İdare ettikte bir sınırı var canım
Onun yüzünden tavır almadılar bana.
Kv falan farkında durumun , öyle sen idare etmelisin gibi bir tavrı yok.
Durumuna üzüldüğüm için ben anlayış gösterdim.
7 yaş büyük benden.
Eltim abla der ben adıyla hitap ederim.
Baba yok başında diye çok hassas davrandım.
Kendime almadığımı yeri geldi ona aldım.
Az kıymet bil di mi?
Eee ne derler cehenneme giden yol iyiniyet taşlarıyla örülüdür.
Biz gittikte üstüne tur bindirdik.
benim görümce çok iyi ve uzkta yaşıor. neye ihtiyacım varsa istemediğim halde gönderiyor. bende kaynanadan çekenlerdenim. işte her yerde bir çektiren çıkıyor
Görüşmüyorum.
Ayrı şehirlerde yaşıyoruz çok şanslıyım.
Oğlanın olkulu var kv gelirse gelir ben gitmiyorum.
ben görümcelerimden çok memnunum
3 tane görümcem var ve maşallah 3 ylede cok iyi anlaşıyoruz
her görümce yada her kv kötü olacak diye birşey yok
birazcık empati yapsalar zaten kötü olmazlar diye düşünüyorum
sağol canım... umarım sizinde aranız düzelir. biliyomusun bu kişilik meselesi. yetiştirilme tarzı. bide görümceniz evin küçüğü sanırım. buzamana kadar hep el üstünde tutulmuştur araya sevgisini paylaşcak birisi girince hemen kişiliğini ortaya çıkarmıştir. biz abimle çok iyi anlaşırdık, herşeyimi bilirdi. annemin babamın sevgiisi nasılsa abiminkide aynı benim için. onun eşim diye koluna taktığı insan benim içinde kıymetlidir.
haklısın kesinlikle aynen dediğin gibi yetiştirilme tarzı.evin küçüğü evet hep el üstünde tutulmuş.siz abinle anlaşıyormuşsunuz ama görümcem önceden giç abisiyle ilgilenmezmiş bile şimdi abiside evlenince mi abisi olduğumu anladı,şimdi mi kıymetli oldum diyor.sen abine kıymet verdiğin için yengenede kıymet veriyosun ,görümcem bana sen kimsin dedi artık bana ne gözle bakıyosa adam yerine koymuyolar işte.inş. karşısınıza da gerçekten sizin gibi biri çıkar Allah iyilerle karşılaştırsın.
çok katılıyorum sana eşin sahip çıkmazsa eziyoda eziyolar sahipsiz gibierkekler hatayı yapanın ailesinden birisi olduğunu kolay kolay hazmedemezler. kabullenmezler. senin eşin kıymetini en başından bilmiş. sen de onun kıymetini bil. üstüne gitme o sana destek olduktan sonra onlar ne derse desin boşver
erkekler hatayı yapanın ailesinden birisi olduğunu kolay kolay hazmedemezler. kabullenmezler. senin eşin kıymetini en başından bilmiş. sen de onun kıymetini bil. üstüne gitme o sana destek olduktan sonra onlar ne derse desin boşver
çok katılıyorum sana eşin sahip çıkmazsa eziyoda eziyolar sahipsiz gibi
ahhh sormayin bende doluyum bu konuda..melekde deseler inanmam görümceler icin..görümcem benden 1 yas kücük benden 20 yil önce evlenmis kacmis daha dogrusu ufak yasta..biz evlendik daha bize yardim olur yol yordamda öncülük eder sandim..ama ilk görüste tutmadi elektirigimiz kayinvalidemle 2 sene cok iyi anlastik ama su 5 aydir hersey burnumdan geliyorannesini sürekli doldurdu kuklaya cevirdiler kadini..sürekli bana laf sokmaya basladi kaynana kusur ariyo resmen..duygu sömürüsü yapiyo sürekli..kizlar evleneceginiz aileyi iyice arastirin derim..asosyal bi aileye gelin geldim ben hic es dost arkadas aramazlar bende tam tersi insan canlisi..cok ters geldim onlara..bende esime patliyorum oda beni anlamio laf desekde konussakda anlamaz annem yapisi öyle der gecer..ama sunu unutuyorlar bizimde bi annemiz var tas kovugundan vikmadik ya biz gelinler..suan cocugmuz yok allahtan tek dilegim en kisa zamanda bi kiz evlat versin bana kimsenin sevgisine ihtiyacm olmasin..amin
samimi olmamak...
alttan almamak...
derdini paylaşmamak lazım sanırım eşinin ailesiyle...
eşimle nişanlıyken tartışmıştık ve o dönem babam cezaevindeydi,görümceme atarım nişanı ben çekemem kimseyi benim kaybedicek bişeyim yok dediğimde gözlerini kocaman açıp yoksa x le bişeylermi yaşadınız diye sormuştu
şok olmuşum ne alaka abla bu lafın neresinden bunu çıkardın diye gülmeye başlamıştım...
leb demeden o kelimeyi kuruyemiş a.ş haline getirirler bilirim yani
o yüzden hiçbişey paylaşmamak en iyisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?