• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcemin yaptığı ... :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi gila
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
orası öyle tabi ama hamileliğin verdiği duygusallıktan olayı kişiselleştirmiş olabilir ilk bebeği yatsın diye heves etmiş olabilir :21::21:

çok iyi tercüman olmuşsun duygularıma.sağol.şimdi bazen aklıma geliyo acaba ben mi boşa kırıldım diye.tepkim yanlışmıydı.sizlerle o yüzden paylaşmak istemiştim.

yani bunda ne var... Allah aşkına böyle herşeyi kendinize dert edip, üzmeyin. abartmayın. eli ayağı temiz ise çoçuğun bunda ne var o da sabi sonuçta heves etmiş olabilir. biraz paylaşımcı olun lütfen. karşınızdaki 1,5 yaşında çoçuk

Adı üstünde çocuk o, yatağa çıkmak istemiş görümceniz de çıkarmış ne güzel sevinmiştir işte, bebeğinizin yatağını bile kıskanıyorsanız ben sonrasını düşünemiyorum. :53::ssz:

Yatak yahu alti ustu. Yeni yatak olsa ne olur kullanilmis olsa ne olur?

Dusunuyorum dusunuyorum hareketinize anlam veremiyorum.. Yatak matak bahane siz gorumcenizi sevmiyorsunuz ve gicik olmak icin sebep aramissiniz. Sevseniz cocuk yatsin istersiniz
görümcemi severim.aramızda herhangi bişey geçmedi.ama diğer bazı arkadaşlarında dediği gibi doğumdan bikaç gün sanırım duygusallık heycan bakış açımı etkilemiş olabilir.zaten aklıma geldiğinde rahatsızlık duyduğum için farklı yorumlar almak istediğim için sizlerle paylaştım.senin de dediğin gibi Allah başka dert vermesin

kızlar bu anlattığım olay aylar önce oldu ama hala sinir olduğum için size anlatmak istiyorum.doğumumdan bikaç gün önce kızımın yatağı gelmişti.benim ilk bebeğim.çok hevesliydi.bebeğimin yatağının örtüsünü falan herşeyi serdik düzelttik.görümcem ve kayınvalidem bebeğin yatağını görmek için geldiler.görümcemin 1,5 yaşında kızı var.ve altı bağlı değildi.çocukl yatağı görünce çıkmak istedi ve görümcem kucaklayıp kızını yatağa koydu.benim içim içimi yedi.ama o an bişey diyemedim.sonra onlar gitti.ben akşam sinirden ağladım daha benim bebeğim yatmadan niye kızını yatağa koyuyo diye.ağlayarak yatağı topladım.akşam yine geldiler ve neden yatağı toğladın deyince çocuk yatağa çıktı diye dedim.bunlar bu lafıma acaip bozuldurlar ve eşim de bana kızdı.
yorumlarınızı bekliyorum

Aslnda hata sizde cocugu bir guzel dovseydiniz de bak bakalm bi daha yataga giriyor mu!! Kimsenin derdiyle dalga gecmekk adetim degildr ama her gun yuzlerce masum katledilirken bu dunyada bir bebegin yataga cikmak istemesine sinir olmaniza sinir oldum..

orası öyle tabi ama hamileliğin verdiği duygusallıktan olayı kişiselleştirmiş olabilir ilk bebeği yatsın diye heves etmiş olabilir :21::21:

Yalnız muhtemelen cocuk suanda yasına girdi eylülcüm :D Dün olmamış bu olay yani :D

Ama doğum yapmış ve aradan aylar geçmiş halen sinir olduğunu söylüyor .insan bir süre sonra daha mantıklı düşünmeye başlamaz mı amaannn nelere takmışım ozamanlar demezmi kii..

Tamam içten istemeye bilirsiniz ama ağlamak yüzlerine söylemek kocanla kavga etmek ne kadar doğru sizce?

En mutlu olacagin aylar da neden bunu dert ettin kendine.. Bebegin saglikli huzurlu olsun kocanizla mutluluğunuz daim olsun varsin yataga 5 çocuk ciksin ne önemi var..

Bence kusura bakmayin o an ki hormondan duygusallıktan demelisiniz acikcasi ben çok bozulur kirilirdim gorumcenizin yerinde olsam:/

Yalnız muhtemelen cocuk suanda yasına girdi eylülcüm :D Dün olmamış bu olay yani :D

Ama doğum yapmış ve aradan aylar geçmiş halen sinir olduğunu söylüyor .insan bir süre sonra daha mantıklı düşünmeye başlamaz mı amaannn nelere takmışım ozamanlar demezmi kii..

