görümcemin yaptığı....

Ne guzel yorumlamissiniz.. bende boyle dusunuyorum. Kardeslikte onemlidir, es de, cocukta.. sonucta bi kac gunde gelir esiniz.. sizin de acil bi durumunuz olmaz bence yine de anneni fln cagirirsin o kalir yaninda..

ben de göndermem..Ne münasebet ben hamile olcam karnım burnumda o da görümcemi alıp Ankaralara gidecek. Yavaş biraz derim vallahi..
Hem şu ne var bunda aaa kardeşi gidecek tabi, yapacak tabi diyenlerede ayrı şaşıyorum yani. Bana hiç te inandırıcı gelmiyor hemde. neyse..
Konu sahibi gönderme eşini..Ama bunu görümcenle değil kocanla konuşman lazım. Kocanın da bakarız değil görmüyomusun karımın halini karnı burnunda demesi lazım. Yani kocan gitmek isterse sen istediğin kadar kendini paralasanda gider..

bazı yorumlara şaşırıp kaldım. bu kadıncağız sorunlu bi hamilelik geçirirken, eşi kız kardeşinin keyfi olsun diye onla gezmeye gidecek öyle mi? ya aniden birşey olsa, rahatsızlansa?
kız öksüz yetim değil gerekiyosa anne babasıyla gitsin. ztn muhtemelen 18 yaşına gelmiştir tek başına gitsin işte.
burada "ama o da kardeşi silip atacak değil ya tabi gidecek" fln demek gereksiz. zorunlu bi durum yok ki hastalık vs. tamamen keyfi.
ayrıca konu sahibi eşinin işi gücü yok mu kardeşini gezdirmek için işe de mi gitmiyecek?(kendi işiyse bilemem tabi)

diğer konularında görümcenle ilgili düşündüklerin konusunda seni haksız bulmuştum ama bu konu farklı burada seni haklı buldum. kocaman kız kendi başına ya da anne babasıyla gitsin. küçücük çocuk değil ki boynu bükük kalsın. ama görümceni arayı kızma sen eşinle konuş.

Sorunlu bir hamilelik geçiriyorum dememiş ki hamileyim demiş. Hamilelik bir hastalık değil ki her dakika yanında birinin olması şart olsun. Sorunluysa, erken doğum tehlikesi varsa, ya da yardım almadan yemeğini dahi yapabilecek durumda değilse falan iş değişir tabii. Ama belli ki bulunduğu ilde yakınları da var, varlığına tek güveneceği kişi eşi değil ki. 1 gün kayınvalidesinin evinde de yatabilir. Asıl 'görümcesi tek gitsin ne işi var abisinin yanında' diyenler abartmış bence.

Hamilelikte duygusallık çok artıyor, kendimden biliyorum ama nihayetinde dünya da bizim etrafımızda dönmüyor. Eşimiz de önümüzde el pençe divan duracak değil ya. Boş boşuna huzursuzluk yaratmayın derim ben başlık sahibine. Yine de her şey gönlünüzce olur inşAllah..

eğer hamileliği sorunluysa farklı bir durum sağlık her zaman önce gelir. konu sahibi onu açıklığa kavuşturursa sevinirim.

ancak asıl kız kardeşiyle gitmesin ne işi var demek abesle iştigal. bu kız daha reşit bile değil, ayrıca kendi istemiş demek ki aile kızı, öyle asi bi tip değil annesini babasını sayıyor. bu kötü bir şey değil iyi bir şey, mutlu olmanız lazım.

diğer arkadaşlarının da ailesi geliyormuş boynu bükük kalmasın istemiş. ne var bunda anlamayacak. insan evlenince karşısındakinin tapusunu almıyor ki. annesi babası var diye her yere onlar gitsin gibi bir fikir saçma. belki abisini istiyor.

sorunlu bir hamilelik geçirmiyorum ama ; bacağım çok ağrıyor elimle uzanamıyorum hiçbiryere yani, o ozman 7 aylık olacam hersey daha zor olacak kocaman kız kendi gitsin sonuçta ankarada başka akrabaları da vra otobüse bincek giddecek benim burda cevrem yok akrabam yok kimse gelip kalmaz.benim yanında onun yaptıüı iş mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…