• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcemin yaptığı ... :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi gila
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2014
237
7
38
35
Gaziantep
kızlar bu anlattığım olay aylar önce oldu ama hala sinir olduğum için size anlatmak istiyorum.doğumumdan bikaç gün önce kızımın yatağı gelmişti.benim ilk bebeğim.çok hevesliydi.bebeğimin yatağının örtüsünü falan herşeyi serdik düzelttik.görümcem ve kayınvalidem bebeğin yatağını görmek için geldiler.görümcemin 1,5 yaşında kızı var.ve altı bağlı değildi.çocukl yatağı görünce çıkmak istedi ve görümcem kucaklayıp kızını yatağa koydu.benim içim içimi yedi.ama o an bişey diyemedim.sonra onlar gitti.ben akşam sinirden ağladım daha benim bebeğim yatmadan niye kızını yatağa koyuyo diye.ağlayarak yatağı topladım.akşam yine geldiler ve neden yatağı toğladın deyince çocuk yatağa çıktı diye dedim.bunlar bu lafıma acaip bozuldurlar ve eşim de bana kızdı.
yorumlarınızı bekliyorum

ben sorun etcek bırşey göremedım.çoçuk sonuçta ıstemış annesıde koymuş evet koymaması daha dogruydu ama düşünememış demek kı....çok çok onemsız bırşey bence.dert etmeye degmez

kızlar bu anlattığım olay aylar önce oldu ama hala sinir olduğum için size anlatmak istiyorum.doğumumdan bikaç gün önce kızımın yatağı gelmişti.benim ilk bebeğim.çok hevesliydi.bebeğimin yatağının örtüsünü falan herşeyi serdik düzelttik.görümcem ve kayınvalidem bebeğin yatağını görmek için geldiler.görümcemin 1,5 yaşında kızı var.ve altı bağlı değildi.çocukl yatağı görünce çıkmak istedi ve görümcem kucaklayıp kızını yatağa koydu.benim içim içimi yedi.ama o an bişey diyemedim.sonra onlar gitti.ben akşam sinirden ağladım daha benim bebeğim yatmadan niye kızını yatağa koyuyo diye.ağlayarak yatağı topladım.akşam yine geldiler ve neden yatağı toğladın deyince çocuk yatağa çıktı diye dedim.bunlar bu lafıma acaip bozuldurlar ve eşim de bana kızdı.
yorumlarınızı bekliyorum

Bunda ne var ki . Çocuk istemiş hem tuvaletini falanda yapmamış yatağa. Tabiki bozulacak bişey bu ben olsam o evede bi daha gitmem açıkcası görümcenizin yerinde olsam yani. Bu kadar hassas olmaya gerek yok. :ssz:

Ne var bunda bu kadar abartacak?

bende işedi çocuk dıyeceksın sanmıştım..sırf yatağa cıktı dıyemı uzulup kaldırdın..
sakınılan göze cöp batar,az daha rahat olmalısın..çıksın noolcak çocuk bu..
yarın bıgun senın cocugunda bunları yapabılır,öyle düşünme..

Bunda ne var ki . Çocuk istemiş hem tuvaletini falanda yapmamış yatağa. Tabiki bozulacak bişey bu ben olsam o evede bi daha gitmem açıkcası görümcenizin yerinde olsam yani. Bu kadar hassas olmaya gerek yok. :ssz:

arada küslük falan yok olmadı da ama ben çok üzüldüm.teşekkür yorumun için

Yatak pislenmemiş etmemiş..
Ne olacak yahu..
Bence olayı büyütecek, tekrar tekrar düşünüp sinir olacak bir şey yok..

Biraz abarttığınızı düşünüyorum. Koyduğuda çocuk sonuçta ,pis bir varlık değil ya..özenmişdir belki .Hadi böyle düşündünüz neyse Bide kadının yüzüne karşı söylemişsiniz pat diye o daha büyük bir ayıp bence ..

yorumlarınızı bekliyorum

E ama aylar önce olmuş olay o zamandan bu zamana çözemediniz mi?

