Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olay tamamen rekabete dökülmüş başka bişey değil, onu mu seçecek beni mi, bu halim bu halim, ne var halinde Allahın izniyle bebeğin olucak, erkeklere acıyorum bazen
En kıymetli kişilerin eşiniz ve çocuğunuz olmasını anlarım ama kardeşlere düğünlerinde bir bilezik takılacak insan olarak bakmak son derece yanlışSizin gözünüzden baktığımız zaman herşeyimiz,en kıymetlimiz dediğimiz çocuğumuz kardeşinden yakınlık göremeyecek...Kardeşine bile değer vermeyen insandan başkalarına değer vermesini nasıl bekleriz.
görümcem lise son sınıf öğrencisi ama çok fena öyle küçük falan demeyin sakın bana nisan ayında bir görevli olarak okul gönderiyor ankaraya gitmesi gerekiyor bende ankaraylıyız ara sıra ankaraya gidiyoruz ama bu sıralar benim arabaya binmek yasak ve 5 aylık hamileyim nisan ayında 7 aylık hamiley olacağım . biz dolasıyla ankaray gidemeyiz . herkesin ailesi yanında oluyormuş da bu yanlız gitmek istemiyormuş da öğretmenleriile gitmek istemiyormuş da morali bozlmş nisan ayında ankaraya goturun beni diyor hani ben gelmedim hamile olmasan önemli değil ama eşim de ankaraya gelsin beni bırakın diyor eşim debakarız zamanı gelsin konuşuruz dedi.beni bırakıp giderse onu affetmem görümceme kzıyorum götüremem diyemez eşim anne baba cahil ama bende hamileyim yakında ünv gidecek tek başına gitmesi gerekiyor hamileyim ben ben bırakıp 13 saatlık yol bir de burdan ankara binsin otıbüse gitsin herkesin ailesi yanında olacakmış biz onun ailesiyiz ama o bizim çocuğumuz değil. artık bu kızın şımarlıklarından sıkıldım hamle olmasan bende gelirm ama suan tek başıma kalamam bunu düşünmesi gerekir birde kendi söylemiyor annesine söyletiyorç uyanık eger eşim giderse beni o halde bırakıp görümcemi arayıp kızayım diyorum.
olur mu hiç o çocuğu bu cadı görümcesi ikisi çok farklı şeyler
Yazdığımı tekrar okuyun bence. İnsan cocuğuna her türlü fedakarlığı yapar büyütür okutur evlendirir yazmisim. Ama kimse ekstreme bi durum olmadıgı sürece kardeşini büyütmez okutmaz evlendirmez. Bu tür fedakarlıkları ancak cocuğuna yapar. Kardeşine de gider bilezik takar dedim. Yanlış mı soylemisim? Benim gördüğüm hep bu. Eğer insanın bi esi cocuğu varsa öncelikleri yüzde yuz değişir. Evlendikten sonra ailesine eskisi kadar ilgi alaka zaman ve para ayiramaz. Ama cocuğuna oyle degil. Zaten konuda bu degil. Ben gorumcenizin yerinde cocuğunuz olsa yorumuna cevaben bunu yazdım.
Esrapo arkadaşımızın da dediği gibi eşimin ailesi benim ailem hep beraber bir aileyiz bana göre... Maddi olarak kardeşlere aileye çok destek olamıyoruz zaten ancak geçiniyor herkes ama manevi olarak elimizden geleni her iki taraf içinde yapmamız gerektiğini düşünüyorum ben... Benim çocuk örneğini vermemdeki amaç hamile olduğu halde gidip gidemeyeceğini anlayabilmek içindi.Konu sahibi hamileyim diyip kendini ayrı tutmuş bende çocuğu olsa gitmez miydi gitmese bile bu kadar büyük tepki verir miydi onu merak ettim... Ailesi yanında olsun istediği için şımarık diye şikayet edilmemeli...
görümcesi de ailesinin olmadığını farzetsin o zaman. kim ilk hamileliğinde yalnız olmak ister ki.