• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcemin yaptığı ... :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi gila
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım aslında çok büyütülecek birşey değil
tabiki sen hayalini kurdun ilk bebeğinin oraya dokunmasını istedin
hani sana sordukları zaman daha tatlı dille söyleyebilirdin
sorun çıkmazdı belki

kızlar bu anlattığım olay aylar önce oldu ama hala sinir olduğum için size anlatmak istiyorum.doğumumdan bikaç gün önce kızımın yatağı gelmişti.benim ilk bebeğim.çok hevesliydi.bebeğimin yatağının örtüsünü falan herşeyi serdik düzelttik.görümcem ve kayınvalidem bebeğin yatağını görmek için geldiler.görümcemin 1,5 yaşında kızı var.ve altı bağlı değildi.çocukl yatağı görünce çıkmak istedi ve görümcem kucaklayıp kızını yatağa koydu.benim içim içimi yedi.ama o an bişey diyemedim.sonra onlar gitti.ben akşam sinirden ağladım daha benim bebeğim yatmadan niye kızını yatağa koyuyo diye.ağlayarak yatağı topladım.akşam yine geldiler ve neden yatağı toğladın deyince çocuk yatağa çıktı diye dedim.bunlar bu lafıma acaip bozuldurlar ve eşim de bana kızdı.
yorumlarınızı bekliyorum

bunun için ağlanır mı Allah aşkına?? ben görümceniz olsam sizinle alakayı keserdim ve eşiniz de kızmakta haklı. Aile içinde bu denli antipatik davranışlar çok fazla...:45:

Bana pek abartilcak bir durum gibi gelmedi. Tabi, ben daha henüz hamile olmadim, yani o hasasiyeti bilemem. Simdiki manitigim ile diyorumki benim için öyle bir seyin sakincasi olmazdi diye. Kim bilir ben o durumda hamileligimin verdi hasisyeti ile öyle düsünemezdim. Yani bilemedim ben.

bencede size katılıyorum..insan özene bezene yatağı seriyor tertemiz...sonra yatak üstünde oynasınlar..oh ne sorumsuz anneymiş görümceniz..ben bebek yatağını bırakın..kendi yatağımda dahi çoçuk oynamalarına izin veremem...eşinizdede var canım orası oyun alanımı..orada bebek yatacak..sonuçta hijenik olması gerekiyor..söylemenizde iyi olmuş..yoksa her seferinde oyun alanı yaparlardı..ama yinede çekeceğiniz var..bunlar her geldiğinde bebek uyduğunda dahi tehlikeli olabilirler..

Bazen insanlar rahatliktan sacmalamaya basliyor.. Sanırım dertsiz olunca boyle atraksiyonlar olabiliyor.

ben görümcenin yerinde olsam birdaha gelmem evine...
ne var bunda, abartının da abartısı bence....

bencede size katılıyorum..insan özene bezene yatağı seriyor tertemiz...sonra yatak üstünde oynasınlar..oh ne sorumsuz anneymiş görümceniz..ben bebek yatağını bırakın..kendi yatağımda dahi çoçuk oynamalarına izin veremem...eşinizdede var canım orası oyun alanımı..orada bebek yatacak..sonuçta hijenik olması gerekiyor..söylemenizde iyi olmuş..yoksa her seferinde oyun alanı yaparlardı..ama yinede çekeceğiniz var..bunlar her geldiğinde bebek uyduğunda dahi tehlikeli olabilirler..

konuyu iyi oku bence bir ka saniye süren bişey bu kadarmı insnalık öldü ya

Kendi cocugunuz oldugu zaman belki empati yapabilirsiniz su an yapamadiginiz kesin.bir gun benzer sahneyi yasarsaniz mutlaka cocugunuza mukayet olun tamam mi?

çocuk yatağa işedi diceksin diye okuyorum Allahım yaaa :19:

Ben kendi cocugu salonda oynamasın diye salonunu kitleyen hatta oyuncakları kırmasın diye muze gibi saklayanları gordum...3 günlük dünyada bir çocuk yatağa cıkmıs ...sorun bumu yani...ben olsam o eve asla gitmem..valla canım gelinimiz o kadar temiz titiz kendisi 2 çocukla gidiyorum hiçbirşey demez..ben hatta çocuklara kızınca bana kızoyr abla onlar çocuk diye...insanların gonulleri bu kadar daraldı demekki

ne kadar tahammülsüz bir nesil olduk ya... ay yatıversin ne olacak...toplayıp götürdü sanki yatağı... ben ilk bebeğim doğmadan önce hazırlamıştım yatağını komşumuzun bebeği uyuduğunda kendim yatırmıştım.... ben görümcenin yerinde olsam ben de gelmem bi daha.... yengemin bana bunu söylediğini düşündüm de şok olurdum heralde... kusura bakma da eşinin kardeşi o... aynını kendine yapıldığını düşün bence... çocuğun olsu daha neler isteyecek senden bazen seni rezil de edecek ama çocuk işte.... onların dünyasında o farklı bişey... ben daha 2 gün önce yaşadım karşı komşum elinde yaş pastayla bi arkadaşına bebek görmeye gidiyormuş tesadüfen biz de çıktık oğlum da anne bak teyze bize pasta getirmiş dedi kadın da ben de kötü olduk bi an kadıncağız ne olur vereyim bi dilim dedi ben de yok gerek yokdedim sonra oğlumla oturduk beraber pasta yaptık ama ya tuttursaydı bişey yapamazdım... kadıncağız da kesmek zorunda kalırdı... çocuk bunlar... azıcık tahammül ediverin ya ne olacak...