Bence dert ariyorsunuz. Cocuk bisey yapmamis sonucta. Ve neticede cocuktur. Bende hamileyim dusunuyorum gorumcemin cocugu gelse izin verir miyim yeni aldigim besige yatmasina. Evet verirdim. 1.5 yasinda bi cocugu kirmaktan daha onemli degil bu bana gore.
Gorumcen de kirilmakta hakli.

Cocuk yataga cikti diye mi agladiniz??? Kendi kardesinizin bebegi yataga yatsa kendinizi kaybedecek kadar aglayip aylarca unutamayacak kadar sinirlenir miydiniz??
Ben de gorumceniz yatagi kirdi benzin dokup yakti falan sandim.. Birakin allahaskina disarida 15 yasinda cocuklar 15 kg kalip oluyor kilimizi kipirdatmiyoruz gorumcemizin cocugu yataga cikmis diye kendimizi parcaliyoruz..

Ne diim allah baska dert vermesin

kızlar hepiniz sağolun.biraz olsun farklı açıdan bakmaya çalıştım ama ne biliyim işte.daha ilk bebek,yeni yatak...çok gücüme gitmişti

yapmayın kızlar doğumuna az süre kalınca arkadaş biraz hassas olmuş alınmış o an için çocuktur yapar diye düşünememiş karşı tarafı kırmış şimdi de sanırım vicdanını sorguluyor
bence görümcenize ilk çocuk olduğundan ve doğuma az bir süre olduğundan o kadar hassas yaklaştığınızı belirtin başka şartlar da eminim buna alınmayacaktınız hormonların etkisi :)

Biraz hassas davranmışsınız ama ohh iyi olmuş demeden edemedim yaa :1::1:

sonuçta heveslenmişsiniz ilk bebeğiniz yatsın istiyosunuz gayet doğal , ama çokta uzatmayın tabi bu durumu :12::12:

Cocuk yataga cikti diye mi agladiniz??? Kendi kardesinizin bebegi yataga yatsa kendinizi kaybedecek kadar aglayip aylarca unutamayacak kadar sinirlenir miydiniz??
Ben de gorumceniz yatagi kirdi benzin dokup yakti falan sandim.. Birakin allahaskina disarida 15 yasinda cocuklar 15 kg kalip oluyor kilimizi kipirdatmiyoruz gorumcemizin cocugu yataga cikmis diye kendimizi parcaliyoruz..

Ne diim allah baska dert vermesin

konuyla ne alakası var tartışma yaratmaya çalışmayın lütfen

Yatak yahu alti ustu. Yeni yatak olsa ne olur kullanilmis olsa ne olur?

Dusunuyorum dusunuyorum hareketinize anlam veremiyorum.. Yatak matak bahane siz gorumcenizi sevmiyorsunuz ve gicik olmak icin sebep aramissiniz. Sevseniz cocuk yatsin istersiniz

yorumlarınızı bekliyorum

sizin gibileri okudukça kendime tekrar tekrar aşık oluyorum.etrafındaki insanlar da aynı şeyi düşünüyorsa yazık sizin gibilere.böyle hayat gerçer mi beee

Yatak matak gorumcenin bebeginin yatmasi fani ve onemsiz seyler..

Dedim ya allah baska dert vermesin

orası öyle tabi ama hamileliğin verdiği duygusallıktan olayı kişiselleştirmiş olabilir ilk bebeği yatsın diye heves etmiş olabilir :21::21:

yorumlarınızı bekliyorum

hamilelik duygusallığı olabilir...şahsen açık konuşayım benimde içim cız ederdi ama buraya yazmaya gerek göreceğim kadar da önemli bir mevzu olmazdı..boşver Allah başka sıkıntı dert vermesin inşallah...

Back
X