Görümcemle anlaşamıyorum

siz iyiniyet göstermisiniz karşılığını alırsınız inş.hayatının boyunca,herşey bir tecrübe işte,düzgün davransaydı herşey iyi olurdu dimi ama ..yaşanan herşeyde vardır bir hayır.bu yaşadıklarım bana ders oldu herkese hakettiği kadar değer vermek lazımmış.

benim görümce çok iyi ve uzkta yaşıor. neye ihtiyacım varsa istemediğim halde gönderiyor. bende kaynanadan çekenlerdenim. işte her yerde bir çektiren çıkıyor

kittyy peki görüşmüyormusunuz şuanda görümcenle.nasıl oluyor napıyorsunuz ben kv evine bile gidemiyorum artık onun yüzünden

Görüşmüyorum.
Ayrı şehirlerde yaşıyoruz çok şanslıyım.
Oğlanın olkulu var kv gelirse gelir ben gitmiyorum.

ben görümcelerimden çok memnunum
3 tane görümcem var ve maşallah 3 ylede cok iyi anlaşıyoruz
her görümce yada her kv kötü olacak diye birşey yok
birazcık empati yapsalar zaten kötü olmazlar diye düşünüyorum

maşalla diyelimde nazar değmesin ben 1 tanesiyle başedemedim.Allah bozmasın tabikide her görümce kv kötü olcak diye birşey yok mutlaka iyileri var.

iyi dileklerin için sağol canım :) sende kayınvalidenle aranı iyi tutmaya çalış

bence görümcen evde kaldı psikolojisine girmiş ve o yüzden kıskançlık yapıyor,eşinle seni kıskanıyor,eşinin sana yaptıklarını kıskanıyor evlenince geçer belki...bende görümceyim ama hiç kıskançlık yapmadım...

çok şükür benim görümcem yok. ama 3 kayınvalide 5 görümce kapasitesine sahip bir kayınvalidem var :)

erkekler hatayı yapanın ailesinden birisi olduğunu kolay kolay hazmedemezler. kabullenmezler. senin eşin kıymetini en başından bilmiş. sen de onun kıymetini bil. üstüne gitme o sana destek olduktan sonra onlar ne derse desin boşver

çok katılıyorum sana eşin sahip çıkmazsa eziyoda eziyolar sahipsiz gibi

avsun çok teşekkür ederim,artık gitmiyorum üstüne.

ahhh sormayin bende doluyum bu konuda..melekde deseler inanmam görümceler icin..görümcem benden 1 yas kücük benden 20 yil önce evlenmis kacmis daha dogrusu ufak yasta..biz evlendik daha bize yardim olur yol yordamda öncülük eder sandim..ama ilk görüste tutmadi elektirigimiz kayinvalidemle 2 sene cok iyi anlastik ama su 5 aydir hersey burnumdan geliyor annesini sürekli doldurdu kuklaya cevirdiler kadini..sürekli bana laf sokmaya basladi kaynana kusur ariyo resmen..duygu sömürüsü yapiyo sürekli..kizlar evleneceginiz aileyi iyice arastirin derim..asosyal bi aileye gelin geldim ben hic es dost arkadas aramazlar bende tam tersi insan canlisi..cok ters geldim onlara..bende esime patliyorum oda beni anlamio laf desekde konussakda anlamaz annem yapisi öyle der gecer..ama sunu unutuyorlar bizimde bi annemiz var tas kovugundan vikmadik ya biz gelinler..suan cocugmuz yok allahtan tek dilegim en kisa zamanda bi kiz evlat versin bana kimsenin sevgisine ihtiyacm olmasin..amin

samimi olmamak...
alttan almamak...
derdini paylaşmamak lazım sanırım eşinin ailesiyle...

eşimle nişanlıyken tartışmıştık ve o dönem babam cezaevindeydi,görümceme atarım nişanı ben çekemem kimseyi benim kaybedicek bişeyim yok dediğimde gözlerini kocaman açıp yoksa x le bişeylermi yaşadınız diye sormuştu

şok olmuşum ne alaka abla bu lafın neresinden bunu çıkardın diye gülmeye başlamıştım...
leb demeden o kelimeyi kuruyemiş a.ş haline getirirler bilirim yani
o yüzden hiçbişey paylaşmamak en iyisi...

Bizimkilerde daha tanımadan görmeden istemiyorlar:26: Kendi evde kalmış sanki suçlusu benim komplekse girmiş hastaa

kırlangıçlar umarım bebeğin olur bebişin olunca dediğin gibi kimsenin sevgisine ihtiyacın olmaz , görümceler bir nevi kayınvalidelerin ajanları , kayınvalideleri doldurup üzerimize salıyorlar onları fişekliyorlar.Allah hepimizi bunların gazabından korusun amin

aynen aynen.hiçbirşey anlatmamak lazımmış.hata ettim bende geç anladım.Anneannem derdi ki kimseye sırrını verme ,sorunlarını anlatma aç dolabın kapağını oraya anlat herşeyini :)) artık öyle yapıcam .:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…