Ben evli bile değilim ama açık konuşmak gerekirse özenerek yeni serdiğim yatağa "altı açık" bebeği annem dahi yatırsa önce altını bağla derdim. Bebek bu sonuçta ne ara saldıkları belli olmuyo:1: Evet bu dediğim kısımda düşüncesizlik etmiş.

Onun dışında o da daha süt kokulu bebek. Hamilelik hormonlarıyla tavuğuna kışt diyene bile ağlayabilirsin içli içli ama şuan hala sinir olman seni haksız yapıyor malesef.

Hepimiz farklı ailelerde büyüdük birimize normal gelen diğerine normal gelmeyebilir. Şahsen ben de altı açık bebeği yeni serilen hele ki özenilip yapılmış yere oturtmam. Sanırım konu sahibi de yapılan düşüncesizliğe kızmış bu kadar. Bebek oraya işemiş de olabilirdi. Bence öyle olsaydı yorumlar düşüncesiz olarak değişirdi :44:Tamam bebeğin çişinden ne olacak da bunu akıl edecek kişi annedir. Hele de bir başkasının malı, hevesi, heyecanı söz konusuysa.

Ek olarak yüzlerine öyle demen çok ayıp olmuş.

Son düzenleme:
hiç hoş olmamış bence bu tavır.
yatağa çıkan küçücük çocuk koca adam değil ki.
grümcenizin yerinde olsam size gelmeden önce iki kere düşünürdüm. sizin evladınız size ne kadar kıymetliyse O'nun ki de o'na öyle
en başta çişini yaptı ya da kstu sandım ama öyle bir şey de yok
biraz bağrınız geniş olsun. bir yatak örtüsü için insan kaybetmeye değmez

kızlar bu anlattığım olay aylar önce oldu ama hala sinir olduğum için size anlatmak istiyorum.doğumumdan bikaç gün önce kızımın yatağı gelmişti.benim ilk bebeğim.çok hevesliydi.bebeğimin yatağının örtüsünü falan herşeyi serdik düzelttik.görümcem ve kayınvalidem bebeğin yatağını görmek için geldiler.görümcemin 1,5 yaşında kızı var.ve altı bağlı değildi.çocukl yatağı görünce çıkmak istedi ve görümcem kucaklayıp kızını yatağa koydu.benim içim içimi yedi.ama o an bişey diyemedim.sonra onlar gitti.ben akşam sinirden ağladım daha benim bebeğim yatmadan niye kızını yatağa koyuyo diye.ağlayarak yatağı topladım.akşam yine geldiler ve neden yatağı toğladın deyince çocuk yatağa çıktı diye dedim.bunlar bu lafıma acaip bozuldurlar ve eşim de bana kızdı.
yorumlarınızı bekliyorum

Allah ilk önce sağlıkla bkavustrsun bebeğini dgum yaptınmı saglıklka buyutmeyi nasip etsin. Haklısın tabi insan baya özeniyo alıyosun yıkıyosun ütülüyosun ama ben görümcem ve kayınvalidemle yasıyorum ve yaramaz bi oglu var 3 yasında yapmıyomu sanıyosun ama sorun edersem geçinemem bukadar takma kafana idare et güzel bir dillede uyarmalıısın eşinle konujs. esin niye kızıyor ben söleyemedgimi eşim söyler :20:

Aylar önce olmuş ve hala sinirlisniz.ben sinirlenecek birşey göremedim
Adı üzerinde çocuk nevarki heveslenmiş çıkmış.

Bazen fazla abartıyoruz,kocaman adam çıkıp yatmamış.hatta altına dahi yapmamış çıkan çocuk.
Gelinimiz bana yapacaktı bu şeyi uzun süre konuşmazdım galiba.

Annemin bir komşusunun 6 aylık torunu ve ondayken yattığı bir park yatağı varmış.
Yeğenim iki yaşındayken onlara gittiğinde park yatağa çıktı diye komşu hemen in,kırarsın sen vs diye diye yeğenimi indirmiş.
Annem çok üzülmüştü,çocuk bu heves etti demişti ki 2 yaşında çocuk park yatağı sırf içinde oturdu diye nasıl kırabilir.
Görümcen de üzülmüştür bence,çocuğu heves etmiş çocuk bu hatta bir buçuk yaşında bebek daha

Son düzenleme:
1.5 yaşında daha bebek hele ki yatağı farklı gördüyse çıkmak ister normaldir bunda sorun yok.

Lakin şu var, altı açık diyorsun bebeğin bunu annesinin düşünmesi gerek. Çocuğun altına güven olur mu, yeni doğan bebek için hazırlanan bir yatak.
Senin özene bezene hazırladığın yatağa titizlenebileceğini düşünmesi gerekir.

Ama bunları takarak sorun etme, çocuğun büyüdükçe istediğin kadar özen göster mümkün değil başa çıkamıyorsun. Rahat olmaya bak, huzursuz etme kendini.

yorumlarınızı bekliyorum

Bence canim o çocuguda farzzet ki kardeşi geliyor kardeşinin yatağinda hoplamiş ne var bunda :))

Back
X