar kafaya takmak ya
aynen öle fena halde takık hemde sırf bu yüzden kendini mutsuz ve huzursuz ediyor farkında değil
Çoğu insan sizin gibi bu ayrımı yaptığı için evinde huzur bulamıyor işte
o zaman size bir süprizim var, çocuğunuz evlendiği an siz de kendinizi dışarıda bulacaksınız.. işte o "bütün dünyam" dediğiniz varlığın aynen bu arkadaş gibi düşünen bir eşi olunca ne yapacaksınız çok merak ediyorumailem, eşim, çocuğum sıralamasını yapanlar da neye göre yapıyor keşke anlayabilsem.. benim kardeşlerim de benim çocuklarım gibi mesela.. bu herhalde aile bağlarının ne kadar kuvvetli olduğuyla, yetiştirilme tarzıyla alakalı bir durum..mesela benim tarafım ve eşimin tarafı olarak biz, her nerede yaşarsak yaşayalım kocamaaaaan bir aileyiz, kendi içimizde kronolojik olarak sıralanmıyoruz
konu sahibi arkadaşım abartma lütfen.. yalnız kalmamanı anlarım ama görümcene bu derece tavır takınmanı anlayamıyorum.. lise 1 öğrencisi henüz çocuk yahu, tek başına markete gitse kayboluyor millet. allah korusun başına birşey gelse vicdan azabı duymaz mısın? ayrıca anne-baba götüremiyorsa elbette abi götürecek, bu tercih meselesi değil ki?
yeri gelip de kocan el olduğunda kardeşin hep kardeşin ama
koca dediğin nedir yahu kan bağın bile olmayan bir yabancı
sen gitme eşin gitsin gelsin aylarca duracak değilya, kardeşiyle arasına girme, iş yerinde iki hamile arkadaşım var birinin eşi asker yalnız başına kalıyo evde, 3 ay oldu adam operasyonda onunki can değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?