Gorumcemle ayni evde kalmak zorundamiyim?

ıyyy kocana sinir oldum. görümcene zaten gıcık oldum ama kocana daha fazla. ne demekmiş sizle yaşamak? mantıklı bi sebebi olsa neyse hadi idare ederim dersin (o da bi süreliğine) ama sırf babasıyla anlaşamıyor diye çeker alırım demek ne demek ya?! babasıyla anlaşamayan senle mi anlaşacak?

sakın sakın kabul etme canım. kocana da tepkini sert bi şekilde belli et. hatta söyle empati yapsın benim erkek kardeşim gelip keyfi yere bizle yaşasa ne kadar tahammül edebilirsin diye sor bi. ben sana danışmadan kimseye gel demem sen neden beni hiçe sayıyorsun, karın olarak görmüyo musun beni diye sor.

hani demiş ya bacım o benim gelecek tabi vs, sen de deki ''evet tabiki gelecek ama gidecek bi yeri olmazsa mecbur kalırsa başımın üstünde yeri olur ama keyfi yere gelemez'' de. ''hem ben kocamla istediğim gibi vakit geçiremicek miyim akşamları sürekli yanımızda genç bi kızla mı takılacağız sadece odamıza mı kapanmamız gerekecek bişeyler için'' de. anlasın eğer bacısını getirirse evinin huzursuz olacağını, senin mutsuz olacağını.

O kocaniza gazeteyle sinek gibi vurasim geldi.

Ne olun. Tartisma yasamayin. Konuyu tartismaya dahi acmayin.

"Birdaha kardesinin burda kalmasi hususunda bana danismadan plan yapmani istemiyorum. Huzurumuzu bozma." De konuyu kapat.

Tartismaya dahi acma. Tartisma dahi. Noktali noktali konus bitir.

Gayette haklısın. Öyle saçmalık mı olur ya? Gelsin kalsinmis. Bir o yaşıyor evde çünkü. Ne aptal insanlar var yaa

Eşinin dediği mantıklı değil

Onunla yaşamak zorunda tabii değilsin

Ama şu anda bu kavgaya gerek yok

Lafın gelişi konuşuyor ne gereği var kavgaya

İş ciddi olursa o zaman edersin kavga adam gaz alıyor belki

Lüzümsüz inatlaşma oluyor sonra senin ailen benim ailem diye

Az once aradi aksama bacisi gelicekmis. Hala inatla soylerim sana ne diyor yemin ederim cekip gidesim var bu evden soylediklerinizi soyluyorum mesela anlamiyor kafayi yicem

Ağzının ortasına bi tane vuracaksin boylelerinin hemen eş ailesini karistirirlar. Sanki senin kardeşin sende yaşamaya çalışıyor.. Gorumcen gıcık, esin ondan daha gicik nereye çekip alıyor.. İstemiyorum mm hadi sıkıyor sa getir diyeceksin..bu ev benim düzen benim, kimseye bakıcılık yapmaya evlenmedim de, vur masaya yumruğunu biraz dellen..cesaret edemez öyle biseye

Soyledikleri zoruma gidiyo artik ya valla hungur hungur agliyorum su an sanane sanami sorucam diyo git bosan demeye getiriyo her seferinde.. zamaninda az etmediler bize onlari tutup beni atmasi zoruma gidiyo artik

Eşiniz tam hadsiz tam klasik erkek öküz erkek:KK62: konunun sizin ailenizle ne ilgisi var hey Allah im bu erkeklerin sidik yaristirir gibi aile kiyaslamalarindan illallah ettim artik:KK11:

Zaten kiz oyle yagciki yarin babasinin kucagina atlar mucuk mucuk oper barisirlar gerek kalmaz babasi sert bi insanda degil biliyorum ama ben bu vicik vicikliktan esimin bana danismadan kararlar almasindan bu yuzden tartismaktan usandim.. Adama bi gaz veriyolar gorseniz.. En son annesi ayakkabisi bile yakisikli benim oglumun dedi gulermisin aglarmisin? Soylesem kiskandi olucam

Esin resmen kardesimi yanıma alır bakarım heeeyyyyt diye havalanmıs havalanmis uçaya baslamis. Tabi o havayi ona görümce basmiş. Sen de gelip kocanin puffff diye havasıni almissin. O da ona kızmış.

Çok ama çok iyi yapmışsın. Gerçekten ardini önünü düşünmeden vaatler vermesin.

Duskun valla kizda bunu bili

Aynen anlasamam en basidi ben yeri geliyo yemek yapiyorum yeri geliyo yapmiyorum ama evde biri olunca her aksam isten gelecekler mecbur yapicaksin benim derdim nede kendimi bu kadar sıkıntıya sokayim ki

Saçmalama görümce evde diye yemek yaparsan gelir gitmez bir daha. Senin ona ay bütün gün çocukla hiç vaktim olmadı. Kıyma çıkardım köfte yapsana diye is buyurman lazım. :))

Valla görümce gelirse sen al çocuğu kendi annene git. Hafta sonu görümce evdeyken geri dön. Çocuğu görümceye bırakıp alışverişe çık falan.

Bu arada bu görümce çalışıyorsa çıksın kendine ev tutsun madem.

O kocaniza gazeteyle sinek gibi vurasim geldi.

Ne olun. Tartisma yasamayin. Konuyu tartismaya dahi acmayin.

"Birdaha kardesinin burda kalmasi hususunda bana danismadan plan yapmani istemiyorum. Huzurumuzu bozma." De konuyu kapat.

Tartismaya dahi acma. Tartisma dahi. Noktali noktali konus bitir.

Evet görümce gelise sen kendi kardeşlerini de çağır. Aynı şey

Haklisiniz o durumdaki bir genc kiza anne babana minnet etme der gibi cekip alirim seni bizimle yasarsin demek ozellikle en cok yanlis olan nokta yani o genc kiz hicbir sekilde anamdir babamdir yuzyuze bakiyoruz susup oturayim diye dusunmeden sıkışirsam abime kacarim dusuncesiyle hic iflah olmaz ayrica su en ufak tartismalarda senin ailen benim ailem konusu aradaki samimiyeti olduren bi mevzuu ya bu muhabbetler insanin esiyle bile bir aileolmadığını hissettiriyor sahsen ben böyle konular acildi mi kendimi ailemden uzakta yalniz hissediyorum

Zaten kiz oyle yagciki yarin babasinin kucagina atlar mucuk mucuk oper barisirlar gerek kalmaz babasi sert bi insanda degil biliyorum ama ben bu vicik vicikliktan esimin bana danismadan kararlar almasindan bu yuzden tartismaktan usandim.. Adama bi gaz veriyolar gorseniz.. En son annesi ayakkabisi bile yakisikli benim oglumun dedi gulermisin aglarmisin? Soylesem kiskandi olucam
Aynı durum bizde de var. Ve düzelmiyor

Sakin bu konudsa taviz verme. Anlattigina gore yuva da yikar bu gorumcek. Adam eve zorla huzursuzluk sokuyor. Bu erkekler evlenince neden aileleri bi kiymet verir kendileri de aileci olur hic anlamam

Kesinlikte kabul etme, insan yeri geliyor kocasını hatta çocuğunu cekemiyor, bide gorumcenin nazini,simarikligini mi çekeceksin, misafirlik tamam da surekli kalması ayrı bişey, kocan da deli yani ,aklı bi karış havadaki kardeşinin sorumluluğunu nasıl ustlenmeyi göze aliyor ki

Back
X