haaa öyle mi :53::17::17:

bende yeni oldu sandımmm :9::9::9: 1 yıl geçtiyse ohooo üstünden ne yataklar geçmiştir :52::52:

arkadaşlar kendi aranızda tartışma yaratmak için bunu paylaşmadım.acaba ben mi abartıyorum diye farklı bakış açılarını dinlemek istediğim.en başta da dediğim gibi aklıma geldiği zaman sinir oluyorum.başka gözlerle bakmak istedim.lütfen yeni tartışmalar doğurmasını istemem

kızlar bu anlattığım olay aylar önce oldu ama hala sinir olduğum için size anlatmak istiyorum.doğumumdan bikaç gün önce kızımın yatağı gelmişti.benim ilk bebeğim.çok hevesliydi.bebeğimin yatağının örtüsünü falan herşeyi serdik düzelttik.görümcem ve kayınvalidem bebeğin yatağını görmek için geldiler.görümcemin 1,5 yaşında kızı var.ve altı bağlı değildi.çocukl yatağı görünce çıkmak istedi ve görümcem kucaklayıp kızını yatağa koydu.benim içim içimi yedi.ama o an bişey diyemedim.sonra onlar gitti.ben akşam sinirden ağladım daha benim bebeğim yatmadan niye kızını yatağa koyuyo diye.ağlayarak yatağı topladım.akşam yine geldiler ve neden yatağı toğladın deyince çocuk yatağa çıktı diye dedim.bunlar bu lafıma acaip bozuldurlar ve eşim de bana kızdı.
yorumlarınızı bekliyorum

Bence haklısın sinir olmakta ağlıycak kadar bişey yok ama hamilelikten dolayı ağlıycak kadar sinirlenmiş olabilirsin. Sonuçta yatak beşik yeni gelmiş tamam ama sonuçta çarşaf falan serilmiş görümcenden çocugun çıplak poposunu yataga koydurmuş. Bebeğin dogunca yatıcak o çocugun poposunun değdiği yere başını koyucak falan. İyi yapmışsın bence dobra dobrada yüzlerine söylemişsin takdir ettim o konuda ayrıca seni.

Yatağı topladım derken çarşafı falan kaldırdın dimi onu diyodun canım?

Son düzenleme:
ben de okurken çişini falan yaptı yatağa zannettim :9:
yapmamış ama yapabilirdi de, çocuğun altı bağlı değilmiş sonuçta. daha kendi bebeğinin yatmadığı yatağa görümce çocuğu çişini mi yapsın yani.. :40:annesinin düşünüp yatağa koymaması gerekirdi. her ne kadar aylar geçse bile sinir olunacak kadar bir mevzu değilse de, o anda sinir olmakta çok da haksız sayılmazsın :9:

çok iyi tercüman olmuşsun duygularıma.sağol.şimdi bazen aklıma geliyo acaba ben mi boşa kırıldım diye.tepkim yanlışmıydı.sizlerle o yüzden paylaşmak istemiştim.

vayyy bir de sen mi kırıldın insanlara.hakaretvari nhareket eden sen,kırılan gene sen.duygularını şu anda hamilelik duygusallığına verip aylarca kinleşen gene sen.:50:
yat kalk dua et iyi bir görümceye sahipsin.:34:

vayyy bir de sen mi kırıldın insanlara.hakaretvari nhareket eden sen,kırılan gene sen.duygularını şu anda hamilelik duygusallığına verip aylarca kinleşen gene sen.:50:
yat kalk dua et iyi bir görümceye sahipsin.:34:

iyi ki ben değilim görümcesi yoksa vay haline

Ben olsam sana çok kırılırdım, evine de gelmezdim bi daha :31:
Malını sakınan, paylaşmayı bilmeyen insanları hiç sevmem.
Yanlış davranmışsın bana göre.

yorumlarınızı bekliyorum

çocuk bu ya
özenmiş istemiş
neden bu kadar hassasiyet gösterdin ki
ayrıca açıkcası görümcenin yerinde kim olsa
senin cevabından sonra bozulur
ben şöyle düşünürdüm
s....mı benim çocuğum senin yatağına
kusura bakma ben görümcene hak vericem
:50:

Arkadaşlara katılıyorum çok abartmışsınız,1,5 yaşındaki çocuk çocuk bile denmez benim gözümde bebek heveslenmiş yatmış,o yatağa yatmak isteyen sizin kendi yeğeninizde olabilirdi o zamanda aynı tepkiyi verirmiydiniz yine.

bencede nevar bunda abartıcak? bende altı bağlı değil deyince tuvaletini yaptı sandım bir an korktum.

Bu kadarda bencil olmayın yahu hatta bu kadar kaynana görümce düşmanıda olmayın ne var yani beşige çıkarmışşş oda senin eşinin yigeni yarın birgün sen o doguracan çocukla hiçmi görümcene gitmicen hiçmi evini dagıtmicak çocunn yada şöyle düşün bunu senin ailenden biri yapsa zoruna gitmezdi deilmiii

bencede nevar bunda abartıcak? Bende altı bağlı değil deyince tuvaletini yaptı sandım bir an korktum.

benim yigenim yaptıda napim oturum aglimmi yıkadım temizledim oldu bitti bu bişide yapmadan toplamış mirkopmu saçıyo oncacık çocukk böle insanlara kıl oluyorum

Back
X